Gece bakımı yaparken hangi ürünleri kullanmayı seversin. Mesela ben gündüz bakımında serum kullanmıyorum ama gece bakımında kullanıyorum.

Gece bakımı yaparken hangi ürünleri kullanmayı seversin. Mesela ben gündüz bakımında serum kullanmıyorum ama gece bakımında kullanıyorum.

Gece bakım ürünü seçmeden önce, gece bakımı neden önemli? Önce buna cevap bulalım. Geceleri cildimize neler oluyor kısaca anlatmak gerekirse..
Gün boyunca cildimiz çevresel faktörlere maruz kalmaktadır. Cilt bariyerinin kendini yenileme süreci, yani hücresel onarım 23:00-06:00 saat aralığında maksimum seviyeye çıkar. Bu yüzden, gün boyu yorulan, çevresel faktörlerden (hava kirliliği, stres, makyaj vb.) yıpranan cildimizin yeniden yapılanma sürecini destekleyici ürünleri gece bakımımıza eklemeliyiz.
Cilt düzenli temizlenmediğinde sivilce ve siyah nokta oluşumuna davetiye çıkarırız. Hem düzenli cilt bakım temizliği hem de cildin yenilenme sürecinin en hızlı olduğu saatlerde uygulanan ürünlerin kullanımı cildimize yapabileceğimiz en büyük iyiliklerden biri diyebilirim.

Sizleri geceleri tüm yüzünüze uygulayarak uyuduğunuz yepyeni bir exfoliator formatı ile tanıştırmak istiyorum. Cildin yenilenme sürecini desteklemek için Glikolik Asit (AHA), Salisilik Asit (BHA) ve Niasinamid ile zenginleştirilmiş formülü ile sadece 7 günde sivilce karşıtı etki sağlayan NIVEA Derma Skin Clear Night Exfoliator Gece Arındırıcı Krem’i cilt bakım rutinine eklemeni tavsiye ederim. Cilt tonunu da eşitlemeye yardımcı olduğunu göreceksin.
Sevgiler 💙
Krem
Genelde bir şey kullanmıyorum, sadece yüzümü yıkıyorum ılık- soğuk su ile. Bazende gece yüz kremi ile yüzüme krem sürüyorum. aşırı hassas ciltlere uygun ve alkol veyahut diğer maddeler içermeyen.
Makyaj’da eğer yaparsam temizleme bezi ile siliyorum yüzümü ( o da hassas ciltler için )
Gece gündüz ayrı bakım uygulamıyorum dönüşümlü olarak cildimi temizliyorum. Yağlı olduğu dönemler sivilce önlemine karşı gül suyu soda, onlar geçtiğinde dove sabun kullanıyorum cildim bebek gibi zaten başka bişeye gerek duymuyorum.
Öyle bişey varmiymis
Dove sabunu cildi çok kurutuyor sende hiç kuruluk olmuyor mu?
Çok zararlı bir rutin ama genler iyise her zaman avantajlısın :)
Hiç bir şey kullanmam sadece nemlendirici sürüyorum gece yatarken özellikle cildim kışın çok kuruyor en çok bakımına özen gösterdiğim , dikkat ettiğim yer dişlerim dir ağız ve diş bakımı konusunda daha hassasım diyebilirim
Cevap
98Cevap
Sadece nemlendirici
Hyaluronik acid, peptid, arbutin serumları, cerave nemlendirici, gül suyu ve son zamanlarda avene cicalfate kullanıyorum cildimi temizledikten sonra.
Gündüz serüm kullanıyorum; akşam Aloe Vera kremimle nemlendirmesyon.. yüz, el. Ayak topuklarına nua de koko kremimle masaj yaparak ovalıyorum ardından vazelinle..
La Roche Posay yüz yıkama Jeli
The Purestin mavi toniği
Sonra yine The Purestin serumu ve The Purestin C vitamini
En son da Bepanthol nemlendirici krem
Yüz temizlemeyici ile yüzümü yıkarım sonra toniklerim ardından yüzüme krem sürerim. Göz altına serum sürerim. Dislerimi mutlaka fırçalar üstüne de bir bardak su içer yatarım
Ben Allah affetsin sabah kimi pıçaklasam diye dusundugumden hicbi urun kullanmiyorum aksamlari da ilk once yüzümü yıkar serumlarimi sürerim
Susam yağını kullanıyorum Ya Siz Hangi ürünleri kullanıyorsunuz
Susam yağını kullanıyorum Ya Siz Hangi ürünleri kullanıyorsunuz
Önce makyajı siliyorum, sonra yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkıyorum, sonra tonikle siliyorum, sonra nemlendirici, sonra uyku.
L'Oreal Paris'in yüz temizleme toniğini kullanıyorum. Arkasından Bepanthol gece kremi sürüyorum bu kadar.
Değişiyor ya genelde kaliteli ürünler tercih ediyorum bu ürün mesela çok kaliteli her gece kullanmakta fayda var diye düşünüyorum
Sadece bebe şampuanı kullanıyorum tuzsuz olduğu için cildimi çizmiyor başka hiç bişey yapmıyorum gerekte görmüyorum.
Yumurta akı kil maskesi hindistan cevizi yağı
Ben bir şey yapmıyorum yüzümü yıkamak dışında
Sevgilim her gece krem attırıyor o bana yetiyor 🤣
Gece bakım yapmam, çünkü erkeğim sadece dişlerimi fırçalarım
erkek olmakla ne alakası var kisisel bakim insana özgü bişey kadına değil, pissen butun erkeklere yikma pisligini
Yağ bazlı temizleyci ve dudak nemlendiricisi
Genellikle nemlendirici ve gua sha yüz masaj aleti ile masaj yapıyorum, plav suyu buzu, luis bien göz altı kremi, simple yüz temizleyici ya da dove yüz sabunu (salatalıklı) ile yıkıyorum, dişlerimi siyah renkli olan colgate ile fircalıyorum, dilimi de tung dil macunu ile fırcaliyorum, dudağıma da buz sürüyorum sonra fircaliyorum estella nemlendirici sürüp Papatya çayı içip yatıyorum 1 saatimi falan alıyor daha az da olabilir
Doğru otomatik düzeltme aktif
Vallahi kız kardeşim ne kullanıyor bilmiyorum ama benim kredi kartının içinden her defasında geçiyor
maalesef usengeclik var bende vakit bulamıyorum
C vitamini serumu, göz altı kremi, nemlendirici
Çok krem kullanmiyorum bildiğin arapsabununu kullanıyorum ☺️☺️🤭
çok faydalı bir bence paylaşmışsınız emeğinize sağlık
Yüze maske , siyah nokta temizleme bandı. Diş fırçalamak.
Kişisel bakım ürünleri çoğunlukla para tuzağı
#Mirliva
neutrogena yüz yıkama jeli ve nemlendiricisi
temizleyici jel , tonik , serum ve nemlendirici
makyaj temizleme suyu, yüz yokama jeli ve krem hepsi de nivea
Yüz yıkama jeli ve sonrada serum ve nemlendirici krem kullanırım.
Cerave kullanıyorum. Temizleyici üzerine de nemlendirici
Tonik, göz kremi, nemlendirici, dudak kremi kullanıyorum.
L'Oreal Paris'in yüz temizleme toniğini kullanıyorum.
Gano Excel keçi sütlü sabunu kullanıyorum cildimi bebek gibi yapıyor
Cilt tipin ne? Yağlı ya da karma mı?
Ben bu ara asit sürüyorum geceleri 😆 aha bha serumu
Sabah uyanınca ve gece yatarken Niveanin yüz yıkama Jelini kullanıyorum. ardindan yüzümü kurulayip gül suyu ile siliyorum. bebek gibi yapıyor tavsiye ederim ☺️
Uğraşmıyorum pek başımla sadece nemlendiririm
Bakımla*
Lancome temizleme jeli ve gündüz kremi.
göz altları için estee lauder.
Bende kullandım bir ara, fiyatlar uçtu, nivea kulaniyorum yağlandikca
Makyajımı temizledikten sonra soğuk su ile yüzümü yıkayıp nemlendirici veya gece kremi kullaniyorum , dudaklarim icin de ayrı bir nemlendirici
Hiyar Suyuyla Yuzune maske yapip nurlandiramassin Namazla Abdesle Anca Yuzun Nurlanir Bide Maske Yuzunuzu Tahris Eder
Kiko ürünleri çok iyi bakım konusunda yüzümü temizleyici ile temizlerim peeling, maske kullanıp en son serum ve lip kullanıp uykuya giderim 😅
İlk olarak saf su ile yüzümü yıkayıp, tonikleyip ardından nemlendirmek benim gece bakımımı karşılıyor.
Zeytinyağı ama hakiki olandan sürerim saçıma ve cildime biraz ağır kokuyor ama en azından doğal
Yüz yıkama jeli ardından tonik birkaç dakika bekleyip nemlendiricini sür dudaklarına da lip balm sür yeter
Yüzümü yıkadıktan sonra göz ve cilt kremi ve bazen the ordinary serum. Abartmaya gerek yok tek bir aloe vera kremi de yeterli.
Sabun. Ciltteki doğal yağı fazla kaybettirmeden yıkamaya çalışıyorum. 35 yaşındayım, 20 sanıyorlar hala.
Hiçbir şey kullanmıyorum 🥲 buz gibi suyla yüzümü yıkayıp yatıyorum.
Zeytinyağı kesinlikle en sağlıklısı olduğuna inanıyorum
Kullanmadığım ürün kalmadı diyebilirim ve asla işe yaramıyor
Temizleyici
Tonik
C vitamini
Nemlendirici
Gece yatarken değilde gündüz uyandığım da yüzümü yıkıyorum sadece :))
Diş fırçalama, serum, krem saçlarıma da bir iki şey uygularım ama abartı olmamasına dikkat ediyorum
Gece bakımını felan bilmem ama en etkili siyah noktalar için hangi üründür acaba?
Luis bien gözaltı bakım kremi ve loreal Paris kırışık karşıtı kremi
Dişlerimi fırçalarım
Yüz yıkama jeli
Serum
Nemlendirici
🙂
Dalın ile yüzümü köpükeyip yikadiktan sonra krem sürüyorum
Gece bakımı falan deilde ben kullanırsam gün içinde sadece siyah maske kullanırım
Bazen yatmadan traş oldu isem sadece yüz temizleme
Banyo yapıp yatıyorum saçıma sürdüğüm şampuanı yüzüme de sürüyorum cildim pürüzsüz jdjxjxb
Ben bir bakım ürünü kullanmıyorum
doğallıkdan yanayım genelde
Eşek bilmem ne sabunu ile yüzümü yıkıyorum sadece.
Eşek sütüdür shskhs bende de var
Bu yoruma neden bu kadar güldüm 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?