2 hafta sonra cildiyeye gideceğim hergun 2,3 tane yenisi çıkıyor ve acıyor da şu şekilde gidene kadar öneri var mı

2 hafta sonra cildiyeye gideceğim hergun 2,3 tane yenisi çıkıyor ve acıyor da şu şekilde gidene kadar öneri var mı
Sivilcelerine sakın dokunma eğer dokunursan yüzünde sivilce artışı çok fazla olmaya başlar. O yüzden dokunma derim. Geçmesini istiyorsan eğer yüzünü devamlı olarak temiz su ile yıka ve bakım yap. Bu sende yüzündeki sivilce lekelerinden tamamen kurtulmuş olursun diye düşünüyorum. Fito kremi kullanabilirsin bu krem sivilceler için üretilmiş bir krem iyi geliyor.
Doktora gidene kadar bir şey yapma. Daha kötü duruma gelebilir. Doktor baktıktan sonra sana en uygun tedaviyi ve ne yapman gerektiğini söyleyecektir.
Cevap
10Cevap
bende tedavimdi 6. ayimdayim da cidden cok kotu bir durum
yagli, sut urunleri, seker urunleri, fast food tüketiyorsan birakmaya bak
makyaj yapiyorsan yuzunu iyici temizle gunes kremi kullanmayi ihmal etme luften
Bence beslenme düzenini değiştirmek ve stresi minimuma çekmek en kesin ve garanti çözüm aynı zamanda saç dökülmesi içinde geçerli
Allah şifa versin karşim illet bişi bu sivilce benim de bi aralar her gün çıkardı kız arkadaşım her akşam oturur teker teker patlatırdı ah sevgilim kıymetini bilememişim
Aynı dertten muzdariptim activex sabunla yıkayıp üstüne cleocin-t ilacını sürdüm 2 ayda hepsi kurudu gitti
Kırmızı izler kaldı mı peki
Hayır hepsi gitti cildim yağlıydı benim birde
Çay agaci yağı sur etkili bayaaa
Bir şey dokunuyordur bu kullandığınız su bile olabilir yediginix bir şey de ya da kullandığınız bir makyaj malzemesi
vitayes sos çay ağacı yağı diye geçiyo
Doktora gidin
İyi geceler
sevgiliminde vardi benden faydalandi
Nasil yani
@kendihalindegenç1 buradan soyleyemem
Tamam neyse anladim teşekkürler
@kendihalindegenç1 😉
Oksijenli su
İstambulda bildiğim yer var
Eşek sütlü sabunla yıka
Geçmiş olsunn