Cilt tipini kolay bir şekilde öğrenebilirsin. Eğer yüzünü her yıkadıktan sonra yüzün geriliyor ve acıyorsa o zaman kuru bir cilde sahipsin benimde aynı şekilde oluyor çünkü. Eğer burnuna dokunduğunda alnına falan yağ hissi geliyor ise o zaman yağlı bir cilde sahipsin demek. Tüm hepsi bulunuyor ise o zaman karma bir cildin var.
Karma cilt = alın burun ve çene yağlı yanaklar kuru ise karma cilt oluyor Hassas cilt = 10 sn kadar bastır kızarıyorsa hassas cildin var demek şurdan da anlayabilirsin kılcal damarlar varsa yüzünde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cilt tipini kolay bir şekilde öğrenebilirsin. Eğer yüzünü her yıkadıktan sonra yüzün geriliyor ve acıyorsa o zaman kuru bir cilde sahipsin benimde aynı şekilde oluyor çünkü. Eğer burnuna dokunduğunda alnına falan yağ hissi geliyor ise o zaman yağlı bir cilde sahipsin demek. Tüm hepsi bulunuyor ise o zaman karma bir cildin var.
Karma cilt = alın burun ve çene yağlı yanaklar kuru ise karma cilt oluyor
Hassas cilt = 10 sn kadar bastır kızarıyorsa hassas cildin var demek şurdan da anlayabilirsin kılcal damarlar varsa yüzünde
Yanak ve çenem yağlı, Burnum ve anlım gergin ve sert, Karma cilt mi oluyorum.
Karma oluyor evet
teşekkür ederim. iyi bişi mi bu yoksa kötü bir şey mi oluyor?
İyi daha geç yaşlanıyor cildimiz kuru ciltlere göre
@Ece_karakoyun
teşekkür ederim ama nedense benim yüzüm bana yaşlı başka insanlara geç geliyor psikolojik sanırım.
Gözeneklerden dolayı da öyle görünüyor tek avantajı geç kırışmamız
Cilt tipin nasıl? Kuru, yağlı, karma, normal hangisi?
İlk onu öğrenmek için sormuştum ama sanırım karma
Karma işte.