Kullandığım güneş kremi cildimi nemlendiriciden daha iyi nemlendiriyor. Sizce ekstra nemlendirici kullanmama gerek var mı?

Kullandığım güneş kremi cildimi nemlendiriciden daha iyi nemlendiriyor. Sizce ekstra nemlendirici kullanmama gerek var mı?

Tutmaz. Yapısı buna izin vermez. Benim kullandığım la roche un ki nemlendiricili. Zaman sıkıntım oldugunda direk gunes kremini sürüyorum çıkıyorum. O baya iyi. Ama kalkıp ersaginkini kullansam nemlendirici surmezsem yuzum cimento surmus gibi olur. Gunes kreminden gunes kremine degisiyor
Benimki de çok iyi bir güneş kremi nemlendirici bu kadar iyi gelmedi
Bu aslında kullandğın güneş kremine bağlı. Benim cildim normalden kuruya dönük sadece sinozun pink touch güneş kremini sürmem yetiyo. hatta benim için bb krem yerine bile geçiyo çünkü hem koruyo hem nem veriyo hem de cildi eşitliyo.
Bu marka bu sene çok popüler oldu
Cevap
4Cevap
Hayır, güneş kremi nemlendiricinin yerini tutmaz. Güneş kremi ve nemlendirici, cildin farklı ihtiyaçlarını karşılayan iki farklı üründür.
Nemlendirici nemlendiriyor barışım
Krem işte sür gitsin kafası var bende , tutar yani 😂
Her krem bir değil
Sürülüyorsa bence tamamdır 😂
Bende onu sürdüğüm zaman nemlendiriciye gerek duymuyorum. Hatta yaz aylarında baz olarak kullanırım.
Aynı benim de nemlendirici sorunumu çözdü
Hangi kremler mesela?
Hiç kullanmadım bu ürünü. Ben biodermanın kremini kullandım çok güzel bir renk veriyor, parfümsüz. Ama çok beyaz olduğum için o bile bana koyu geldi :)
Maalesef...
benim l'oreal 'da öyle.
kadife gibi yapıyor
Evet ikinci kreme gerek kalmıyor
Sürmüyorum ben
Bence çok tutmaz. Tabi nemlendirir ama ben sürmeden önce nemlendirici sürüyorum sonra güneş kremi.
İkisi ağır oluyor
Ben özellikle dışarı çıkarken nemlendirici de kullanıyorum
Ben de gerekiyor çünkü
Cildin kuruysa evet nemlendiriyor şahsen ben bana uygun olanı bulamadım cildim ısrarla yabancı maddeleri reddediyor 🫤
tutmaz bence tutarsada ben yine nemlendirici kullanirim
tutar. bepanthen sun.
Teşekkür ederim öneri için
🙏rica ederim.
düzeltiim bepanthol sun
Olsun
Losyonluysa e vitamnliyse evet
ne hoş bir kadın
Evet
Kadının meme ucu gözüktü gözükecek
Hiç dikkat etmedim ona kadın güzel geldi
tutar