Arkadaşlar lütfen yardımcı olun özel hastanelere gittim normal hastanelere gittim çok kremi kullandım tedaviyi gördüm Özel hastanede lazer işlemi yaptım ama hiçbir şekilde Güneş lekem geçmedi aksine daha çok arttı doğal ürünlerle bitkisel ürünlerle geçirebilir miyim bunu çok koyu bi leke güneşi gördümü daha tetikliyor 😑
Valla güneş lekelerine yüzde ki lekelere en iyi doğal elma sirkesi iyi geliyo ben kendşmden bilşyorum bir dönem çok sivilce lekem vardı doğal elma sirkesiyle çözdüm geçen sene arkadşaımın yüzünde de tatilden dönüşte güneş lekeleri vardı ona da tavsiye ettim kullandı 1-2 hafta da hiçbirşeyi kalmadı. Ama doğal olmasına dikkat et istersen de kendin yap
Ben dermapen sonrası ciddi iyileşme yaşadım. Hala var niacinamide retinol serumları ile hafiflettim oldukça
tamamen geçmiyor. Cosmelan diye bi işlem var ancak onbinlerce lira diye biliyorum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
On binlerce liradan fazlasını da verdim ama elde var sıfır darmapen işlemi uygulanırsa doktor dedi senin yüzünde çok çok büyük lekeler açma ihtimali var dedi risk alma dedi O yüzden uğraşmıyorum dermapenle