Güneş kremi dört mevsim kullanmamız gereken bir ihtiyaç haline geldi. Ben Bioderma'nın güneş kremlerini tercih ediyorum ve memnunum. Karma bir cildim olduğu için Bioderma Photoderm Nude Touch güneş kremi benim için ideal.

Bioderma Photoderm Nude Touch, yapışkan ve yağlı bir his bırakmıyor. Cildimi pürüzsüzleştiriyor.

Ayrıca 8 saat boyunca cildimi matlaştırmayı ve cildimin yağ dengesini kontrol etmeyi sağlıyor.

Erken yaşlanmayı önlüyor ve cilt yapıma uygun olduğu için benim favorim oldu. Karma ve yağlı bir cilt tipine sahipseniz deneyebilirsiniz. Pekii siz güneş kremi seçerken cilt tipinizi göz önünde bulundurur musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet genelde öyle yapıyorum
Kesinlikle cildimle uyum içinde olması çok çok önemli yoksa günümüzü mahvediyor... Ben 3 aydır ISDIN kullanıyorum Fusion Water Magic ürünü harika.. Daha önce en iyi bildiklerimizi de kullandım fakat bu ürünün yapısına benzer bir güneş kremi yok piyasada
evet cilt tipime uygun olması önemli düzenli kullanılan bişey sonuçta gün içinde rahat ettiirmesi gerek bu anlamda sinozun pembe güneş kremini beğeniyorum
Cilt tipine uygun olanı ve içeriği temiz olanı tercih ediyorum
Ben hiç risk almadan dermokozmetik marka olmasına özen gösteriyorum. Son 1.5 aydırda ISDIN kullanıyorum. İnanılmaz hafif bir yapısı var yüzümde varlığını bile unutuyorum. İçeriği de harika. Kesinlikle denemeniz gerekiyor
Elbette
en iyisi Bioderma
Renkli mi ğeki
en iyisi