Cilt Bakım Kara merhem sivilce izlerini tamamen yok edebilir mi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kara merhem sivilce izlerini vaat edildiği gibi tamamen yok edebiliyor mu? Kara merhem sivilce izlerini tamamen yok edebilir mi? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence denemek lazım sivilce izlerine faydası olur 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle şifalı olduğunu düşünüyorum tecrübe etmeye değer..🍀🗝️ 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Öyle diyorlar ilaçtan iyi diyenler var Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ben de duydum en azından bulunsun evde 😃 Yorumla NecatiRza +1 yıl Kara melhem 2 tane var beyaz olanı yolsa koyu siyah olanı iyidir? Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk kez duydum 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hiç duymadım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Epey popüler aslında Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. edebilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence denemek lazım sivilce izlerine faydası olur
Kesinlikle şifalı olduğunu düşünüyorum tecrübe etmeye değer..🍀🗝️
Öyle diyorlar ilaçtan iyi diyenler var
Ben de duydum en azından bulunsun evde 😃
Kara melhem 2 tane var beyaz olanı yolsa koyu siyah olanı iyidir?
İlk kez duydum
Daha önce hiç kullanmadım
Hiç duymadım
Epey popüler aslında
Hiçbir fikrim yok
edebilir
Edebilir
Bakmak gerek