Kendi cilt tipime göre uygun olanı tercih ediyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cildimi yeterince koruyacağından emin olmak isterim. Güneş lekelerini hiç sevmiyorum, yaz boyunca özellikle dikkat ediyorum. Tercihim güvenilir marka olan Bioderma'dan yana oluyor.
cildim akneli ve akne halen akne tedavisi gördüğüm için benim için güneş koruması ekstra önemli bu yüzden akneli ciltler için olan yüksek korumalı kremleri tercih ediyorum ve gün içinde dışardaysam sık sık yeniliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
Kokusuna ve rengine vede kansorejen maddesi içerip içermediğine.
Ayna, ayna söyle bana var mı benden güzeli;)
Tatile gidemediğimizden şu ekonomide uzun süredir böyle ürünler kullanma ihtiyacı duymuyorum açıkçası 😅
içeriğine göre alıyorum sp sayısı 50 den azsa şahsi olarak almayı tercih etmiyorum kişiden kişiye değişebilir
UV ışınlarına karşı iyi korumalı 20-30 arası ve aynı zamanda ağır olmamalı. Sürmesi kolay ve cilde hava aldırmalı
Kullanacağım bölgeye uygun nitelikte olmasına, UV-A ve UV-B koruması olmasına ve orijinal olmasına dikkat ediyorum.
Bi keresinde kullanmıştım bu markayı ama çabuk bitirmiştim bide 14 yaşında falandı o yüzden hatırlamıyorum 😕
Koruma oranı sürüm kolaylığı, aynı zamanda sürdükten sonra bıraktığı benim için güneş kremi seçerken olmazsa olmazlardan
cildimde vıcık vıcık kalmaması çok önemli benim için yoksa bir daha kullanmak istemiyorum. zaten genelde krem sürmekten de nefret ederim
cilt kremi tercih ederken beyaz tenli olduğum için özellikle 50 spf ve üzeri korumada olmasına dikkat edilmeli.
En önemlisi Yüzümü güneşten koruyabilmesi iyice emilmesi beyaz iz bırakmaması ve kaliteli olması uzun süre yüzde durmasi
artılarına
Cilt tonunu esitleyen olmasına
Yüzü terletmeyen olmasına
Doğal parlaklık veriyor olmasina
Içeriğinin kimyasal olarak daha temiz olması
Vegan
Koruyuculuğu yüksek olmasını tercih ederim.
Yüz icin olan günes kremini, yüze uygulayinca neden yüz yanar!
bunu bana aciklayabimecek biri var mı ?
Spf si yuksek ve genellikle çocuklar için olan ve nemlendiricili bı olan ürünleri tercih ediyorum
Cildime uygun olup olmamasına dikkat ediyorum. Uygun bile olsa biraz fazla sürdüğümde hemen sivilce yapabiliyor
Hicbirseye dikkat etmiyorum direk rastgele alıp çıkıyorum
İçeriğine ve ne kadar koruyor ona göre seçip tercihi ediyorum.
Tabikide doğallığına her zaman doğal bir görünüş en iyi görünüştür
Koruyuculuğu, cildime uyumu ve fiyatı onemli benim için
En az 50spf olması cildimi yakmaması yağlı his ve beyazlık olmaması
Fiyatina bakip cuzdanima bakip ordan uzaklasiyorum dlwlmsmx
Aynı zamanda leke giderici olmasına dikkat ettim ve fiyatına
Yağlılik hissi bırakmaması, güneşe karşı etkili koruyucu olmasj
kaç faktörlü olduğuna ve markasına dikkat ediyorum
UV ışınlarına ve içinde parfüm vb. Olmamasına dikkat ederimm
Koruyuculuğu sürdüğünde yüksek yağlı his ve beyazlık bırakmayan güneş kremleri tercih ederim
Güneş kremi önemli iyi bir marka olması şart
Güvenilir marka olmasına faktörüne ve sürünce vücuda iz bırakmamasına
Sivilce yapmaması cildime uygun olması önemli
Bilgim yok bu konuda kızlar kullanıyor genelde
Hiç bakmıyorum ne halan söyliyeyim illa bir şeye bakmam gerektiyse fiyatına dır ne çok ucuz ne çok pahalı olsun :)
fiyat, içerik, kullanım kolaylığı, beyaz iz nırakmaması, makyaj altına kullanılabilmesi
Özellikle minimum güneş lekesi bırakmalı ve koruyucu özelliği fazla olmalı.
Güneşin bedenime vereceği kızarıklığını engellemesine
Valla direkt kullanirim hiç biseye dikkat etmem ama etmem değilde
Koruma faktörüne, özelliklerine ve fiyatının uygunluğuna 😉👍
Kozmetik ürünlerinde asla fiyata takılmam sağlık en büyük servet ayrıca makaledeki ürüne indirim olursa alabilirim
Güneş kremi ile aram yok. Cildimi temiz tutmaya özen gösteriyorum sadece.
Sürünce kolay dağılması yaglilik hissi bırakmaması sivilce yapmaması 😉
Kaç faktör olduguna ve markasının bilindik olup olmamasına bakarım
Güneş kremi tercih edemiyorum fiyatlardan ötürü. Bütün cüzdanımı dökmemi gerektirmeyecek hangisi varsa onu alıyorum. Tercih hakkım elimden alındı.
Yanmama engel olmasına bakıyorum biraz da güzel komasına
Kendi cilt tipime göre uygun olanı tercih ediyorum
Cildimi yeterince koruyacağından emin olmak isterim. Güneş lekelerini hiç sevmiyorum, yaz boyunca özellikle dikkat ediyorum. Tercihim güvenilir marka olan Bioderma'dan yana oluyor.
Leke ve iz kalmamalı tende
cildim akneli ve akne halen akne tedavisi gördüğüm için benim için güneş koruması ekstra önemli bu yüzden akneli ciltler için olan yüksek korumalı kremleri tercih ediyorum ve gün içinde dışardaysam sık sık yeniliyorum
Korumasına dikkat ediyorum başkada birşeye dikkat etmem.
Nerden bileyim hayatımda hiç güneş kremi kullanmadım ki
hangisini denesem de elim sebamede gidiyor. yüzüme verdiği parlaklığı seviyorum
50 faktör ve üstü olmasına birde markasına dikkat ederim
Yüze aydınlık vermesine , kolay emilim olmasına ve makyaj altına sürülmesine 🎀
Sivilce yapmaması önemli, ayrıca yüzü de terletmemeli, topaklanirsa da kötü oluyor
Koruyuculuğu yüksek olmalı yağlı bir his bırakmamalı ve göz yakmamalı
Kaç faktör ona bakarım. Zararlı kimyasal var mı?
Göz yakmamasına ve cilt tipime uygun olmasına bakarım
Kolay emilen , kolay sürülen olmalı, yüzde bi agırlık, yapmamalı 🤜🏻🤛🏻
Krem bazlı olmasına, kolayca emilmesine, koruyuculuğuna dikkat ediyorum
Ben sadece güneş kremi olmasına dikkat ediyorum
Çok marka bazlı incelemedim ama bilgisi olan marka önersin malum 40 derece
Güzel faydalı olmasına ve sivilcw yapmamasin akaliteli olmalı benm yzum hassaa bise
Cilt hassaslığıma uymasına ve koruma oranına, ayrıca cildimi aşırı yağlı göstermesse iyi olur