Cilt Bakım Cilt bakımı yaparken kötü bir mesaj gelse o an bakımına devam eder misin? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Cilt bakımı yaparken kötü bir mesaj gelse o an bakımına devam eder misin?😒#Edamedaciltbakım 💟 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Süper sorular Cilt bakımı yaparken kötü bir mesaj gelse o an bakımına devam eder misin? Cevapla Cilt Soruları Mesaj Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. benim için mesaj daha önemli olduğundan ilk önce mesaja bakardım sonra devam ederim tabi ki de 1 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Kendime ayırdığım zamanlarda işlerim bitene karar telefona bakmam ama muhtemelen ederim. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Mesaja bağlı.. kötü haber darbe olduysa devam ederim alıştım jsjjs çıkamam deprem haberi ise silerim kalkarim oturur tv başına 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet ediyorum 🥲 beklerken mesaja bakıyorum kritikse bekleme süresi bitince yıkayıp başka bişey sürüp tekrar devam devam ediyorum 🥲 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Acil orada olmam gerekiyorsa bir yakınıma bir şey olduysa hayır 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl O esnada da biraz sabredin de bakmayın bi zahmet 🤣 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Şarkının ritmini değiştirdik mi tamamdır durmak yokk 😄 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Edemem sanırım yani kötüden kastımız ne 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Flörtün Moralini bozması gibi Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Aaa o zaman devam daha çok yaparım Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂💅 Yorumla
headcrush Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Evet sevgilim terk etti devam ettim o gece başkasını buldum yattım 😂 1 9 Yorumla Karga1993 +1 yıl Hıza bak Yorumla headcrush +1 yıl Ne yapacaktım yas mı tutayım Yorumla Karga1993 +1 yıl Elbette tutma ama seçici olmakta fayda var Yorumla headcrush +1 yıl Kaslıydi parası da vardı canımı çıkardı Yorumla Karga1993 +1 yıl :) ne kadar tuttu peki Yorumla headcrush +1 yıl Kızın sorusunu meşgul etme dakikalarca kucağında oldum Yorumla Karga1993 +1 yıl Fiyat olarak sordum 😁 Yorumla headcrush +1 yıl Terbiyesiz para için yapmıyorum Yorumla Karga1993 +1 yıl Parayı söz konusu edince maddi olarak sağladığın faydalar direk gözümün önünde canlandı. Karakter ve tercih. Yargılamak değil maksadım, sadece merak :) Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Etmem yarıda bırakırım 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Go girl, herşeyin zamanı var. Mesaj beklesin pls 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. ederim 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. zor canım 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Ederim 💅🏼😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
benim için mesaj daha önemli olduğundan ilk önce mesaja bakardım sonra devam ederim tabi ki de
Kendime ayırdığım zamanlarda işlerim bitene karar telefona bakmam ama muhtemelen ederim.
Mesaja bağlı.. kötü haber darbe olduysa devam ederim alıştım jsjjs çıkamam deprem haberi ise silerim kalkarim oturur tv başına
Evet ediyorum 🥲 beklerken mesaja bakıyorum kritikse bekleme süresi bitince yıkayıp başka bişey sürüp tekrar devam devam ediyorum 🥲
Acil orada olmam gerekiyorsa bir yakınıma bir şey olduysa hayır
O esnada da biraz sabredin de bakmayın bi zahmet 🤣
Şarkının ritmini değiştirdik mi tamamdır durmak yokk 😄
Edemem sanırım yani kötüden kastımız ne
Flörtün Moralini bozması gibi
Aaa o zaman devam daha çok yaparım
😂💅
Evet sevgilim terk etti devam ettim o gece başkasını buldum yattım 😂
Hıza bak
Ne yapacaktım yas mı tutayım
Elbette tutma ama seçici olmakta fayda var
Kaslıydi parası da vardı canımı çıkardı
:) ne kadar tuttu peki
Kızın sorusunu meşgul etme dakikalarca kucağında oldum
Fiyat olarak sordum 😁
Terbiyesiz para için yapmıyorum
Parayı söz konusu edince maddi olarak sağladığın faydalar direk gözümün önünde canlandı. Karakter ve tercih. Yargılamak değil maksadım, sadece merak :)
Etmem yarıda bırakırım
Evet daha çok yaparım hatta
cilt bakımı yapmıyorum ki : )
😀😀yüzümü yıkar giderim
Go girl, herşeyin zamanı var. Mesaj beklesin pls
Hayır apar topar elimi yüzümü yıkar çıkarım hemen
Bakım yaparken tele bakmam 😂
ederim
ederim net
zor canım
Ederim 💅🏼😂😂
Hayır devam etmezdim