Parlak ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak ister miydiniz?

Parlak ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak ister miydiniz?
Bayanlar burdamıyız bu Durumdan muzdarip seniz Silver Blooming Uzaman Doktorunuza Danışınız Kendisi Altın Kalpli be Yardım sever Bilgili bir insan dır Saygılar Doktor Hanım Bitanesiniz 🤗🙏🙏🙏
Cevap
4Cevap
Doğru beslenme ile mümkün gadası
Aynen öyle katılıyorum. Doğru beslenme ve bakım ile bence parlak ve aynı zamanda ışıl ışıl bir cilde sahip olmam mümkündür.
Hayal değil
Aynen hayal değil. Aslında güzel bir cilde sahip olmak tamamen kendi elimizde diye düşünüyorum ben.
Sağlıklı bağışıklık sistemi olması gerekiyor bunun için. Bu da çok nadir bir durum.
Aynen öyle. Eğer sağlıklı bir cilde sahip iseniz bu hiç zor değil diye düşünüyorum. Işıl ışıl bir cilde sahip olmak aslında tamamen kendi elimizde.
hayır değil
Aynen öyle hayal değil bencede. Aslında öyle güzel ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak tamamen kendi elimizde diye düşünüyorum ben.
bol bol su iç
Aynen zaten bol bol su tüketen biriyim o yüzden cildim çok parlak ve ışıl ışıl. Sağlıklı bir cilde sahip olmak için bol su tüketmek faydalı zaten.
Ben şeker ihtiyacımı üzümden karşılıyorum ve kuru üzüm gibi şeylerin de cilde ciddi anlamda faydası var. Tavsiye ederim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?