Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 7) ÇıtırÇitos Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4954 Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 103 kişi beğendi
Naominagata Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Korumasi yüksek , yagli veya pulpul görüntü vermeyen ciltte ağırlık yapmayan 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Marka farkediyor mu yani hepsininin İçeriği aynı sonuç ta 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Dogal çevreye zarar vermeyen uygun fiyatlı kimyasal icermeyen 1 0 Yorumla
penceresaksısı Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl , güneş tüm doğaya hayat verdiği gibi insana da verir. Küçük beyin istiyorsanız güneşe çıkmayın, Asla güneş kremi sürmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Özellikle kaş işlemi yaptırdığım için Güneş kremi olmadan dışarı çıkmıyorum 0 0 Yorumla
Merve_24 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Merhaba,Ben cilt kremi tercih ederken beyaz tenli olduğum için özellikle 50 spf ve üzeri korumada olmasına dikkat ediyorum. 1 0 Yorumla
PoleStar00r Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben yağlı ciltli biriyim özellikle yaglandirmamasi sivilce yapması koruması beyazlık yapmamasi ve güzel nemlendirmesi 0 0 Yorumla
barmennn11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl ne kadarda krem olsa da bellı saatlerde gırmeyın denıze 1 0 Yorumla
muratkeskin35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Özelliklerine ve marka ya özellikle dikkat ederim. Kalite iyi oldukça etki de büyük oluyor:d 0 0 Yorumla
thekyncu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl kesinlikle beyaz birakmamali cildimj ve yapis yapis hissi vermemeli 0 0 Yorumla
surinaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Beyazlık bırakmaması ve 50fps olması benim icin en önemli faktör la roche posay mükemmel benim icin 0 0 Yorumla
KGOZDE Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl İçeriğine Faktörüne Markasına Yapısına Ağırlık yapıp yapmadığına Göz yakmamasıns Pütürlük bırakmamasına iyi korumasına 0 0 Yorumla
büşranınkitaplıgı Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Genellikle yüzüme sürünce rengini kötü göstermeyeni önde tutarım. İkinci olarak da gerçekten güneşten koruyan bir krem olması önemli. 0 0 Yorumla
Murat_Barış09 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl bi ara bi tane almıştım ferahlatıcı ve çikolatalı yazıyodu onu aldığım günden beri onu kullanıyom çok güzel 0 0 Yorumla
ismetcan1907 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Cilt en önemli hazine hocam o sebeple tenime sürdüğüm her türlü bakım ürünü parfüm de orjinallik ve marka güvenilirliğini incelerim 0 0 Yorumla
servetts Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl cildine önem veriyorsan Bioderma Photoderm Lait ULTRA SPF50+ Güneş Kremini seçmelisin, çok güzel 0 0 Yorumla
123qazwsx Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Güneş kremi kullanmam. Uygun saatlerde uygun sekilde guneslenerek dogal bronzlasmayi tercih ederim 0 0 Yorumla
haylheycb Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Yağlı olup olmamasîna dikkat ediyorum bazı güneş kremleri çok yağlı ve makyaj falan tutmuyor su bazlılar daha iyi agirlik yapmiyor 0 0 Yorumla
Sharkium Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl 1-) SPF değerine2-) UVA ve UVB ışınlarına karşı korumasına 3-) Kimyasal olmasına 4-) Kaliteli olmasına 0 0 Yorumla
Demet_demos Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Valla ben güneş kremi alırken bebek ciltleri için olandan alıyorum hem daha güzel korkuyor hemde daha kaliteli 0 0 Yorumla
EsmerBirDoksanBoyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kullanıcı yorumlarıni pek fazla dikkate almam kişiden kişiye verdiği etki tepki ayrı olduğu için deneyerek karar veririm.. 0 0 Yorumla
zeynepakinci Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl biodermanın başka ürünlerini denedim gayet kaliteli güneş yağını başka bir marka kullanıyorum ama deneyeceğim bunu da 0 0 Yorumla
lalalalaokok Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Abi kullanmasam sanki cehennemde yanmış gibi yanık oluyorum bu yüzden koruyuculuk oranına çok dikkat ederim 0 0 Yorumla
Merianna0201 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Tercih ettiğim ilk şey yüzde pütür pütür durmayan, makyaj altı bazı olarak kullanılabilen suda akmayan güneş kremleri 0 0 Yorumla
Nedesembosss Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Her zaman en iyi markalardan biridir ve doktorlar tarafından da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz 0 0 Yorumla
Gizli00006 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Ben 3 yaşındaki çocuğun için dikkat ediyorum biraz alerjik bi cildi var ve çocuğu bırakırken kavga etmek istemem 0 0 Yorumla
Burakben34 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sadece ve sadece zararlı ışınlardan korumasına. Yeterince esmerim, kızarmam çok zor oluyor zaten ama yine de cilt kanseri riskini önlemeli 0 0 Yorumla
Qyupoo Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bu bi alana ikincisi bedava olanları tercih etmiyorum ilk olarak araştırıyorum cildim yağlı olduğu için hangisi en uygunsa onu seçiyorum 0 0 Yorumla
Animal41 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Cilt tonumu değirtirmesin katman bırakmadan cildime nefes aldırsın yeterli misshanın güneş kremleri mükemmel bu konuda 0 0 Yorumla
abcdefghıjklmnoo Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl 50 faktör olması, uzun yıllar güneş kremi markası olması paramın boşa gitmediğini hissettiriyor. 0 0 Yorumla
Rkarabey Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yüksek koruması ve uzun süre dayanması benim için önemli. Ayrıca hızlı da emilimi de önemli. Yüzümde kalıp gibi yağlı duran bir şey istemem. 0 0 Yorumla
sema_1907 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Suya dayanıklı olması Pürüzsüz olması Ton esitleyici olması Beyazlatıcı olması Ubv ve güneşten korunmak 0 0 Yorumla
Senaaaaxx Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben güneş kremi seçerken cildime uygun olup olmamasına alerjik bir etkisi olup olmamsına dikkat ederim 0 0 Yorumla
hembarbiehemharbi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Güneş ışınlardan koruyan ve kaliteli bir güneş kremi olsa yeter bence. Ve cilt tipine uygun seçmen de önemli. Yoksa tahriş vesaire edebilir. 0 0 Yorumla
LosFurkos Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Güneş kremleri vücudu ne kadar güzel göstersede ne bileyim korusada. Kemikleriniz Güneş ışını almadığı için zayıf düşüyor. 0 0 Yorumla
Mustafa440 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ultra siyahı olan o adam olarak takıntılı bir kızla çıkıyorum o ne uygun görüyorsa onu sürüyorum o sürmezse sürmüyorum 😂 0 0 Yorumla
berceste21 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle hayvan ürünü kullanıyolar mı ona dikkat ederim cildime zararı olacak bi ürün var mı içinde onada dikkat ederim bide çok yağlı olmayacak 0 0 Yorumla
serkanxx21 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Fiyat/performans ürünü mü diye bakarım ve deli gibi stok yaparım yarın ne kadar zamnlanacağı belli olmaz,😄 0 0 Yorumla
Eylül_eylül_ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bioderma tabikide 🌸 kolayca ciltte emilim sağlamasi beyazlık bırakmaması ve yaglandirmamasi en çok önemli olan. 0 0 Yorumla
Bluehamham Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben güneş kremi şecerken Uzun süren etkisineYan etkilerinin olmamasinaVe markasina bakarim 0 0 Yorumla
achllys Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Valla hiç o umrumda olmuyor sadece yağlı ciltler için olanı alıyorum. Ve paha olmasına dikkat ediyorum o kadar dkskskksks 0 0 Yorumla
Denizsoykiran Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Aslında ben tenimi beyaz gösteren güneş kremleri ve daha çok güveniyorum diğerleri yüzümde kaybolunca sanki korumuyormus gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
Cuthepanther Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Cildim yağlı olduğu için güneş kremini yağlı olmamasına ve beyaz şekilde yüzde tortu bırakmamasına koruyuculuk seviyelerine dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
yelizim_nursenam Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Öncelikli olarak markasına bakarım sonra fiyatına. Eğer bütçem için uygunsa en az 2-3 adet satın alırım. 0 0 Yorumla
ElonC Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Güneş kremini özellikle burun ameliyatı olduktan sonra kullanıyorum yüzüm daha diri oldu bundan sonra daha çok kullanacağım 😂 0 0 Yorumla
sra00003 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl selam güneş kremi seçme konusunda berbatim ilk dikkat ettiğim şey topaklanmaması ve suya dayanıklı olması 0 0 Yorumla
Çınar1998 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Birçok krem kullandım erkek olanından ama bayan olanı da kullandım çok harika hassas ciltler için bence mükemmel 0 0 Yorumla
ggammzee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kaliteli olmasına dikkat ediyorum, genellikle bir yakınıma danışırım bu işler için. Bioderma da bu kriterime uyuyor diyebilirim. 0 0 Yorumla
Duygucuukkk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Öncelikle orjinalliğine sonra cildimi ne kadar korur ve ne kadar uzun süre cildimde kalır ona bakarım 0 0 Yorumla
senay-korkmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl alerjik bir bünyem var buna çok önem veriyorum. güneş alerjisi olup bu ürünü kullanan var mı acaba ya da bununla ilgili medikal bir çalışma? 0 0 Yorumla
öyleyseböyleasko Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl sivilce akne oluşturmamasıyağlı his bırakmamasıkoruyuculuğunun yüksek olmasıve beyazlık bırakmayıp krem değil de sıvı formatta olması 0 0 Yorumla
omersrkya Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl UV ışınlarına karşı filtresi olmalı Tatil için tercih edecekseniz suya dayanıklı olmasına dikkat edin. 0 0 Yorumla
GAYGünlükleɾi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Selam parlak olmamasına dikkat ediyorum beyaz tenliyim zaten sürdü mü daha da parlatıyor birde kalitesine ve oranına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
pinar_xxx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Orijinal olup olmadığına bakıyorum Güneşte cildimi ne kadar koruduğuna Beyazlık bırakmamasına Cildime uygun olup olmadığına 0 0 Yorumla
marsilyalıbirgenç Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl açıkçası cildim kuru ve hassas. bu yüzden nem vermesine ve hassas cildime zarar vermemesi hususuna bakıyorum. 0 0 Yorumla
Afterbacks Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Güneş kremi seçerken temiz içerikli olmasına ve hassas cildime zarar verecek bileşenler içermemesine dikkat ediyorum genelde. 0 0 Yorumla
selen12xx Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle hafif ve cildimde ağır olmamasına dikkat ediyorum. Daha sıvı ve gözenekleri tıkmaması benim için çok önemli 👍🏻 0 0 Yorumla
anonimmkızçe Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl rengi, dokusu, markası, hassas oluşu, akne eğilim gösterip göstermemesi, içerisindeki materyaller, spf'si 0 0 Yorumla
günebakan34 Takip Et Xper 1 Yaş: 47 +1 yıl içeriğinin temiz olmasına, güvenilir bir marka olmasına ve cildime iyi gelmesine dikkat ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
Korumasi yüksek , yagli veya pulpul görüntü vermeyen ciltte ağırlık yapmayan
Marka farkediyor mu yani hepsininin İçeriği aynı sonuç ta
Dogal çevreye zarar vermeyen uygun fiyatlı kimyasal icermeyen
, güneş tüm doğaya hayat verdiği gibi insana da verir. Küçük beyin istiyorsanız güneşe çıkmayın, Asla güneş kremi sürmem
Özellikle kaş işlemi yaptırdığım için Güneş kremi olmadan dışarı çıkmıyorum
Merhaba,
Ben cilt kremi tercih ederken beyaz tenli olduğum için özellikle 50 spf ve üzeri korumada olmasına dikkat ediyorum.
Ben yağlı ciltli biriyim özellikle yaglandirmamasi sivilce yapması koruması beyazlık yapmamasi ve güzel nemlendirmesi
ne kadarda krem olsa da bellı saatlerde gırmeyın denıze
Özelliklerine ve marka ya özellikle dikkat ederim. Kalite iyi oldukça etki de büyük oluyor:d
kesinlikle beyaz birakmamali cildimj ve yapis yapis hissi vermemeli
Beyazlık bırakmaması ve 50fps olması benim icin en önemli faktör la roche posay mükemmel benim icin
İçeriğine Faktörüne Markasına Yapısına Ağırlık yapıp yapmadığına Göz yakmamasıns Pütürlük bırakmamasına iyi korumasına
Genellikle yüzüme sürünce rengini kötü göstermeyeni önde tutarım. İkinci olarak da gerçekten güneşten koruyan bir krem olması önemli.
bi ara bi tane almıştım ferahlatıcı ve çikolatalı yazıyodu onu aldığım günden beri onu kullanıyom çok güzel
Cilt en önemli hazine hocam o sebeple tenime sürdüğüm her türlü bakım ürünü parfüm de orjinallik ve marka güvenilirliğini incelerim
cildine önem veriyorsan Bioderma Photoderm Lait ULTRA SPF50+ Güneş Kremini seçmelisin, çok güzel
Güneş kremi kullanmam. Uygun saatlerde uygun sekilde guneslenerek dogal bronzlasmayi tercih ederim
Yağlı olup olmamasîna dikkat ediyorum bazı güneş kremleri çok yağlı ve makyaj falan tutmuyor su bazlılar daha iyi agirlik yapmiyor
1-) SPF değerine
2-) UVA ve UVB ışınlarına karşı korumasına
3-) Kimyasal olmasına
4-) Kaliteli olmasına
Valla ben güneş kremi alırken bebek ciltleri için olandan alıyorum hem daha güzel korkuyor hemde daha kaliteli
Kullanıcı yorumlarıni pek fazla dikkate almam kişiden kişiye verdiği etki tepki ayrı olduğu için deneyerek karar veririm..
biodermanın başka ürünlerini denedim gayet kaliteli güneş yağını başka bir marka kullanıyorum ama deneyeceğim bunu da
Abi kullanmasam sanki cehennemde yanmış gibi yanık oluyorum bu yüzden koruyuculuk oranına çok dikkat ederim
Tercih ettiğim ilk şey yüzde pütür pütür durmayan, makyaj altı bazı olarak kullanılabilen suda akmayan güneş kremleri
en değerli giysimiz cildimizse güneş kremi seçimi önemli
Her zaman en iyi markalardan biridir ve doktorlar tarafından da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Ben 3 yaşındaki çocuğun için dikkat ediyorum biraz alerjik bi cildi var ve çocuğu bırakırken kavga etmek istemem
Sadece ve sadece zararlı ışınlardan korumasına. Yeterince esmerim, kızarmam çok zor oluyor zaten ama yine de cilt kanseri riskini önlemeli
Bu bi alana ikincisi bedava olanları tercih etmiyorum ilk olarak araştırıyorum cildim yağlı olduğu için hangisi en uygunsa onu seçiyorum
Cilt tonumu değirtirmesin katman bırakmadan cildime nefes aldırsın yeterli misshanın güneş kremleri mükemmel bu konuda
50 faktör olması, uzun yıllar güneş kremi markası olması paramın boşa gitmediğini hissettiriyor.
Yüksek koruması ve uzun süre dayanması benim için önemli. Ayrıca hızlı da emilimi de önemli. Yüzümde kalıp gibi yağlı duran bir şey istemem.
Suya dayanıklı olması
Pürüzsüz olması
Ton esitleyici olması
Beyazlatıcı olması
Ubv ve güneşten korunmak
Ben güneş kremi seçerken cildime uygun olup olmamasına alerjik bir etkisi olup olmamsına dikkat ederim
Güneş ışınlardan koruyan ve kaliteli bir güneş kremi olsa yeter bence. Ve cilt tipine uygun seçmen de önemli. Yoksa tahriş vesaire edebilir.
Güneş kremleri vücudu ne kadar güzel göstersede ne bileyim korusada. Kemikleriniz Güneş ışını almadığı için zayıf düşüyor.
Ultra siyahı olan o adam olarak takıntılı bir kızla çıkıyorum o ne uygun görüyorsa onu sürüyorum o sürmezse sürmüyorum 😂
Kesinlikle hayvan ürünü kullanıyolar mı ona dikkat ederim cildime zararı olacak bi ürün var mı içinde onada dikkat ederim bide çok yağlı olmayacak
Fiyat/performans ürünü mü diye bakarım ve deli gibi stok yaparım yarın ne kadar zamnlanacağı belli olmaz,😄
Bioderma tabikide 🌸 kolayca ciltte emilim sağlamasi beyazlık bırakmaması ve yaglandirmamasi en çok önemli olan.
Ben güneş kremi şecerken
Uzun süren etkisine
Yan etkilerinin olmamasina
Ve markasina bakarim
Valla hiç o umrumda olmuyor sadece yağlı ciltler için olanı alıyorum. Ve paha olmasına dikkat ediyorum o kadar dkskskksks
Aslında ben tenimi beyaz gösteren güneş kremleri ve daha çok güveniyorum diğerleri yüzümde kaybolunca sanki korumuyormus gibi hissediyorum
Cildim yağlı olduğu için güneş kremini yağlı olmamasına ve beyaz şekilde yüzde tortu bırakmamasına koruyuculuk seviyelerine dikkat ediyorum
Öncelikli olarak markasına bakarım sonra fiyatına. Eğer bütçem için uygunsa en az 2-3 adet satın alırım.
Güneş kremini özellikle burun ameliyatı olduktan sonra kullanıyorum yüzüm daha diri oldu bundan sonra daha çok kullanacağım 😂
selam güneş kremi seçme konusunda berbatim ilk dikkat ettiğim şey topaklanmaması ve suya dayanıklı olması
Birçok krem kullandım erkek olanından ama bayan olanı da kullandım çok harika hassas ciltler için bence mükemmel
Kaliteli olmasına dikkat ediyorum, genellikle bir yakınıma danışırım bu işler için. Bioderma da bu kriterime uyuyor diyebilirim.
Öncelikle orjinalliğine sonra cildimi ne kadar korur ve ne kadar uzun süre cildimde kalır ona bakarım
alerjik bir bünyem var buna çok önem veriyorum. güneş alerjisi olup bu ürünü kullanan var mı acaba ya da bununla ilgili medikal bir çalışma?
sivilce akne oluşturmaması
yağlı his bırakmaması
koruyuculuğunun yüksek olması
ve beyazlık bırakmayıp krem değil de sıvı formatta olması
UV ışınlarına karşı filtresi olmalı Tatil için tercih edecekseniz suya dayanıklı olmasına dikkat edin.
Selam parlak olmamasına dikkat ediyorum beyaz tenliyim zaten sürdü mü daha da parlatıyor birde kalitesine ve oranına dikkat ediyorum
Orijinal olup olmadığına bakıyorum
Güneşte cildimi ne kadar koruduğuna
Beyazlık bırakmamasına
Cildime uygun olup olmadığına
açıkçası cildim kuru ve hassas. bu yüzden nem vermesine ve hassas cildime zarar vermemesi hususuna bakıyorum.
Güneş kremi seçerken temiz içerikli olmasına ve hassas cildime zarar verecek bileşenler içermemesine dikkat ediyorum genelde.
Kesinlikle hafif ve cildimde ağır olmamasına dikkat ediyorum. Daha sıvı ve gözenekleri tıkmaması benim için çok önemli 👍🏻
rengi, dokusu, markası, hassas oluşu, akne eğilim gösterip göstermemesi, içerisindeki materyaller, spf'si
içeriğinin temiz olmasına, güvenilir bir marka olmasına ve cildime iyi gelmesine dikkat ederim