Cildim yağlı ama daha çok gözeneklerimin kapanması için tonik arıyorum. Sarı olan gözenekler pek kapatmıyormuş ama yağlı cilde iyiymiş. Mavi olan da kuru ciltlere uygulanıyor daha çok gözenek kapatma işine yarıyormuş. Hangisini tavsiye edersiniz?
The Purest Solutions Exfoliating and Clarifying Toner Glycolic Acid %5 AHA+BHA (200ML) (MAVİ)
Kg he Purest solutions Oil Control toner (SARI)
The Purest Solutions Exfoliating and Clarifying Toner Glycolic Acid %5 AHA+BHA (200ML) (MAVİ)
Kg he Purest solutions Oil Control toner (SARI)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gözenekleri kapatmak için doğal yöntemler kullanabilirsiniz. Limon suyu cildi derinlemesine temizleme ve gözenekleri kapatma özelliğiyle sıkça kullanılan doğal yöntemlerden biridir. Buz kalıplarında suların dondurulmasıyla elde edilecek buzu, bez parçasına sararak cilde hafif masaj yaparak sürmek de gözeneklerin sıkılaşmasında oldukça etkilidir
Toniği salisilik asit içeren, serum olarak da niacinamide tercih edebilirsin. İkisi de gözenek sıkılaştırıcıdır ve birlikte aynı rutinde kullanılmasının sakıncası yoktur
Mavi olanı alsam işe yarar mı? Yağlı ciltliyim ama
Sarı olanı yeni kullanmaya başladım, mavi olanı 1 yıl kadar kullandım. Mavi olan gözeneklere cidden çok iyi geliyor
Sarı olan tam olarak ne işe yarıyor? Yağlı ciltler için diyor ama gözenek kapatmıyormuş.