Cilt Bakım Burun ucunda çıkan sivilce şanssızlık göstergesi mi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu nasıl bir sorundur arkadaş dedirtir burunda çıkan sivilce insana. Şanssızlık değil de nedir? Burun ucunda çıkan sivilce şanssızlık göstergesi mi? Cevapla Sivilce Soruları Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence yanlış beslenme veya stres 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Muhtemelen
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bilemem ama çok kötü duruyor bende nefret ediyorum. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Berbat bir durum çünkü Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Psikolojik olarak Aşık olma belirtisidir. Zamanında bana öyle demiştlerdi. 😂😂 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bunu araştıracağım merak ettim 🤣🤣 Yorumla Siyahkadife +1 yıl Araştır kesinlikle 🤣😂 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Fotoğraf ne hoş. Orada ki sivilce bi çirkinlik katıyor tabi:d 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Fotoğraf bir temenni niteliği taşıyor 🙏 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tek derdin burnunda çıkan sivilcen olsun güzel kardeşim ne ocaklar sönüyor anlık her şey 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Burnunda sivilce olan birini dinleyemiyorsun bile ama gözün oraya takılıyor Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Dinlemesinler çok mu önemli Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok be. Bende de çıktı 2 gün önce. şu an sıkıntı yok 😅 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne çabuk geçmiş öyle Yorumla umeyirarsln +1 yıl Geçmedi ki 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Senin de var mı 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olmasın lütfen Yorumla umeyirarsln +1 yıl 😂😂 Peki bu soru nereden aklına geldi Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bunun bence şanssizlikla alakasi yoktur diye dusunuyorum 1 0 Yorumla
MichaelJ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Evet insan 100 hektarlık alana sahipken burnunda çıkıyorsa şanssızlık 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Uzun zamandır yok ama lisedeyken lanet bir şeydi. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olmasın da aman Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl özel günlerde çıkar hep de 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O çok kötü Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ayyyy fena. büyk şanssızlık bence 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de hiç sevmiyorum ve fobilerim arasında. Yorumla Illecebrous +1 yıl alın falan tamam da burun ucu nedir arkadaş Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İnsan konuştuğu kişiyi dinleyemiyor bile Yorumla Illecebrous +1 yıl Ahahahahahha kahkaha attım Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Öyle benim gözüm takılıyor oraya 🤣🤣 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl En sevdigim ama uzun süredir cikmiyor ya :D 1 10 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neresini seviyorsun tam olarak 🤣🤣 Yorumla EmilKurjak +1 yıl dokununca hapsirma hissini :D Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da ilginçmiş Yorumla EmilKurjak +1 yıl Baska sorunuz varmidi efendim Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yok Yorumla EmilKurjak +1 yıl Olursa buralardayiz efendim cevap vermek bizim icin bir mutluluktur Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Cevap a. ş. hizmetleri der gibi 🤣🤣 Yorumla EmilKurjak +1 yıl Herkese demeyiz ve cevaplamayiz efendim :D Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yerim başka demek 😍 Yorumla EmilKurjak +1 yıl Yok o kadarda degil, soru tarzinizi begendim ve hanim efendi o kadar ugrasmis bizde cevap verelim diyoruz. Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Şansa inanmam ve bu tür hurafelere de inanmam 🙂. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden hurafe olsun ki. Bu ara sitede hurafe bilmem ne çok yazılıyor. Neden her şeyi dine çekiliyor. Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Yok dine çekmek demiyelim de şanssizlik da değildir olabilir yani gayet normal bir şey 🙂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim alnımın ortasında çıkıyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da sıkıntı Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. şanssızlık.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence yanlış beslenme veya stres
Muhtemelen
Bilemem ama çok kötü duruyor bende nefret ediyorum.
Berbat bir durum çünkü
Psikolojik olarak Aşık olma belirtisidir. Zamanında bana öyle demiştlerdi. 😂😂
Bunu araştıracağım merak ettim 🤣🤣
Araştır kesinlikle 🤣😂
Fotoğraf ne hoş.
Orada ki sivilce bi çirkinlik katıyor tabi:d
Fotoğraf bir temenni niteliği taşıyor 🙏
Tek derdin burnunda çıkan sivilcen olsun güzel kardeşim ne ocaklar sönüyor anlık her şey
Burnunda sivilce olan birini dinleyemiyorsun bile ama gözün oraya takılıyor
Dinlemesinler çok mu önemli
Yok be. Bende de çıktı 2 gün önce. şu an sıkıntı yok 😅
Ne çabuk geçmiş öyle
Geçmedi ki 😂
🤣🤣
Senin de var mı 😂
Olmasın lütfen
😂😂 Peki bu soru nereden aklına geldi
Bunun bence şanssizlikla alakasi yoktur diye dusunuyorum
Evet insan 100 hektarlık alana sahipken burnunda çıkıyorsa şanssızlık
Katılıyorum
Uzun zamandır yok ama lisedeyken lanet bir şeydi.
Olmasın da aman
özel günlerde çıkar hep de
O çok kötü
ayyyy fena. büyk şanssızlık bence
Ben de hiç sevmiyorum ve fobilerim arasında.
alın falan tamam da burun ucu nedir arkadaş
İnsan konuştuğu kişiyi dinleyemiyor bile
Ahahahahahha kahkaha attım
Öyle benim gözüm takılıyor oraya 🤣🤣
En sevdigim ama uzun süredir cikmiyor ya :D
Neresini seviyorsun tam olarak 🤣🤣
dokununca hapsirma hissini :D
O da ilginçmiş
Baska sorunuz varmidi efendim
Yok
Olursa buralardayiz efendim cevap vermek bizim icin bir mutluluktur
Cevap a. ş. hizmetleri der gibi 🤣🤣
Herkese demeyiz ve cevaplamayiz efendim :D
Yerim başka demek 😍
Yok o kadarda degil, soru tarzinizi begendim ve hanim efendi o kadar ugrasmis bizde cevap verelim diyoruz.
Şansa inanmam ve bu tür hurafelere de inanmam 🙂.
Neden hurafe olsun ki. Bu ara sitede hurafe bilmem ne çok yazılıyor. Neden her şeyi dine çekiliyor.
Yok dine çekmek demiyelim de şanssizlik da değildir olabilir yani gayet normal bir şey 🙂
Benim alnımın ortasında çıkıyor
O da sıkıntı
doğal olan bir şey şansızlık değil
cadilik gostergesi
şanssızlık..