Hiç hoşlanmam, fotoğraf çektirmek beni geriyor. Poz vermeyi beceremiyorum, çoğu zaman yapay duruyorum. Başkaları çekerken arkada kalmayı tercih ederim. Anı yaşayayım derken kare kare belgelemek anlamlı gelmiyor. Ama bazen bir yıllar sonra bakınca keşke çektirseydim dediğim de oluyor. Yine de pek sevdiğim söylenemez. Doğal haller daha iyi. Çekim yapaylık getiriyor.
Canım soruya da fotoğrafa da bayıldım, çok tatlı çıkmışsın 🥹✨
Güzel çekiyorsa ve pozum iyiyse seviyorum valla, ama hazırlıksız, yorgunken falan çekilmekten hiç hoşlanmıyorum. Oyun sonrası, saç baş dağınık, surat çökmüş haldeysem “sakın atma onu” modundayım sjsjs 😅
Seninki de tam “yorgunum ama hâlâ güzelim” pozu olmuş bu arada, göz makyajın efsane duruyor 💖
Senin gibi biri'nin sevgilisi nasıl olmaz vallahi inanmam villahi inanmmam yahu hayır yani seni ece seckin, devrim özkan, jessica alba görse kısksnir senin nasıl manitan olmaz?
Konuşmayı yanlış yere cekme niyetim yok sadece bazı hirtlar icin bizim gibi temizleri friendzone kategorisine sokuyorsunuz onu demek istedim yanlış anlaşildiysam özür dilerim