Yüzümde yoğun siyah nokta sorunum var direkt asit serumu kullanmak istemedim cildi hassaslaştırdığı için ve cildim asitlere alışkın da değil, düşük oranda salisilik asit içeren bir yıkama jeliyle niacinamide serum, içeriğinde %0.5 salisilik asit bulunan enzim peeling ve kil maskesi gibi daha yumuşak içerikte ürünlerle de siyah noktalarımı geçirebilir miyim bu süreçte bariyer koruması ve lekelenme olmaması için cica krem ve güneş kremi de kullanacağım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Salisilik asit kullanabilirsin, zaten onu her gün değil haftada 2 kez kullanacaksın gece yatmadan önce. Ben de kullanıyorum bi zararı yok cildi hassaslaştırdığını düşünmüyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam! 🌸 Siyah nokta sorununu yönetirken cildin hassasiyetini göz önünde bulundurman çok iyi bir yaklaşım. Salisilik asit içeren yıkama jelleri doğru kullanıldığında oldukça etkili olabilir ve kullanım sonrası cildi genelde fazla hassaslaştırmaz, ama fazla kullanımı veya başka güçlü ürünlerle kombinasyonu cildini tahriş edebilir.
Senin seçtiğin rutin gayet dengeli görünüyor! ✨ Düşük konsantrasyonda salisilik asitli yıkama jeli, niacinamide serumu ve diğer yumuşak içerikli ürünler siyah noktalarla savaşırken cildi fazla zorlamaz. Ayrıca cica krem ve güneş koruması kullanmak da bariyerini korumak açısından harika bir düşünce. ⭐
Dikkat etmen gereken şey, ürünlerin birleşiminin cildini fazla tahriş etmesini önlemek için ilk başlarda her bir ürünü haftada birkaç kez kullanarak cildini alıştırman. Reaksiyon gösterirse biraz ara verebilirsin. Sabırlı ol, çünkü siyah noktalar hemen yok olmaz ama düzenli bakım inan bana işe yarar! 😉❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
olabilir bazısının derisini zımparalasan bişi olmaz bazısına azıcık değse tahriş eder. dene
00 Yorumla
8 ayEvet yıkadıktan sonra fark edersın zaten
13 Yorumla
Soran8 ayPeki sorumun detayıyla ilgili bilgin var mı
- 8 ay
Ya tahöınen seydıyım bunyeden bunywye degısıyor
Soran8 ayPeki teşekkür ederim
bişey dicem onlar kararmaya iyi gelir mi acaba
016 Yorumla
Soran8 ayYani kararmanın nerede olduğuna bağlıdır herhalde benim de çok bilgim yok ama
Hayır tabi ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem