Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 12) ÇıtırÇitos Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4954 Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 103 kişi beğendi
Kucukahmet Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Suya dayanıklı olması, yağlı hissettirmemesi ve yüksek faktör olması. 0 0 Yorumla
aysssheee Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl asla seçemiyorummm hangisi daha iyi bilemiyoru 3 saat baslarında dikiliyorrum 0 0 Yorumla
nazmiclk Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yüzün nefes alması ve kızalrıklık bırakmaması bence 0 0 Yorumla
KURTADAMNECMİ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Bu devirde fiyatı da çok önemli kalite ikinci planda kalıyor 0 0 Yorumla
goktugg3 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl sürdüğüm zaman kolay bir şekilde dagiliyor olması 0 0 Yorumla
BaronDeTott Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Cildimi yakmamasına ve kaliteli olmasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
plapbır Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Su bazlı olması bence cok iyi suda akmaması cunku suda daha cok yaniyoruz 0 0 Yorumla
sinyoraa21 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kullanmıyorum ama geçen gün plajda bir tane Rus’a sürdüm ondan sonra bende kullanmaya başladım 0 0 Yorumla
ggggizli000000 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl 50 olmasına hangi cilt tipine uygun olduğuna korumasına falan 0 0 Yorumla
Peerikızzz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Alacağım güneş kreminin vegan olup olmadığına dikkat ederim ben ya 0 0 Yorumla
yagmurayss Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Güneş ışınlarını ne kadar süre daha az etkili bıraktığına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Güzelgözlüm42 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ben güneş kremi alırken faktörüne ve nemlendiriciliğinin nasıl olduğuna bakıyorum 0 0 Yorumla
jackstyle62 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl 50 faktörlü olmasına dikkat ediyorum çünkü beyaz tenliyim 0 0 Yorumla
Bitmissinferide Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yağlı olup olmamasına 50 faktör olmasına falan 0 0 Yorumla
Angéllique Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Korumasına, suya dayanıklı olmasına, terletmemesine. Dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Bsjsnwisnwis Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Genel olarak sivilce çıkartmamasi ve yuzumde beyazlık bırakmadan kolayca emilir olması 0 0 Yorumla
Iseeredoor Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bembeyaz kalmamasına ve sivilce yapmamasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
sersttwrw Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben kullanmiyom kara severim ben amele yanığı iyidir 0 0 Yorumla
monsterrgirll Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Cildi korumalı cilde zararlı etkenler olmamalı 0 0 Yorumla
dalmacyalimelos Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Full vücut olmasına genellikle ve bilindik bir marka olmalı 0 0 Yorumla
darling23 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Koruyuculuğuna ve rengine içindeki kimyasalara rengi fondeten renginde olmalı 0 0 Yorumla
jkmnxjohan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Ne kadar fazla koruma o kadar iyi cilt diye dusunuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim genel olarak en çok dikkat ettiğim şey sürdüğüm zaman kolay bir şekilde dagiliyor olması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ph değeri kaç faktöriyel etkili dokusu beyazlık bırakıyirmu ve tabiki cilt tonuna ve tipine uygun olmasına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla bu ekonomide sadece fiyatına dikkat ediyorum ne çok Ucu ne çok pahalı ortayı bulmaya çalışırsam alırım alamasam da coğrafya kaderdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kesinlikle yüksek koruma olmalı, cildi kurutmamalı, çabuk emilmeli, suya karşı dayanıklı olması. 0 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Güneş kremi kullanmak çok önemli 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl @portakal_şekeri himm Yorumla
kumsalozdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl beyazlatıcı ve yağlanma yapmayan 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl @kumsalozdemirr hani kullanışlı ve faydalı oluşuna demi Yorumla
prenseshanımcım Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 64% +1 yıl iyi nemlendirmesine dikkat ediyorum 1 0 Yorumla
münzevi___ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Genelde bioderma kullaniyorum ve 50 faktör olmali 1 0 Yorumla
Pıtırcıkeliii Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 84% +1 yıl Cilt tipime ve tonuma uygun olanı seçiyorum. 1 0 Yorumla
Serhatakarsuuu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Nemlendirici olmasına dikkat ediyorum 1 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl 50 faktör ve üzeri olup kimyasal içermemesine 1 0 Yorumla
sananeaga124 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Güneş kremi seçerken koruyucu süresine bakıyorum 1 0 Yorumla
Fıstıklı_baklava Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Kaliteli ve marka olacak kesinlikle 1 0 Yorumla
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Güneş kremi olmasına dikkat ediyorum 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Ablama soruyorum o bilir bu işleri 😊 1 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ten rengime uygun olup olmadığına 1 0 Yorumla
Esmeraaayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 73% +1 yıl Markasına veya kullananların yorumlarına 0 0 Yorumla
hotnightgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Yapısı çok önemli çok sıvımsı olmamalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
Suya dayanıklı olması, yağlı hissettirmemesi ve yüksek faktör olması.
asla seçemiyorummm hangisi daha iyi bilemiyoru 3 saat baslarında dikiliyorrum
Yüzün nefes alması ve kızalrıklık bırakmaması bence
Bu devirde fiyatı da çok önemli kalite ikinci planda kalıyor
sürdüğüm zaman kolay bir şekilde dagiliyor olması
Cildimi yakmamasına ve kaliteli olmasına dikkat ediyorum
Su bazlı olması bence cok iyi suda akmaması cunku suda daha cok yaniyoruz
Kullanmıyorum ama geçen gün plajda bir tane Rus’a sürdüm ondan sonra bende kullanmaya başladım
50 olmasına hangi cilt tipine uygun olduğuna korumasına falan
hassas cildimj oldugu için tahris etmemesine
Alacağım güneş kreminin vegan olup olmadığına dikkat ederim ben ya
Güneş ışınlarını ne kadar süre daha az etkili bıraktığına dikkat ediyorum
Eş sevgili kız kardeş varsa onlar seçiyor 😂
Ben güneş kremi alırken faktörüne ve nemlendiriciliğinin nasıl olduğuna bakıyorum
50 faktörlü olmasına dikkat ediyorum çünkü beyaz tenliyim
Yağlı olup olmamasına 50 faktör olmasına falan
Korumasına, suya dayanıklı olmasına, terletmemesine. Dikkat ederim.
İyi korumasına 😂😂 güneşe karşı etkili olmasına
Genel olarak sivilce çıkartmamasi ve yuzumde beyazlık bırakmadan kolayca emilir olması
Bembeyaz kalmamasına ve sivilce yapmamasına dikkat ediyorum
Ben kullanmiyom kara severim ben amele yanığı iyidir
Cildi korumalı cilde zararlı etkenler olmamalı
Full vücut olmasına genellikle ve bilindik bir marka olmalı
Koruyuculuğuna ve rengine içindeki kimyasalara rengi fondeten renginde olmalı
Ne kadar fazla koruma o kadar iyi cilt diye dusunuyorum
Güzel bir paylasim tesekurler
Nemlendirmesine dikkat ederim
Kimyasal olmamasına
#Mirliva
Sadece Günes jremi olmasına dikkat ediyorum bide pahalı olsun
Benim genel olarak en çok dikkat ettiğim şey sürdüğüm zaman kolay bir şekilde dagiliyor olması
Ph değeri kaç faktöriyel etkili dokusu beyazlık bırakıyirmu ve tabiki cilt tonuna ve tipine uygun olmasına
Valla bu ekonomide sadece fiyatına dikkat ediyorum ne çok Ucu ne çok pahalı ortayı bulmaya çalışırsam alırım alamasam da coğrafya kaderdir
Kesinlikle yüksek koruma olmalı, cildi kurutmamalı, çabuk emilmeli, suya karşı dayanıklı olması.
Güneşten korumasına tabikide:)
Güneş kremi kullanmak çok önemli
@portakal_şekeri himm
fondoten gibi olmamasina birde hizlica emiliyormu ona bakarim
beyazlatıcı ve yağlanma yapmayan
@kumsalozdemirr hani kullanışlı ve faydalı oluşuna demi
iyi nemlendirmesine dikkat ediyorum
Genelde bioderma kullaniyorum ve 50 faktör olmali
Cilt tipime ve tonuma uygun olanı seçiyorum.
Yagli hissi birakmamasina
Mevsim ne olursa olsun kullanımalı
Emeğin için teşekkürler güzel olmuş
Nemlendirici olmasına dikkat ediyorum
Kalitesine dikkat ederimmm
50 faktör ve üzeri olup kimyasal içermemesine
Güneş kremi seçerken koruyucu süresine bakıyorum
Cildi tahriş edip edçtmedıgıne
Ben günrş kremi kullanmıyorum
Teşekkür ederim güzel bilgiler
Kaliteli ve marka olacak kesinlikle
Sürdükten sonra iz bırakmaması.