Cilt bakımına gideceğim siyah nokta ve sivilce izlerim var hangi uygulamayı önerirsiniz
sivilcelerimi azdırmaktan da korkuyorum hydrafacial dermapen nasıldır yaptıran var mı
Cilt bakımına gideceğim siyah nokta ve sivilce izlerim var hangi uygulamayı önerirsiniz
sivilcelerimi azdırmaktan da korkuyorum hydrafacial dermapen nasıldır yaptıran var mı
Güzellik merkezlerinde yapılan cilt bakımları genellikle profesyoneller tarafından uygulandığı için daha kalıcı ve pürüzsüz etki bırakıyor. İşte birkaç öneri:
Medikal Cilt Bakımı: Bu bakım, derinlemesine cildi temizlemek ve nemlendirmek amacıyla uygulanır. Buhar banyosu, peeling, nemlendirme ve kişiye özel cilt serumları kullanılır.
Dermapen: Dermapen, ciltte mikro kanallar açarak cildin kendini yenilemesini sağlar.
Hydrafacial: Hydrafacial cilt bakımında vortex denilen vakumlu cilt temizleme cihazıyla deri altındaki yağ, kir ve makyaj artıkları dışarı çekilir
Cevap
2Cevap
😂😂cinsel yasam. sivilcelerle cinsellik yasıyom😂😂😂. kusura bakma şu sistem her boka cinsellik etiketi yapıştıriyo da iyice sinirim bozuldu.
Ben de anlayamadım valla konuyu cilt bakımı seçmiştim
Sivilceleri azdırmak demişsiniz ya😅 galiba ondan
Hepsini yaptır bişey değişmeyecek
Dermapen yapılmaz bu ayda canım kıs ayını bekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?