Cilt Bakım Cilt bakımı gece rutininizde mutlaka eksik olmayan ürün hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Cilt bakımı gece rutininizde mutlaka eksik olmayan ürün hangisi?#Edamedaciltbakım 🤍 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Ssdir 🌸 Cilt bakımı gece rutininizde mutlaka eksik olmayan ürün hangisi? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tabi ki de nemlendirici 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bir tonik var adını şimdi anımsayamadım pamukla yüzümü o tonikle temizliyorum 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ziaja? Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Yarın bakar söylerim Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Farmasi Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm tamam Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Nemlendiri krem vs bir çok şey siyah nokta engelleyici bakımlı bir erkek olduğum için eksik etmem :) 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 👏🏻 Bu tarz şeylerin kadınlara has olmadığını ve bir insanın bakımsız bir ayı gibi yaşamaması gerektiğini gösteren erkekler gözlerimi yaşartıyor 😂 Yorumla
goodgirlgonebaddy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl hiçbirini digerinden ayiramam ama yag bazli temizleyici sanirim kullanmadigimda jelle ne kadar yikarsam yikayayim makyajim çıkmıyor gibi geliyor. micelar su da cildimi ciziyor gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
Merolayn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Arbutin + niacinamide + nemlendirici. İkisini aynı günlerde kullanmıyorum. 2 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Benimkisi tuvalete gidip diş fırçalamak bunun dışında başka yok 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Dürümcü ıslak mendili 2 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kdksskskkwd Yorumla
Busenurrrrer Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Krem bence sabunlar var gratisten al istersen argan sabunu 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Eczane yapımı özel bir krem Mucize resmen 1 0 Yorumla
ElaAytunç Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bence Adaleb plus yoğun bakım kremi gerçekten mükemmel bir krem sivilcelerime çok iyi geldi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. nemlendirici 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. SU canım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tabi ki de nemlendirici
Bir tonik var adını şimdi anımsayamadım pamukla yüzümü o tonikle temizliyorum
Ziaja?
Yarın bakar söylerim
Tamam
Farmasi
Hmm tamam
Nemlendiri krem vs bir çok şey siyah nokta engelleyici bakımlı bir erkek olduğum için eksik etmem :)
👏🏻 Bu tarz şeylerin kadınlara has olmadığını ve bir insanın bakımsız bir ayı gibi yaşamaması gerektiğini gösteren erkekler gözlerimi yaşartıyor 😂
hiçbirini digerinden ayiramam ama yag bazli temizleyici sanirim kullanmadigimda jelle ne kadar yikarsam yikayayim makyajim çıkmıyor gibi geliyor. micelar su da cildimi ciziyor gibi hissediyorum
Arbutin + niacinamide + nemlendirici. İkisini aynı günlerde kullanmıyorum.
Nemlendirici sürerim
Benimkisi tuvalete gidip diş fırçalamak bunun dışında başka yok
Dürümcü ıslak mendili
Kdksskskkwd
Krem bence sabunlar var gratisten al istersen argan sabunu
Eczane yapımı özel bir krem
Mucize resmen
the purest mavi tonik
Effeclar duo krem la roche
Nemlendirici - cilt, dudak ve el.
Bence Adaleb plus yoğun bakım kremi gerçekten mükemmel bir krem sivilcelerime çok iyi geldi
Öyle şeylere ihtiyacım yok
Serum sürüyorum
Nemlendirici, C vitamini
Nemlendirici
Dudak kremi 🍀🖤🗝️
nemlendirici
Arko nem 💆♂️
SU canım
Su şart
Yüz temizleme toniğim
Zeka diyim ben
Nemlendirici