Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 4) ÇıtırÇitos Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4954 Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 103 kişi beğendi
myownsummer Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl yağlı olmamasına ve içeriğinde leke giderici madde var mı ona dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
sonbirsigara Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 82% +1 yıl Güneş kremi işime yarıyorsa yeter gerisi beni çok ilgilendirmiyor. 0 0 Yorumla
batusng07 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Bana hiç bir şekilde fayda etmiyor zenci gibi takılıyorum 0 0 Yorumla
fatma73 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 38% +1 yıl Kimler ne yorum yapmis cok dikkat ederim kime ne faydasi olmus 0 0 Yorumla
Liyaikra Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Sivilce yapmaması cildime uygun olması faktörü 0 0 Yorumla
GerçekAdaM444 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Çok emek verdim resimler neden böyle 0 0 Yorumla
Bobobong Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Kullanmadığım zaman pişman oluyorum ama genelde kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Eva777 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 53% +1 yıl İçeriğini araştırıyorum ve cilt yapıma uygun olup olmadığına bakıyorum tabiki dermatog onaylı olmalı 0 0 Yorumla
Kozmix17 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl daha önce hiç güneş kremi kullanmadım ve hicbir zarari olmadı biraz yanıyorsun sonra max 1 haftada geçiyor 0 0 Yorumla
Grbryrb Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Güneş alerjisi olanlar bilir yüksek korumalı. Akmayan kokmayan. 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl En önemli kriter cildime herhangi bir zarar vermemesi ve UV ışınlarından gereken korumayı sağlaması. 0 0 Yorumla
İrfan0134 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl Kaliteli ve orjinal olmasi benim için önemli. 0 0 Yorumla
Siriusmavi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Cildime uygun olanı seçerim. Dikkat edilmesi gereken tek şey bu 😀 0 0 Yorumla
karanlıkadam1qw Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Tatil için fırsatım yok bünyene gidemedim güneş kremi alıp sahile gitmek istiyorum 😂 0 0 Yorumla
MesajSizsiniz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl sanırım bir çok etkeni var bunun için içindeki kimyasallar vs önemli 0 0 Yorumla
prensbey_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl 50 faktör olsun çakma sahte olmasın yeterlı 0 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güneş kremi ve cildini sevenler için güzel tavsiyeler teşekkürler 0 0 Yorumla
zynps0090 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 52% +1 yıl Koruyuculuğuna elbette, varsa cilt tonu eşitleme ve leke giderici özellikli olanlar olabilir 0 0 Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kokusu markası kivami miktarı ve çok tercih ediliyor mu 0 0 Yorumla
NergizSan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl orjinal ve kaliteli olmasina bilindik bir marka olmasina dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
QueenOfDaisies Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Faktörüne, kıvamına, miktarına ve tabii ki fiyatina. Başka kaldi mi? 😂 0 0 Yorumla
Mematiibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Çok yağlı bir yapısı olmamasına çok dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
hkntgtkn10 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Koruma oranına bakarim fiyat zaten artık bakilmayacak durumda 🤣 0 0 Yorumla
TheSexCoach Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 66% +1 yıl Daha kolay bronzlaşmama sebep olan organik ph değerine sahip ürünleri tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Spf değerine ve içeriğine dikkat ederim. Sonra kullanıcı yorumlarına bakarım. 0 0 Yorumla
Yıldo21 Takip Et Xper 5 Yaş: 56 , eic 90% +1 yıl Markası önemlidir. Çünkü kalitesiz ürün kullanmam. 0 0 Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl çok övülmesine ve fiyatının miktarına dikkat ediyorum. 0 1 Yorumla yigoloji +1 yıl Yağlıysa Yorumla
müdaaresiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kolay emilip emilmediğine, beyazlıl bırakmamasına, yağlandırmamasına 0 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aldığım her üründe olduğu gibi, fiyat-performans oranına bakarım 0 0 Yorumla
sky7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Güneş kremi tercih etmiyorum. Sadece uzun süre bağ da bahçe de çalışacaksam şapka takıyorum. 0 0 Yorumla
sakinbiri49 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Cildim hassas olduğundan dolayı kalitesine bakarım ve vücudumda kolay dağılmasına bakarım 0 0 Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Pek güneşe çıkmıyorum. Zorunda kalırsam çok yağlı olmamasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Bioderma tercihimdir Cildime sürdüğüm her şey için özen gösteririm. 0 0 Yorumla
BarcinB Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 84% +1 yıl Sanırım en çok kaç faktör olduğuna ve markasına dikkat ediliyor 0 0 Yorumla
woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl koruma faktörüne ve suya dayanıklılığına dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
gencbiri123 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Güneş kremini sürecek kişiye daha da dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
OndesFırat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Eczaneye gidiyorum diyorum ki en ucuz güneş kremi hangisiyse onu ver 0 0 Yorumla
Pisagors Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Güneş kremi kullanmıyorum ama kullansam iyi olur tavsiye edebileceğiniz bir krem var mı 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl hiç bir şeye dikkat emiyorum. çünkü güneş kremi almıyorum 0 0 Yorumla
gokseell Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Adam akıllı haşlanmadan kontrollü bir şekilde bronzlaşmama yardım etsin yeter 0 0 Yorumla
ŞaHaNeLiK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 63% +1 yıl Kokusuna da önem veririm, ve bronzlaşma özelliği olanı seçerim genelde 0 0 Yorumla
Gizlikilkalsın Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl Kaliteli olup faydalarına, sağlıklı ve gerçeğine bakarım. 0 0 Yorumla
YazarK Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Ben güneş kremi seçerken oldukça dikkatliyim. Ama diğer arkadaşlar nasıldır bilemem... 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Kapatıcı olması, akışkan olması, hızlı emilmesi. Deniz suyuna daynıklılığı 0 0 Yorumla
ayyyseymisim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 39% +1 yıl suya girdigim zaman yuzumde beyaz beyaz lekeler birakiyor mu ona dikkat ederim 0 0 Yorumla
crazymoonlight Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl En pahalı güneş kremlerini kullandım çok büyük bir fayda olmadı 0 0 Yorumla
mnays Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl PH seviyesine tabi ki, markasına ve kullanılabilir olmasına 0 0 Yorumla
Ziyangillerdenn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Akne yapmaması ve cilt tipime uygun olmasına dikkat ederim yüzde ağırlık ve alerji de yapmamalı 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl 50 faktör olması göz yakmaması parlamaması ve sivilce yapmaması. Bir de kusmamalı ve oksitlenmemeli 0 0 Yorumla
cd_sude Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl keşke yüzümdeki karanlığı kapattığı gibi hayatımdaki karanlıklarıda kapatsa 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kalitesi ve koruyuculuğu çok önemli çok dikkat ederek alıyorum 0 0 Yorumla
__howm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl Kullanmiyorum bu kadar karşıma çıktı görüş yazıyım dedim 0 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Spf sıne bakıyorum renkli olmasını seviyorum onada ayrı dikkat ediyom 0 0 Yorumla
Metraj03 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Tabi ki Orjinal olmasına ve bilindik yerlerden almaya dikkat ederim 0 0 Yorumla
bilenbay Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Manit ne kullanıyorsa zaten gerekeni yapıyor banada 0 0 Yorumla
drkatil Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Korumalı, zararı minimal olmalı, ucuz olmalı, raf ömrü uzun olmalı, vıcık vıcık olmamalı. 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Bu sene tatile gidemedim o yüzden bu soruyu pas geçiyorum 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl 50 faktör olmasına ve kalitesine göre değerlendirir, öyle satın alırım. 0 0 Yorumla
_kızıl Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 40% +1 yıl Tenime zarar vermrmesine dikkat ediyorum tenim hassas 0 0 Yorumla
Darıso Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tenime uygun olmasına zarar vermemesini içindeki maddelere markasına ve yorumlarına 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
yağlı olmamasına ve içeriğinde leke giderici madde var mı ona dikkat ediyorum
Güneş kremi işime yarıyorsa yeter gerisi beni çok ilgilendirmiyor.
Bana hiç bir şekilde fayda etmiyor zenci gibi takılıyorum
Kimler ne yorum yapmis cok dikkat ederim kime ne faydasi olmus
Sivilce yapmaması cildime uygun olması faktörü
Çok emek verdim resimler neden böyle
Kullanmadığım zaman pişman oluyorum ama genelde kullanmıyorum
İçeriğini araştırıyorum ve cilt yapıma uygun olup olmadığına bakıyorum tabiki dermatog onaylı olmalı
daha önce hiç güneş kremi kullanmadım ve hicbir zarari olmadı biraz yanıyorsun sonra max 1 haftada geçiyor
Güneş alerjisi olanlar bilir yüksek korumalı. Akmayan kokmayan.
En önemli kriter cildime herhangi bir zarar vermemesi ve UV ışınlarından gereken korumayı sağlaması.
Kaliteli ve orjinal olmasi benim için önemli.
Cildime uygun olanı seçerim. Dikkat edilmesi gereken tek şey bu 😀
Tatil için fırsatım yok bünyene gidemedim güneş kremi alıp sahile gitmek istiyorum 😂
sanırım bir çok etkeni var bunun için içindeki kimyasallar vs önemli
50 faktör olsun çakma sahte olmasın yeterlı
Güneş kremi ve cildini sevenler için güzel tavsiyeler teşekkürler
Koruyuculuğuna elbette, varsa cilt tonu eşitleme ve leke giderici özellikli olanlar olabilir
Kokusu markası kivami miktarı ve çok tercih ediliyor mu
orjinal ve kaliteli olmasina bilindik bir marka olmasina dikkat ediyorum
Faktörüne, kıvamına, miktarına ve tabii ki fiyatina. Başka kaldi mi? 😂
Çok yağlı bir yapısı olmamasına çok dikkat ediyorum
Koruma oranına bakarim fiyat zaten artık bakilmayacak durumda 🤣
Daha kolay bronzlaşmama sebep olan organik ph değerine sahip ürünleri tercih ediyorum.
Spf değerine ve içeriğine dikkat ederim. Sonra kullanıcı yorumlarına bakarım.
Markası önemlidir. Çünkü kalitesiz ürün kullanmam.
çok övülmesine ve fiyatının miktarına dikkat ediyorum.
Yağlıysa
Kolay emilip emilmediğine, beyazlıl bırakmamasına, yağlandırmamasına
Aldığım her üründe olduğu gibi, fiyat-performans oranına bakarım
Güneş kremi tercih etmiyorum. Sadece uzun süre bağ da bahçe de çalışacaksam şapka takıyorum.
Cildim hassas olduğundan dolayı kalitesine bakarım ve vücudumda kolay dağılmasına bakarım
Pek güneşe çıkmıyorum. Zorunda kalırsam çok yağlı olmamasına dikkat ederim.
Bioderma tercihimdir Cildime sürdüğüm her şey için özen gösteririm.
Sanırım en çok kaç faktör olduğuna ve markasına dikkat ediliyor
koruma faktörüne ve suya dayanıklılığına dikkat ediyorum.
Güneş kremini sürecek kişiye daha da dikkat ediyorum
Eczaneye gidiyorum diyorum ki en ucuz güneş kremi hangisiyse onu ver
Güneş kremi kullanmıyorum ama kullansam iyi olur tavsiye edebileceğiniz bir krem var mı
hiç bir şeye dikkat emiyorum. çünkü güneş kremi almıyorum
Adam akıllı haşlanmadan kontrollü bir şekilde bronzlaşmama yardım etsin yeter
Kokusuna da önem veririm, ve bronzlaşma özelliği olanı seçerim genelde
Kaliteli olup faydalarına, sağlıklı ve gerçeğine bakarım.
Ben güneş kremi seçerken oldukça dikkatliyim. Ama diğer arkadaşlar nasıldır bilemem...
Kapatıcı olması, akışkan olması, hızlı emilmesi. Deniz suyuna daynıklılığı
suya girdigim zaman yuzumde beyaz beyaz lekeler birakiyor mu ona dikkat ederim
En pahalı güneş kremlerini kullandım çok büyük bir fayda olmadı
PH seviyesine tabi ki, markasına ve kullanılabilir olmasına
Akne yapmaması ve cilt tipime uygun olmasına dikkat ederim yüzde ağırlık ve alerji de yapmamalı
50 faktör olması göz yakmaması parlamaması ve sivilce yapmaması. Bir de kusmamalı ve oksitlenmemeli
keşke yüzümdeki karanlığı kapattığı gibi hayatımdaki karanlıklarıda kapatsa
Kalitesi ve koruyuculuğu çok önemli çok dikkat ederek alıyorum
Kullanmiyorum bu kadar karşıma çıktı görüş yazıyım dedim
Spf sıne bakıyorum renkli olmasını seviyorum onada ayrı dikkat ediyom
Tabi ki Orjinal olmasına ve bilindik yerlerden almaya dikkat ederim
Manit ne kullanıyorsa zaten gerekeni yapıyor banada
Korumalı, zararı minimal olmalı, ucuz olmalı, raf ömrü uzun olmalı, vıcık vıcık olmamalı.
Bu sene tatile gidemedim o yüzden bu soruyu pas geçiyorum
50 faktör olmasına ve kalitesine göre değerlendirir, öyle satın alırım.
Tenime zarar vermrmesine dikkat ediyorum tenim hassas
Tenime uygun olmasına zarar vermemesini içindeki maddelere markasına ve yorumlarına