Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 10) ÇıtırÇitos Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4954 Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 103 kişi beğendi
Sorry1L0v3You Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl bronzlaştırmamasına ve vitamin değerinin yüksel olmasına 0 0 Yorumla
Spartacus52ordu Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl hiç tercih etmem ☺️☺️ cildin de güneşe ihtiyacı var onu ondan alı koymaya gerek yok 0 0 Yorumla
gizliuyelique Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Beyazlık bırakmamasına, doğal parlaklık sağlamasına, ciltte güzel edilmesine dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Çapkınzeus38 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Kremin içeriğine dikkat edin , kanserojen , alerjik madde icermesin 0 0 Yorumla
powerfulmind Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yumusak olup kolay dagılması öncelik, kaliteli olmasıda önemli 0 0 Yorumla
sporxytm Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kalitesine ve eğer doktorun oneriyorsa kullanilanilir ama onermiyorsa daha çok kullanilir 0 0 Yorumla
Zehratulumm Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl sürdükten sonra soyulmamasınq ve yoğunluk oranına 0 0 Yorumla
Anonimim076 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Artik denizde pancar gibi yandirmayana dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
bsrbnl1234 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Güneş kremi pahalı diye kullanamıyorum 1 tane var 3 ay önce aldım ama kullanamıyorum 0 0 Yorumla
Cicimmi Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ilk başta markasına, bilmedigim ürünse internette içeriğini zararini araştırırım 0 0 Yorumla
OguzOzndmr Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Cilsime uygun olsun ve korusun yeterli çunku cildim cok cabuk tahriş oluyor 0 0 Yorumla
xxSaudadexx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güneş ışınlarından beni koruması oldukça önemli ve cildim de yağlı his bırakmaması gerek. 0 0 Yorumla
Rage32MW Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cilde kullanma tarihi zaten hassasım suya dayanıklılık daha çok koruma vb lazım 0 0 Yorumla
Nurimoo07 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Daha hiç güneş kremi kullanmadım antalyada yaşıyorum ve hala beyaz tenliyim 0 0 Yorumla
Bisormakgerek Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl 50 spf ya da 100 spf olmasına dikkat ediyorum. Bb ya da cc kapaticiligi da varsa da mükemmel 0 0 Yorumla
Tolga_3466 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Cilde göre kaç faktör olmalı, Ben yanmayı sevmeyen biri olarak 50 faktör kullanıyorum. 0 0 Yorumla
ezgigüneş_ Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl cildimde soyulmamalı ve tabaka gibi hissettirmemeli 0 0 Yorumla
Gizlikatılımcı123 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yüzde emilen ve yağlı hissi vermemesi ve koruyucu olması önemli 0 0 Yorumla
SmellSmokee Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Esmer biri olduğum için fazla yanmiyorum ama xooxuklar için dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Libidomveben Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 50 faktör bioderma harici kullanma gerisi önemsiz 0 0 Yorumla
Furkan12211 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Doğal içerikli olanları tercih ederim. Krem yerine alternatif olarak kullanılan bitkisel yağlar. 0 0 Yorumla
ebrurubi Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl koruyuculuğuna ve sivilce yapıp yapmayacağına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Confidential34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Etkili ve koruyucu olmasi benjm icin en buyuk etken 0 0 Yorumla
Edasrn Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Risk almayıp çok satanlardan alıyorum alerjik bir bünyem olduğu için 0 0 Yorumla
aleynanis Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl kalitesi önemli tabiki ve güneşten ne kadar zaman koruyo 0 0 Yorumla
dnzwtr Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl yagli ciltliyim bu yuzden benim icin cildimi yaglandirmamasi onei 0 0 Yorumla
ldrboi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl La roche posay ya da Bioderma gibi markalar kullanıyorum bir de 50 faktör olmasına 0 0 Yorumla
Aydelina Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl 1 fiyat 2 boyut 3 bilindik mi değil mi Bu kadar baktığım şeyler 0 0 Yorumla
Sokrates25 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bu ekonomide ancak bilinir bir marka olmasına ve fiyatının ucuzluğuna bakabiliyorum 😅 0 0 Yorumla
gdgsdfgdtd Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Beyaz iz bırakmamalı leke karşıtı olması falan bunlara dikkat ederim 0 0 Yorumla
Aslıkaya00qq Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yüzümü güzel nemlendirmesi, beyazlık bırakmaması, sivilce vb kötü şeyler yapmaması 0 0 Yorumla
pennyqwise Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çabuk emiyor mu ona bakıyorum ben genelde ve korumasına. 0 0 Yorumla
Starbusts Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl 50 spf olmasına ve ciltte emilimine bakarım bir de cildi yağlı göstermemesi önemli 0 0 Yorumla
perikizinevim Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Yüksek koruyucu olması, cildi yağlandırmaması, ciltten soyuluyor gibi durmaması 0 0 Yorumla
birdumqn Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Ben şahsen güneşlenmek sevmem mecbur kalırsam en iyisini tercih edirim 0 0 Yorumla
Serhan19 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl güneş kremi kullanmıyorum deliler gibi yanıyorum. güzel bir acı herkes yaşamalı 0 0 Yorumla
sırsaklayan089 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ne kadar koruyucu olduğuna dikkat ediyorum geneldee 0 0 Yorumla
şesensen Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Su bazlı olması Sivilce yapmamasıBeyazlık bırakmaması 0 0 Yorumla
fallingthedarkk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl çok yağlı olmaması en önemli kriter bence güneş kremlerinde 0 0 Yorumla
Mehmetoztk Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl yaz bitiyorken güneşten yanmayan nerem kaldı ki diye sorguluyorum şimdi 0 0 Yorumla
dnnnsss Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güneş kreminin de bir yere kadar işe yaradığını ve özellikle güneşe çıkmamaya dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Fatih__7x Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ben Kimyasına bakarım. Çünkü hangi maddelerin konulduğu önemli. 0 0 Yorumla
üşenmedimm Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl 50 spf olmalı yapısı ve sivilce yapmaması çok önemli 0 0 Yorumla
keeyravarnon Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Suya dayanıklılıkEmilimCiltte beyazlık bırakmamasıNemlendirmeFiyat 0 0 Yorumla
Orion35 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Stick olan güneş kremlerini tercih ediyorum özellikle yüzümde sürmesi daha kolay ve pratik 0 0 Yorumla
hotrace Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Beni Charlie Chaplin gibi göstermemesine dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Lipstikbloodbath Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Spf UVA uvb bir de üzerinde işaretleri bunlar dışında cilt yapıma uygun olanlar tabi 0 0 Yorumla
Deeepsea9758 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tatili unuttuk kim ne yapsın ki güneş kremini😅 0 0 Yorumla
Alper006 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl İlk önce içerigine sonra dayanıklılık ve kullanım kolaylıgı 0 0 Yorumla
Ergen_gençç Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Güneş kremiyle pek işim yok ama kaliteli bişey seçerdim 0 0 Yorumla
bartwo1 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ürünün kalitesi ne kadar iyi olursa o kadar faydalı olur. Kısacası kaliteye dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Bilinmeyengirlss Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bi dermalog la görüşün derim en iyi cevabı o vericektir 0 0 Yorumla
KöylüAdam Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Güneş kremine ihtiyaç duymuyom ama kullansam içeriği ve kalitesini seçerdim 0 0 Yorumla
ÖküzeFakesayFa Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Bende almadan ilk önce markayı bi araştırıyorum 0 0 Yorumla
pes2013seviyor Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Güneş kreminden sonra tişört giymek çok rahatsız ediyor. 0 1 Yorumla Slayyt +1 yıl Tişört giydikten sonra güneş kremini uygula tişörtün altı zaten güneş görmüyor Yorumla
birtanekız12 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl yağlı bir yapıya sahip olmamalı ve çabuk emilmeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
bronzlaştırmamasına ve vitamin değerinin yüksel olmasına
hiç tercih etmem ☺️☺️ cildin de güneşe ihtiyacı var onu ondan alı koymaya gerek yok
Beyazlık bırakmamasına, doğal parlaklık sağlamasına, ciltte güzel edilmesine dikkat ediyorum
Kremin içeriğine dikkat edin , kanserojen , alerjik madde icermesin
Yumusak olup kolay dagılması öncelik, kaliteli olmasıda önemli
Kalitesine ve eğer doktorun oneriyorsa kullanilanilir ama onermiyorsa daha çok kullanilir
sürdükten sonra soyulmamasınq ve yoğunluk oranına
Artik denizde pancar gibi yandirmayana dikkat ediyorum
Güneş kremi pahalı diye kullanamıyorum 1 tane var 3 ay önce aldım ama kullanamıyorum
Ilk başta markasına, bilmedigim ürünse internette içeriğini zararini araştırırım
Cilsime uygun olsun ve korusun yeterli çunku cildim cok cabuk tahriş oluyor
Güneş ışınlarından beni koruması oldukça önemli ve cildim de yağlı his bırakmaması gerek.
Cilde kullanma tarihi zaten hassasım suya dayanıklılık daha çok koruma vb lazım
Daha hiç güneş kremi kullanmadım antalyada yaşıyorum ve hala beyaz tenliyim
50 spf ya da 100 spf olmasına dikkat ediyorum. Bb ya da cc kapaticiligi da varsa da mükemmel
Cilde göre kaç faktör olmalı, Ben yanmayı sevmeyen biri olarak 50 faktör kullanıyorum.
cildimde soyulmamalı ve tabaka gibi hissettirmemeli
Orjinal olmasina dikkat ederim, gerisi hikaye.
Yüzde emilen ve yağlı hissi vermemesi ve koruyucu olması önemli
Esmer biri olduğum için fazla yanmiyorum ama xooxuklar için dikkat ediyorum
50 faktör bioderma harici kullanma gerisi önemsiz
Doğal içerikli olanları tercih ederim. Krem yerine alternatif olarak kullanılan bitkisel yağlar.
koruyuculuğuna ve sivilce yapıp yapmayacağına dikkat ediyorum
Etkili ve koruyucu olmasi benjm icin en buyuk etken
Risk almayıp çok satanlardan alıyorum alerjik bir bünyem olduğu için
kalitesi önemli tabiki ve güneşten ne kadar zaman koruyo
yagli ciltliyim bu yuzden benim icin cildimi yaglandirmamasi onei
La roche posay ya da Bioderma gibi markalar kullanıyorum bir de 50 faktör olmasına
1 fiyat
2 boyut
3 bilindik mi değil mi
Bu kadar baktığım şeyler
Bu ekonomide ancak bilinir bir marka olmasına ve fiyatının ucuzluğuna bakabiliyorum 😅
Beyaz iz bırakmamalı leke karşıtı olması falan bunlara dikkat ederim
Yüzümü güzel nemlendirmesi, beyazlık bırakmaması, sivilce vb kötü şeyler yapmaması
Çabuk emiyor mu ona bakıyorum ben genelde ve korumasına.
50 spf olmasına ve ciltte emilimine bakarım bir de cildi yağlı göstermemesi önemli
Yüksek koruyucu olması, cildi yağlandırmaması, ciltten soyuluyor gibi durmaması
Ben şahsen güneşlenmek sevmem mecbur kalırsam en iyisini tercih edirim
güneş kremi kullanmıyorum deliler gibi yanıyorum. güzel bir acı herkes yaşamalı
ne kadar koruyucu olduğuna dikkat ediyorum geneldee
Su bazlı olması
Sivilce yapmaması
Beyazlık bırakmaması
çok yağlı olmaması en önemli kriter bence güneş kremlerinde
yaz bitiyorken güneşten yanmayan nerem kaldı ki diye sorguluyorum şimdi
Güneş kreminin de bir yere kadar işe yaradığını ve özellikle güneşe çıkmamaya dikkat ediyorum
Ben Kimyasına bakarım. Çünkü hangi maddelerin konulduğu önemli.
50 spf olmalı yapısı ve sivilce yapmaması çok önemli
Genel olarak marka olması ve kaliteli olması
Suya dayanıklılık
Emilim
Ciltte beyazlık bırakmaması
Nemlendirme
Fiyat
Stick olan güneş kremlerini tercih ediyorum özellikle yüzümde sürmesi daha kolay ve pratik
Güneş kremi olmasına dikkat ederim. Teşekkürler.
Beni Charlie Chaplin gibi göstermemesine dikkat ediyorum
Spf UVA uvb bir de üzerinde işaretleri bunlar dışında cilt yapıma uygun olanlar tabi
Tatili unuttuk kim ne yapsın ki güneş kremini😅
İlk önce içerigine sonra dayanıklılık ve kullanım kolaylıgı
Güneş kremiyle pek işim yok ama kaliteli bişey seçerdim
Ürünün kalitesi ne kadar iyi olursa o kadar faydalı olur. Kısacası kaliteye dikkat ederim.
Bi dermalog la görüşün derim en iyi cevabı o vericektir
Güneş kremine ihtiyaç duymuyom ama kullansam içeriği ve kalitesini seçerdim
Bende almadan ilk önce markayı bi araştırıyorum
Güneş kreminden sonra tişört giymek çok rahatsız ediyor.
Tişört giydikten sonra güneş kremini uygula tişörtün altı zaten güneş görmüyor
yağlı bir yapıya sahip olmamalı ve çabuk emilmeli