Cilt Bakım Fotoğraf çekinirken cildinizin görüntüsü hoşumuza gidiyor mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yoksa cilt için özel filtreler uyguluyor musunuz?#bioderma #ciltgörünüm Fotoğraf çekinirken cildinizin görüntüsü hoşumuza gidiyor mu? Cevapla Cilt Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Benim hoşuma gitmiyor. zaten fotoğraf da çekilmeyi sevmiyorum hiç. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazen benim de gitmiyor
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Gitmiyor o yüzden foto çekmiyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Filtreler bunun için var Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Sevmem öyle filtre Yorumla
Reklamcohen Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Doğallıktan yanayım zaten enerji çalışmaları yapıp bol sıvı alırsan güzel görünüyor 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Gitmiyor bazen 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet hoşuma gidiyor fotojenik çıkıyorum 1 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hayir yolunmus tavuk popona benzior 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 756 cevap paylaştı. bazen gidiyor bazen gitmiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim hoşuma gitmiyor. zaten fotoğraf da çekilmeyi sevmiyorum hiç.
Bazen benim de gitmiyor
Gitmiyor o yüzden foto çekmiyorum
Filtreler bunun için var
Sevmem öyle filtre
Doğallıktan yanayım zaten enerji çalışmaları yapıp bol sıvı alırsan güzel görünüyor
Gitmiyor bazen
Evet hoşuma gidiyor fotojenik çıkıyorum
bu aralar hayır
Hayir yolunmus tavuk popona benzior
bazen gidiyor bazen gitmiyor
Cildim güzel