merhaba benim yüzümde önceden hiç sivilce falan çıkmazdı ama son bir yıldır yüzümde böyle yağ bezesi gibi bişey çıkıyor sivilce de degil ve çok acıyor. yanağımda bazılarının izi var hala önce içten şişiyor sonra içi iğrenç bir sıvıyla doluyor, Bunlar neden çıkıyor ve patlatsam zararı olur mu korkuyorum. (fotoğraftaki gibi değil kıpkırmızı ve kocaman duruyor kasımın tam üstünde boynuz gibi
Güncellemeler
+1 yıl
ay fotoğraf ekleyememisim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde çok fazla yağlı yiyecekler tükettiğimiz için yüzümüzde sivilce gibi şeyler görülüyor. Bunları geçirmek için istersen çay ağacı yağı kullanabilirsin. Çay ağacı yağı yüzdeki sivilceleri geçirmek için oldukça etkili bir yağ tavsiye ederim. Ya da medacassol kremi kullanabilirsin. Oda sivilceleri ve sivilce lekelerini hızlı bir şekilde geçirmek için oldukça etkili.
askim sivilce değil bunlar iste sivilce olsa bende biliyorum napacagimi yag bezesi gibi bişey içinde sıvı var değişik bisey :(
O zaman bence cildiyeye gözük derim. En azından doktor tavsiyesi altında bir krem veya ilac kullanırsın ve gecer.
teşekkür ederim
Rica ederim. :)
Sinir stres yapıyorsun sanırım
evet assıırrı ama sinir sitrese bağlı cok sey var bende bunu da ona bağlamak istemedim..
Nedir anlatmak ister misin
istemem abicim hadi
Foto yok ki?
yok iste koyamamısım normal yağ bezesi
Görebilir miyim lütfen?
ya sgamk azgiinn kopegi neyi görecen