Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 9) ÇıtırÇitos Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4954 Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 103 kişi beğendi
Veliyeçen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Cildime uygunluğunaMarkasina Koruyucukuguna En onemlisi etkisine 0 0 Yorumla
linam3434 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Koruyuculuk özelliğini test ediyorum tost makinasında 0 0 Yorumla
KönigderEinsamkeit Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tabiki kaç faktörMarkası neVücutta bıraktığı his ne 0 0 Yorumla
tfps67 Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Hiç dikkat etmiyorum direkt bir tane seçip alıyorum 0 0 Yorumla
Hayal-perest22 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çok anlamıyorum hangisini çok tercih ediyorlar diye soruyorum 0 0 Yorumla
liberalhitler Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çok anlamıyorum birilerine soruyorum bu işe yarar mı evet derse tamam alıyorm 0 0 Yorumla
Kırkadam Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Koruma oranı ve cilt tipi, krem değil likit olması 0 0 Yorumla
Talhakaymak_54 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Dikkat etmiyorum aslında bi faktörü kaç ona bakarım 0 0 Yorumla
freya0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl İçerisinde kimyasal maddelerin olmamasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
metoartikbusiness Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Orjinal mi diye bakarım, gerisi fiyatına kalır 0 0 Yorumla
sugarbaby1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Orjinallik ve yan etkilerine içeriğine bakarım mutlaka 0 0 Yorumla
Designer10 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Eskiden yalnızca faktöriyel miktarina idi. Şimdi ise faktöriyel/ fiyat oranının yüksek olmasına ,,😅 0 0 Yorumla
Ygmrsyl Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Eczane ürünü olmasına dikkat ettiğim kadar hiçbir şeye dikkat etmiyorum. 0 0 Yorumla
snemissss Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle çok yağlı his birakmamasina dikkat ediyorum ve kalitesine 0 0 Yorumla
karasoft Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl SPF seviyesi: Güneş koruma faktörü ne kadar yüksekse, o kadar iyi koruma sağlar 0 0 Yorumla
victimsam55 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Rosesa hastasi biri olarak doktor tavsiyesi ile ve uretim tarihine bakarak aliy8 0 0 Yorumla
BFreedom0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl cildine önem veriyorsan Bioderma Photoderm Lait ULTRA SPF50+ Güneş Kremi 0 0 Yorumla
Yeldabr0ken Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Markasina / cildime uygun olmasina / kullanici yorumlarina 0 0 Yorumla
nightcomesdown Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl cildimi yağlandırmamasına (annemden çalıp test ediyorum yani) 0 0 Yorumla
ommatiiy Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl 50 faktör olmasına / markasına / kullanıcı yorumlarına 0 0 Yorumla
elifpelin Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl yaglı olmaması ve cildimde herhangi bir yan etki yapmaması 0 0 Yorumla
Mmmmmmttttt Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Benim için yağlı durmaması en önemlisi cildim çok yagli olduğu için 0 0 Yorumla
Oğuzhandml Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Orjinalliğine bakarım cildime iyi geliyormu ona bakarım gerisi önemli değil 0 0 Yorumla
3lüolsungüçlüolsun Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Reklamının seksi olması benim için çok önemli 0 0 Yorumla
naber123459 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yüzümün her yerine eşit şekilde dağıttığıma emin oluyorım 0 0 Yorumla
Nisaaydin1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sof 50+ olmasına dikkat ederim ve uyduruk bir marka olmaması gerekiyor veya sahte ürün 0 0 Yorumla
seninoburixin Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Keşke dikkat etsem, beyaz tenliyim ama krem sürmüyorum hiç😔 0 0 Yorumla
MuratBarış1905 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Çikolatalıysa Direk Alırım Başka Birşeye Bakmam HAHA 0 0 Yorumla
Deryai2 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl herseyi kullanirim benim icin hic bi sekilde farl etmez 0 0 Yorumla
Sevvalll_7 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl En önemlisi bence güzel koruması ve beyaz lekeler bırakmaması 0 0 Yorumla
Asdfasdfasdffffffdf Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Günes jremi tercih etmiyorum çünkü uzun süre güneşe cıkmıyorum 0 0 Yorumla
Stresabidesi Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Leke oluşumunu engellemesi ve suya dayanıklı olmasi önemli 0 0 Yorumla
_sid_ Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl çok takılmıyorum bilindik markalardan birini alıyorum zaten güneşlenmeyide çok sevmem 0 0 Yorumla
Cheffino Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Eczacı ne tavsiye ederse ben onu kullanıyorum hoş buludngum yer zaten öyle güneş de görmüyor 0 0 Yorumla
rbylmz Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Yüzümdeki her bir bölgeye eşit bir şekilde yaymaya dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
user124356 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Çok yağlı durmasın ya bi de beyaz beyaz kalıp cildimi soymasın 0 0 Yorumla
muratyldrm4 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Fiyatına bakıyorum çok da fark yok aralarında aslında 0 0 Yorumla
Ghost-Rider Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Güneş kremi kullansam iyi olur ama her defasında unutuyorum 0 0 Yorumla
sdeee_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl sivilce cikarmamasi ve yuksek spf li olmasi yeter bence 0 0 Yorumla
Cenk4040 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Marka kalitesi bence kaliteli olduğu zaman sıkıntı yok bence 0 0 Yorumla
Arifela4 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ben genelde ucuzuna bakarım kalitesi beni ilgilendirmez çünkü pek güneşe çıkmam 0 0 Yorumla
dollyniz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Dışarı çıkmam asla güneş kremim yoksa güneş vurunca çok rahatsız oluyorum siz oluyor musunuz 0 0 Yorumla
Susuuuuuuuuuuuu Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Hassas ciltli olduğum için alerji yapmaması her sey alerji yapar 0 0 Yorumla
Phoenix08 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Kaymak gibi sürülmesine daha iyi emilmesine emildikçe emilmesine 0 0 Yorumla
loufie Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Genelde içeriğine bakarım alerji oluşturabilicek bir şey almamak için 0 0 Yorumla
AkgumGızem Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Koruyuculuk oranına ama öncelikle internetten araştırırım iyimi diye 0 0 Yorumla
BIRADETCICEKMMMM Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Cildim yağlı bu sebeple matlastirici olmasına dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
ruya001 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Beni korumasına bakarım ve 50 faktör olması önemli beyaz tenliyim çünkü 0 0 Yorumla
Kuboooooss Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Spf 50 artırılmasına dikkat ediyorum ayrıca cilt tipine uygun olmasına 0 0 Yorumla
Nazlisss343434 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl 50 spf korumalı ve beyazlık birakmamasina dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
eventoney Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl siyahı bi insan olduğum için bu konu pek sıkıntı çekmiyorum 0 0 Yorumla
BirNisa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Beyaz beyaz kalmasın ve çok parlamasın cildim yağli olduğu için extra yağlı oluyor 0 0 Yorumla
Abrekks Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Koruyuculuğu gerçekten çok önemli daha çok pahalılıgına bakıyorum 0 0 Yorumla
balporsugu10 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl güzel bir yazı olmuş ben güneş kremi alırken en az spf50+ tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Rozaali Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Spf 30 minimum olmasina ve cilt yapma uygun olusuna pul pul durmamasi icin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
Cildime uygunluğuna
Markasina
Koruyucukuguna
En onemlisi etkisine
Koruyuculuk özelliğini test ediyorum tost makinasında
Tabiki kaç faktör
Markası ne
Vücutta bıraktığı his ne
Hiç dikkat etmiyorum direkt bir tane seçip alıyorum
Çok anlamıyorum hangisini çok tercih ediyorlar diye soruyorum
Çok anlamıyorum birilerine soruyorum bu işe yarar mı evet derse tamam alıyorm
Koruma oranı ve cilt tipi, krem değil likit olması
Dikkat etmiyorum aslında bi faktörü kaç ona bakarım
İçerisinde kimyasal maddelerin olmamasına dikkat ediyorum
Orjinal mi diye bakarım, gerisi fiyatına kalır
Hiç sevmiyorum üstelik geneli yağlı duruyor
Orjinallik ve yan etkilerine içeriğine bakarım mutlaka
Eskiden yalnızca faktöriyel miktarina idi. Şimdi ise faktöriyel/ fiyat oranının yüksek olmasına ,,😅
Eczane ürünü olmasına dikkat ettiğim kadar hiçbir şeye dikkat etmiyorum.
Kesinlikle çok yağlı his birakmamasina dikkat ediyorum ve kalitesine
SPF seviyesi: Güneş koruma faktörü ne kadar yüksekse, o kadar iyi koruma sağlar
Rosesa hastasi biri olarak doktor tavsiyesi ile ve uretim tarihine bakarak aliy8
cildine önem veriyorsan Bioderma Photoderm Lait ULTRA SPF50+ Güneş Kremi
Markasina / cildime uygun olmasina / kullanici yorumlarina
cildimi yağlandırmamasına (annemden çalıp test ediyorum yani)
50 faktör olmasına / markasına / kullanıcı yorumlarına
yaglı olmaması ve cildimde herhangi bir yan etki yapmaması
Benim için yağlı durmaması en önemlisi cildim çok yagli olduğu için
Orjinalliğine bakarım cildime iyi geliyormu ona bakarım gerisi önemli değil
Reklamının seksi olması benim için çok önemli
yüzümün her yerine eşit şekilde dağıttığıma emin oluyorım
Sof 50+ olmasına dikkat ederim ve uyduruk bir marka olmaması gerekiyor veya sahte ürün
Keşke dikkat etsem, beyaz tenliyim ama krem sürmüyorum hiç😔
Yüzde topaklanmmasına ve beyazlık bırakmasına
dokusuna yağsız olmasına indirim kovalıyorum
Çikolatalıysa Direk Alırım Başka Birşeye Bakmam HAHA
herseyi kullanirim benim icin hic bi sekilde farl etmez
En önemlisi bence güzel koruması ve beyaz lekeler bırakmaması
Günes jremi tercih etmiyorum çünkü uzun süre güneşe cıkmıyorum
Leke oluşumunu engellemesi ve suya dayanıklı olmasi önemli
çok takılmıyorum bilindik markalardan birini alıyorum zaten güneşlenmeyide çok sevmem
Eczacı ne tavsiye ederse ben onu kullanıyorum hoş buludngum yer zaten öyle güneş de görmüyor
Yüzümdeki her bir bölgeye eşit bir şekilde yaymaya dikkat ediyorum
Çok yağlı durmasın ya bi de beyaz beyaz kalıp cildimi soymasın
Fiyatına bakıyorum çok da fark yok aralarında aslında
Güneş kremi kullansam iyi olur ama her defasında unutuyorum
sivilce cikarmamasi ve yuksek spf li olmasi yeter bence
Marka kalitesi bence kaliteli olduğu zaman sıkıntı yok bence
Ben genelde ucuzuna bakarım kalitesi beni ilgilendirmez çünkü pek güneşe çıkmam
Dışarı çıkmam asla güneş kremim yoksa güneş vurunca çok rahatsız oluyorum siz oluyor musunuz
Hassas ciltli olduğum için alerji yapmaması her sey alerji yapar
Orjinalmi diye bakarım, gerisi teferruattır
Kaymak gibi sürülmesine daha iyi emilmesine emildikçe emilmesine
Genelde içeriğine bakarım alerji oluşturabilicek bir şey almamak için
Koruyuculuk oranına ama öncelikle internetten araştırırım iyimi diye
Cildim yağlı bu sebeple matlastirici olmasına dikkat ediyorum.
Beni korumasına bakarım ve 50 faktör olması önemli beyaz tenliyim çünkü
Spf 50 artırılmasına dikkat ediyorum ayrıca cilt tipine uygun olmasına
Cildimi mahvetmesin ve güneşten korusun kâfi
50 spf korumalı ve beyazlık birakmamasina dikkat ediyorum
siyahı bi insan olduğum için bu konu pek sıkıntı çekmiyorum
Beyaz beyaz kalmasın ve çok parlamasın cildim yağli olduğu için extra yağlı oluyor
Koruyuculuğu gerçekten çok önemli daha çok pahalılıgına bakıyorum
güzel bir yazı olmuş ben güneş kremi alırken en az spf50+ tercih ediyorum
Spf 30 minimum olmasina ve cilt yapma uygun olusuna pul pul durmamasi icin