Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 8) ÇıtırÇitos Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4954 Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 103 kişi beğendi
barbarrra Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ucuz markalar almam çünkü yarardan bazen zarar bile getiriyor kaliteli olması zaten her türlü yararı sğlamışlardın için de 0 0 Yorumla
Defnesoruyor Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kalite herşeydir net bir cevap veremem çünkü herkesin cilt yapısı farklı kaliteli ve cilde iyi geldiği sürece not problem 0 0 Yorumla
DESLAER Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Fiyatına bakıyom genelde zaten yılda 3-5 kere lazım oluyo genelde son kullanma tarihi geçene kadar devam 0 0 Yorumla
violentcrimes Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl 50 spf olması, beyazlık bırakmaması, sivilce yapmaması ve dağılırken silgi gibi ufalanmamasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
kadınsıminix Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl markasına dikkat ederim ve insanların fikirlerine ds baya dikkat ederim evet herkes de farklı durur ama merak ederim yani ister istemez genellemesini 0 0 Yorumla
Merakcım Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl yüzümde beyazlık bırakmamasına, iyi bir korucusu olmasına, yüzümden kusmamasına, uygun fiyatlı olmasına bakıyorum 0 0 Yorumla
Morsevdam Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Göz yakmaması silgi gibi soyulmaması çok yağlı hissettirmemesi yapış yapış olmaması zaten koruycuk ilşa olacak 0 0 Yorumla
Bisibidi Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Cildimle uyumlu olmasına ve ciltte hızli emilip sivilce, akne vb. yapmaması. Terleyince hemen akmaması gibi gibi 0 0 Yorumla
Aydenizzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl İçerik ve cilt hassasiyetime göre seçiyorum 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yüksek faktörlü olmasına dikkat ediyorum 2 0 Yorumla
aysby Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Hem güneş kremi olsun hem kapatıcı özəlliyi olsun hem de pahalı olsun anca o zaman alırım 🥲 1 0 Yorumla
azratiqa Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Yumuşak dokulu ve olabildiğince temiz bi içerik olmasina 1 2 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Markasına bakmaz mısın 🤔 Yorumla azratiqa +1 yıl Ben genelde içerik bakarım marka değil 😉 Yorumla
weixichun Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çoğunlukla kullanıcı yorumlarına, internet bunun için çok iyi bir mecra. 1 0 Yorumla
Haticeyyii Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Nemlendirmesine, kapaticigiligina ve parlatmasina önem veririm 1 0 Yorumla
cicilela Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Su bazlı olmalı yaşlanma karşıtı olması da ikinci özellik 1 0 Yorumla
Hibsksn Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Pigment yüksekliğine MarkasınaFondöten veya bb krem gibi renk tonuna 1 0 Yorumla
merkürümretro Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl İçeriğine ve koruma faktörlerinin derecelerine 1 0 Yorumla
bogurtlenlipopkek Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl ne kadar hızlı emiliyo ona bakıyorum yağlı bir his bırakmıyorsa alıyorum genelde 1 0 Yorumla
Josefff3443 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben doğal güneş ışınlarıyla bronzlaşmayı tercih ediyorum 1 0 Yorumla
SinirAtõlyesi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Uv işıklarına karşı korusun ve beyazlatıcı effektin yanî sıra yuzumde beyaz beyaz kalmaması 1 0 Yorumla
Yorucuhayat2 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yüzde topak topak olmaması ve 50 + spf olmasi 1 0 Yorumla
İhtiyacccc Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl burada yazan herşeye dikkat ediyorum şahsen ona göre alıyorum kesinlikle inceleyinnn :) 1 0 Yorumla
Dicle72_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yağ oranınaaa fazla yağlı kremler cildimi yaglandiriuo 1 0 Yorumla
kullanici12345aaa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl beyazlik birakmamasina ve akmamasina sivilce yapmamasina 1 0 Yorumla
user18082205 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl oksitlenmememsii yağlı olmaması terleyip akıtmaması tabiki 1 0 Yorumla
cemile1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Önce internetten iyice araştırırım foyatınada bakarım o na görre alırım. 1 0 Yorumla
aşkoolayyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Ucuz hangisiyse onu kulanırn kirterim bu parasna dikkat ederm bu kadar 1 0 Yorumla
PerrikızııC Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Su bazlı olmasına, sivilce yapmamasına, daha emici olmasına 1 0 Yorumla
Ezgisakiz Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Yüksek koruma gücüne , suya dayanklı olmasına ve en önemlisi bioderma olmasına :) 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Memnunsun yani demi Bioderma dan Yorumla
berfinogr16 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Cildimi koruyacak birde katman katman durmayacak yağlı histe bırakmayacak. 1 0 Yorumla
life_shine Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kaç dakikada bir yenilemem gerektiğine ve koruyuculuk düzeyine bakardım 1 0 Yorumla
lıffyss00 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kokusu ve markası almadan önce de iyi bi araştırmak lazım 1 0 Yorumla
benfatmaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sivilce komeson yapmayan kolay dağılan ve beyazlık bırakmayan 1 0 Yorumla
Zagosta Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Pahalı Olmasına çünkü ürün pahalıysa zaten kalitelidir 1 0 Yorumla
s2laci Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Her gün mutlaka kullanılması gerektiğini düşünüyorum. 1 0 Yorumla
alperkaya35 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Güneş kremi seçerken temiz içerikli olmasına ve hassas cildime zarar verecek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçindekiler kısmında bi şey vardı zararlı unuttum ismini onun olup olmaması 0 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Kalitesine ve kalıcı olmasına dikkat ederim 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yüksek korumalı olması bir de kolay sürülebilmesj. 1 0 Yorumla
nazdie1 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Beyazlık kalmaması bazıları ciltte çok beyazlık bırakıyor ve cildi parlak göstermesi önemli 0 0 Yorumla
favmelodimm Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl cabuk emilebilmesi ve yuzumde yagli his birakmamasi 0 0 Yorumla
asliaf Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl cilt tipime uyar mı diyr bakıyorum sonra silgi gibi dökülme yapıyo 0 0 Yorumla
benveraa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Beyaz beyaz kalmamasına ve cildimde sivilce leke vs. Yapmamasına 0 0 Yorumla
şesucum Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Beyaz bırakmasın sivilce yapmasın cilt tonunu eşitlesin 0 0 Yorumla
Çekmeceocağı Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Bence cilt tipinizi kesin olarak bildiğinizde size en uygun güneş kremini çok kolay bulabilirsiniz 0 0 Yorumla
senmisinilacımhe Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Kullanmıyomki Bileyim smk skskk sjss sjs sjs ssjsnsks sjsjs 0 0 Yorumla
ezcaanrijwaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Spf 50 olmasi, parfumsuz olmasi, parabensiz olmasi ve alkolsuzde olsa cok daha iyi 0 0 Yorumla
ölümvarr Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Öyle alıyorum işte ya üstündeki yazılara dikkat ederim zararlı madde içeriyor mu v 0 0 Yorumla
meraklımıza Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Cildime uygun olmasına çünkü karma bi cilt yapısına sahibim ve markasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
diansa Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Cildimi kurutmamasına ve makyaj bazı olarak da kullanılıyo olabilmesine 0 0 Yorumla
Rüveyda5679 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Eczacıya soruyorum o da bana hangisinin iyi olduğunu soyluyor 0 0 Yorumla
Mert_7140 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hayatımda 1kere kullandım onuda kullandımı bilmiyom 0 0 Yorumla
denizersoyqw Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Cildime uygun olmasına herşeyi kullanamıyorum alerjik bir cilt tipim var ve çok beyazım 0 0 Yorumla
fatih_2626 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl 50 faktör olmasına , yağ bazlı mi yoksa su bazlı mi ve son kullanma tarihine 0 0 Yorumla
minkMine Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sadece fiyatına hepsi aynı özelliği taşımıyor mu sonuçta 0 0 Yorumla
jameshatfield11111 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Yüzümü yağlı yapmamasına ve yüzümdeki aknelerin kapanmasına 0 0 Yorumla
fatihiniz Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Cildimi ne kadar koruyor ona bakarım yakmasın güneş diye bide kimyasal ürün var mı diye bakarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
Ucuz markalar almam çünkü yarardan bazen zarar bile getiriyor kaliteli olması zaten her türlü yararı sğlamışlardın için de
Kalite herşeydir net bir cevap veremem çünkü herkesin cilt yapısı farklı kaliteli ve cilde iyi geldiği sürece not problem
Fiyatına bakıyom genelde zaten yılda 3-5 kere lazım oluyo genelde son kullanma tarihi geçene kadar devam
50 spf olması, beyazlık bırakmaması, sivilce yapmaması ve dağılırken silgi gibi ufalanmamasına dikkat ediyorum
markasına dikkat ederim ve insanların fikirlerine ds baya dikkat ederim evet herkes de farklı durur ama merak ederim yani ister istemez genellemesini
yüzümde beyazlık bırakmamasına, iyi bir korucusu olmasına, yüzümden kusmamasına, uygun fiyatlı olmasına bakıyorum
Göz yakmaması silgi gibi soyulmaması çok yağlı hissettirmemesi yapış yapış olmaması zaten koruycuk ilşa olacak
Cildimle uyumlu olmasına ve ciltte hızli emilip sivilce, akne vb. yapmaması. Terleyince hemen akmaması gibi gibi
İçerik ve cilt hassasiyetime göre seçiyorum
Bioderma bu konuda çok iyi
Yüksek faktörlü olmasına dikkat ediyorum
Hem güneş kremi olsun hem kapatıcı özəlliyi olsun hem de pahalı olsun anca o zaman alırım 🥲
Yumuşak dokulu ve olabildiğince temiz bi içerik olmasina
Markasına bakmaz mısın 🤔
Ben genelde içerik bakarım marka değil 😉
Çoğunlukla kullanıcı yorumlarına, internet bunun için çok iyi bir mecra.
Nemlendirmesine, kapaticigiligina ve parlatmasina önem veririm
Su bazlı olmalı yaşlanma karşıtı olması da ikinci özellik
Pigment yüksekliğine
Markasına
Fondöten veya bb krem gibi renk tonuna
İçeriğine ve koruma faktörlerinin derecelerine
ne kadar hızlı emiliyo ona bakıyorum yağlı bir his bırakmıyorsa alıyorum genelde
Ben doğal güneş ışınlarıyla bronzlaşmayı tercih ediyorum
Uv işıklarına karşı korusun ve beyazlatıcı effektin yanî sıra yuzumde beyaz beyaz kalmaması
Yüzde topak topak olmaması ve 50 + spf olmasi
burada yazan herşeye dikkat ediyorum şahsen ona göre alıyorum kesinlikle inceleyinnn :)
Yağ oranınaaa fazla yağlı kremler cildimi yaglandiriuo
beyazlik birakmamasina ve akmamasina sivilce yapmamasina
oksitlenmememsii yağlı olmaması terleyip akıtmaması tabiki
Önce internetten iyice araştırırım foyatınada bakarım o na görre alırım.
Ucuz hangisiyse onu kulanırn kirterim bu parasna dikkat ederm bu kadar
Su bazlı olmasına, sivilce yapmamasına, daha emici olmasına
Yüksek koruma gücüne , suya dayanklı olmasına ve en önemlisi bioderma olmasına :)
Memnunsun yani demi Bioderma dan
Cildimi koruyacak birde katman katman durmayacak yağlı histe bırakmayacak.
Kaç dakikada bir yenilemem gerektiğine ve koruyuculuk düzeyine bakardım
Kokusu ve markası almadan önce de iyi bi araştırmak lazım
Sivilce komeson yapmayan kolay dağılan ve beyazlık bırakmayan
Biraz tatlı kokular içermesi hoşuma gidiyor.
Pahalı Olmasına çünkü ürün pahalıysa zaten kalitelidir
Her gün mutlaka kullanılması gerektiğini düşünüyorum.
Güneş kremi seçerken temiz içerikli olmasına ve hassas cildime zarar verecek
İçindekiler kısmında bi şey vardı zararlı unuttum ismini onun olup olmaması
Kalitesine ve kalıcı olmasına dikkat ederim
Yüksek korumalı olması bir de kolay sürülebilmesj.
Bioderma 100 spf memnunum
Beyazlık kalmaması bazıları ciltte çok beyazlık bırakıyor ve cildi parlak göstermesi önemli
cabuk emilebilmesi ve yuzumde yagli his birakmamasi
cilt tipime uyar mı diyr bakıyorum sonra silgi gibi dökülme yapıyo
Beyaz beyaz kalmamasına ve cildimde sivilce leke vs. Yapmamasına
Beyaz bırakmasın sivilce yapmasın cilt tonunu eşitlesin
Bence cilt tipinizi kesin olarak bildiğinizde size en uygun güneş kremini çok kolay bulabilirsiniz
Kullanmıyomki Bileyim smk skskk sjss sjs sjs ssjsnsks sjsjs
Spf 50 olmasi, parfumsuz olmasi, parabensiz olmasi ve alkolsuzde olsa cok daha iyi
Öyle alıyorum işte ya üstündeki yazılara dikkat ederim zararlı madde içeriyor mu v
Cildime uygun olmasına çünkü karma bi cilt yapısına sahibim ve markasına dikkat ederim
Cildimi kurutmamasına ve makyaj bazı olarak da kullanılıyo olabilmesine
Eczacıya soruyorum o da bana hangisinin iyi olduğunu soyluyor
Hayatımda 1kere kullandım onuda kullandımı bilmiyom
Cildime uygun olmasına herşeyi kullanamıyorum alerjik bir cilt tipim var ve çok beyazım
50 faktör olmasına , yağ bazlı mi yoksa su bazlı mi ve son kullanma tarihine
Sadece fiyatına hepsi aynı özelliği taşımıyor mu sonuçta
Yüzümü yağlı yapmamasına ve yüzümdeki aknelerin kapanmasına
Cildimi ne kadar koruyor ona bakarım yakmasın güneş diye bide kimyasal ürün var mı diye bakarım