Aloe vera jel kullanıyorum çok memnunum cildimdeki uçuk izini sildi diğer yara izlerine de faydası oluyor aynı zamanda saçlarıma da kullanıyorum kabarmasını önlüyor
En sık kullandığım cilt bakım ürününü şöyle bir düşününce aklıma direk kükürt sabunu geldi. Faydası çok fazla tavsiye ederim ama sürekli olarak kullanmak lazım yoksa etkisi pek olmaz. Ben bazen kullanmayı unutabiliyorum. 😂😂😂 Bir hassas ciltli olarak çok memnunum tahrişe hiç neden olmadı. Yağlanmayı önlemekle birlikte sivilce ve siyah noklarıda önlüyor. 👌👌👌
Nuxe Huile Prodigieuse kuru yağ favorim. Vücuda, yuze, saca sürebiliyor. Kuru olan cildimi yeterince nemlendiriyor ve kokusu mükemmel cilt üzerinden uzun süre çıkmıyor.
Ha maskeyi temizleyince tonik de sürersen daha iyi sonuç veriyor. Onun haricinde cildiye doktoru okunuşu kılindoksil olan bir krem yazmıştı. Sivilcelerim için onu kullanıyorum. Düzeldi de. Fakat sürmezsem yeniliyor. Tabi bunun harici de bir takım kremler kullanmıştım. İlk başta hap vermişti. Uzun bir süredir cildiyeciye gidiyorum yani. Onun haricinde makyaj temizleme suyu
Loreal şeker pilingi kullaniyorum. ayni zamanda loreal gece kremi mutlaka yatmadan surerim. arada saf gül suyu ve gül suyu yağı ile temizleme yapıyorum. daima yaptıklarım bunlar. tabi bunun dışında ayda bir iki uyguladigim farklı markalarin ürünlerinde var ama en çok loreal den memnunum.
Limon kullanirim ben maske falan satın almiyorum limon ve karbonat ya da tuz çok iyi şekerde olurda az etki eder ayda 2 kere yuzune sur yarım saat bekle