Cilt Bakım Parlak ve ışıl ışıl bir cilt hayal mi? mugebastug Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Cildimin parlak ve ışıl ışıl olmasını nasıl sağlıyorsunuz? Hayal gibi geliyor mu? Parlak ve ışıl ışıl bir cilt hayal mi? Cevapla Cilt Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Cilt tipine uygun ürünlerle bakım yapılırsa değil 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayal değil ama düzenli bakım yapmak gerekiyor 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Tek bir maskeye bakar erkeklerin cildi her zaman daha güzel. 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum ki buna ben de şaşırıyorum 🙂 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Peeling, yüz maskesi, nemlendirici, spor ve dengeli beslenme bu 6'lı olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl güzellik merkezlerine gidip cildini temizletebilirsin coni 0 0 Yorumla
darkwıtch27 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Yani açıkcası sabun dahil bu güne kadar hiç bir kimyasal madde kullanmadım ve Işıl Işıl pürüzsüz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cilt tipine uygun ürünlerle bakım yapılırsa değil
Hayal değil ama düzenli bakım yapmak gerekiyor
Tek bir maskeye bakar erkeklerin cildi her zaman daha güzel.
Hiçbir şey yapmıyorum ki buna ben de şaşırıyorum 🙂
Peeling, yüz maskesi, nemlendirici, spor ve dengeli beslenme bu 6'lı olmazsa olmaz
güzellik merkezlerine gidip cildini temizletebilirsin coni
Yani açıkcası sabun dahil bu güne kadar hiç bir kimyasal madde kullanmadım ve Işıl Işıl pürüzsüz
Hayır hayal değil.
Hayır değil.
Su.. su en büyük şifadır.