Cilt Bakım En çok kullandığınız cilt serumu hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En çok kullandığınız cilt serumu hangisi?#Edamedaciltbakım 🌺 #Bioderma Hyaluronik Asit Serum Kolajen Serum Retinol Serum C Vitamini Serum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncelleniyor Güncellemeler+1 yıl Bu sorum 20 gün sonra süper seçildi bugün 🤔 ilgincime kaçtı şimdi jzkskd En çok kullandığınız cilt serumu hangisi? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. C Vitamini Serum 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hyaluronik Asit kullanıyorum kolajen ve retinol için erken 🥲 c vitamini kullanmaya başlayacağım onu kullanırken dikkatli olmak gerekiyorrr 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. kullanmıyorum. böyle şeylere o kadar uzağım ki ilk hastanedeki serumlardan sandım 😂 1 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl İhtiyacım yok, cildim güzel. 1 1 Yorumla Costantinnn +1 yıl @BEAUTIFULVICTIM belli oluyor Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hastane sürümünden başka serum kullanmadım kuzum. 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. C vitamini 💛 0 0 Yorumla
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sayende yakından cilt bakımına başlıyıcam 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. C vitamini serum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. c vitamını 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
C Vitamini Serum
Hyaluronik Asit kullanıyorum kolajen ve retinol için erken 🥲 c vitamini kullanmaya başlayacağım onu kullanırken dikkatli olmak gerekiyorrr
kullanmıyorum. böyle şeylere o kadar uzağım ki ilk hastanedeki serumlardan sandım 😂
İhtiyacım yok, cildim güzel.
@BEAUTIFULVICTIM belli oluyor
Sadece retinol kullanmadım hiç.
Hastane sürümünden başka serum kullanmadım kuzum.
Hyr ve c vitamini
C vitamini 💛
Tene cilde zarar vermez
Sayende yakından cilt bakımına başlıyıcam
Öyle bir şeymi varmış ya 😂
C vitamini serum
Hiçbiri 😂
Arko krem 😎
c vitamını
C vitamini
sabun🌚