Erkekler bakımlı kadınların çok para harcadığını düşünüyor olabilir mi?

Erkekler bakımlı kadınların çok para harcadığını düşünüyor olabilir mi?

Erkekler zaten bakım yapan kadınlardan biraz çekinir ya. Ama bence bir erkek için bu dert olmak yerine daha da mutlu olması lazım ne güzel hayatımdaki kadın kendine bakıyor bakımlı biri diye. Yani şikayet edecek veya bu durumdan rahatsız olacak bir durum yok bence ya. Ne güzel işte bakımlı biri yani.
Senin fenomen olmanı bekliyorum 💗
Teşekkür ederim umarım olurum yakında 🥰
bi nevi öyle tabi bende giyime çok para veren erkekle olmazdım mesela ne gerek var daha ucuza alacağın şeyi kaliteli diye kazık fiyata almaya bi süre sonra çöp olcak zaten
Ben de seviyorum şık giyinenleri ama doğru değil tabii çok pahalı oluşu
ya eski sevgilim kaliteli diye bi tane giysiye 2000 lira veriyordu
şu an normal fiyatlar. :) kaliteli elbiseler giymeyi seviyormuş demek ki. Bir miktar ben de öyleyim anlıyorum onu 🤣🤣
benim içim acır o paraya
Cevap
13Cevap
Ben soğumazdım. çünkü sevgilim ya da eşim maske yapabilir cildine değer vermesi beni de mutlu eder tabi ki de
Ne kadar olumlu düşünüyorsun barış :)
Teşekkür ederim abla :)
Kozmetik ürünlerinde acayip kar var. Maliyetleri çok düşük, gereksiz pahalı daha ucuza satış yapan, ar-ge yapan türk firmalarımız var.
Elbette
Bir kadının maskeye harcayacağa paraya cok diyorsa bir erkek işi var demektir :D
Ne gibi iş
Maskeye harcanan para o adamın gözüne batıyorsa eğer zaten sence kadının bakımı için harcayacağı diğer masraflara kalbi inmez mi? 😅
İner
İşte o yüzden işi var. Bunun kremi var, makyaj malzemesi var, lazeri var, osu var, busu var. Kuaförü var. Var da var
Maske 3 kuruş bir şey bunu takan varsa ultra fakir demektir
Elbette
Beni ilgilendirmez kendi parasıyla alsın bende sigara içiyorum.
Senin paranla olmaz mı
Evlenince ne olacak :)
Ne cimri çıktın
Maske parası için ben öyle anladım :)
1. Olarak zaten benim yaşımdakiler böyle şeyleri alabilecek illaki parası oluyor.
2. Evlenince zaten maaşlar ortak hesaba atılır kira faturalar ödenir veya alışveriş yapılır kalan parayı da herkes dilediğince harcaya bilir. Çocuk oluncaya kadar tabi. Böyle uzun yazmamak için kısaca yazdım zaten ama neyse.
Keşke senin gibi parayı erkekten alan kizlar azalsa, kendi ayaklarının üzerinde dursalar kizlar :/
Tabiiki evet. Aynı bakımı arabama yapıyorum. Binlerce lira yiyor.😄
Yola arabadan çıkmak güzeldi 🤣🤣
İkisi de şart çünkü 😬
Maske dediğin ne ki? Ben böyle düşünmem.
Yüze yapılan şu şeyleri kastediyorum
Yo bizde yaptırıyoruz bi maske kaç para allasen
Ne maskesi yaptırıyorsunuz
Uyku mu 🙄
İlk kez duyuyorum böyle bir şey
Yo bende bakim yapiyorum
Ne kadar sacma
Dimi
👍👍
Maske pahalimi ki
Yani
soğuyabilir