Hep kapatıyorum çok da güzel kapatıyo
2 ay
Sivilceleri fondötenle kapatmak zararlı mı?

Elbette zararlı. Eğer sen sivilcenin üzerine sürekli olarak fondöten sürersen zamanla daha çok kötü olmaya başlar ve sürekli olarak yüzünün başka yerlerine dağılır ve hiç iyileşmez. O yüzden önce sivilcelerin iyileşsin sonra fondöten kullan derim ben. Fondöten yerine bence geçene kadar krem kullanman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ben ya.
Fondöten sürünce cildin hava almıyor maalesef cokda doğru bi yöntem değil benim yüzümde hic sivilce yok ben asla Fondöten kullanmam onun yerine kapatıcı özelliği olan güneş kremleri kullanıyorum sana tavsiyem önce sivilcelerini geçirmek için yöntemler uygula Fondöten doğru bi çözüm degil
Markası ne güneş kreminin? Ve önerir misin?
Öncelikle sivilcene çözüm bul düzenli yıka tonik kullan. güneş kremi olarak ben avenin renkli güneş kremini kullanıyorum yağlı ciltler için olan ve çok etkili cildimi harika gösteriyor cildim yağlı olmasına rağmen asla sivilce yapmıyor yağlanma hissi yom sende cilt tipine uygun olanı seçebilirsin
Sivilcem yok ama kapatıcı almak istiyorum. Güneş kremli kapatıcı mı daha uygun olur yoksa ayrı ayrı mı?
Pek yüzüme bir şeyler süren biri değilim. Sabahları su çarpsam şükrediyorum ldmfmsndla
Göz altlarım telefona bakmaktan az da olsa morarıyor. Kapatıcı sürmem lazım mı
Teşekkür ederimmm uygulamaya başlayacağımmm
Cevap
6Cevap
Sivilceleri fondötenle kapatmak genellikle kısa süreli bir çözüm olabilir, ancak uzun vadede zararlı olabilir. Fondöten cilt gözeneklerini tıkayabilir ve sivilce oluşumuna katkıda bulunabilir. Ayrıca, bazı fondötenler cildi tahriş edebilir veya sivilceleri daha kötü hale getirebilir.
✨☺️
Zararlı. Gözenekleri kapatma daha çabuk iyileşir
Markası ne kız bana da söyle
Doktora gidin
Evet zararlıdır.
Zararlı.
Zararlı
Yara bandı yapıştır
Bence evet
Olablir
En İyi Cevap