Bazı erkekler, bakımı makyaj sanan kadınlardan daha bakımlı..
Ne kullanıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazı erkekler, bakımı makyaj sanan kadınlardan daha bakımlı..
Ne kullanıyorsunuz?
Veet ağda bandı kullandım yıllarca. Pürüzsüzlük takıntım vardı ama ağda bandı cildimi kızarmış tavuğa çevirdiğinden ve reçine gibi yapış yapış bıraktığından artık sprey kullanıyorum kafam rahat.
Diş konusunda macun, fırça, ip kullanıyorum. Marka olarak Sensodin. (Gerçekten yazılışını unuttum)
Krem kullanmıyorum. Bugüne kadar yüzüme sürdüğüm krem sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sivilce, siyah nokta vb. şeyler hiç olmaz bende.
Yağlı bir cilde sahip olduğum için her gün duş alıyorum ve saçımı her gün yıkamak zorunda kalıyorum. Bu yüzden iki günde bir farklı olarak bebek şampuanı kullanıyorum. Johnson's Baby forever.
Bunlar dışında hiçbir şey yapmıyorum. Ha bir de haftada 1-2 defa parfüm sıkarım, yetiyor. Bakımlı mıyım bilmiyorum ama bunlar yetiyor.
Evet yapar neden yapmasın, erkek kadın fark etmez insan olan kişinin bakımlı ve temiz olması gerekiyor. ayrıca cildin yaşlanmaması ve daha sağlıklı gözükmesi için bakımı aksatmamak da gerekiyor. ve kişi kendine saygı duyduğu için de bakım yapmalı
Kesinlikle yapar erkek bakım yapmaz duş erkeğin bakımıdır gibi tabular yıkıldı artık eskisi gibi bakım yapan erkeğe kötü gözlerle bakılmıyır mesela ben her sabah duştan sonra güneş kremimi saç yağımı kullanır ve güne böyle başlarım
Yapar karşim.
Sağ ol karşim.
Bu daha soğuk aslında anlayana.
Tamam sus
Tamam.
Cevap
83Cevap
Erkekler bakım yapmalı ve makyaj kesinlikle bir bakım değildir bunu düşünen zaten yanlış kafada erkeğin elleri tırnakları güzel olmalı trasi keza öyle kişisel temizliğini yapmış ve mis gibi kokmalı bence bazıları var saç sakal karışmış adamın gözenekleri daha iki metreden gözüküyor bukadar kendinizi sanmayın be abi
Kızlar her bakımı yapar yine yüzleri temiz değil erkekler her yerini sildiği havluyla yüzünü siler yüzleri tertemiz.
Gidip gözümüze salatalık ya da maske yapmam. Bakımım fitness gibi vücut odaklı şeylerdir daha çok. Yüzüm doğal olduğu için bence gayet iyi. Temizlik açısından da bir sorun yok.
El yüz kremleri saça keratin bakımı kaş göz alımı her sabah saçların yıkanıp fönleyip spreyle şekil verilmesi parfüm deodorant vb daha çok şeyler kullanıyorum bakım güzeldir erkekte yapmalı 😅
Yapar ama ihtiyaç doğrultusun da ben maske yapmam mesela çünkü ihtiyacım olmuyor ama saçımın bakımı için doğal krem kullanırım, şampuanım doğal parabensiz, silikonsuzdur mesela.
Yapıyorlar cilt bakımına gelen manikür lazer yaptıran çok var artık
Ben yapıyorum maskeler kullanıyorum traşımı oluyorum saçımı sakalımı düzeltiyorum dişlerimi fırçalıyorum
Berbere gittiğimde berber maske yapıyor onun dışında düzenli uyguladığım bir şey yok, arada traştan sonra krem sürerim yüzüme o kadar 😄
Bence makyaj yapmali, bakimda yapmali neden yapmasin ,
Yapanı var ama ben pek tercih etmiyorum yüzümü yıkarım yoluma devam ederim
De bakım yapar mı diye bir şey yok. İnsan olan zaten bakımlı olur
Yani tabikide bakım yapıyoruz ama makyaj değil yani 😄
Cildim genç çocuksu arada şey yapıyorum tek maske kil maskesi ama ayda 2 ayda bir o kadar...
Yapan var artık. Bence yapmaları mükemmel bir şey.
Bakımını çok güzel yapanlar var bazen videolarda denk geliyorum.
Yapiyorum. Yuz maskesi arada ozel kremler bu kisinin kendi istegiyle alakli
yaparız. hele bir berbere gir kafanı lavaboya sokup capır capır bir yıkıyolla
İnsanın cinsiyet fark etmeksizin bakımlı olması şart.
Ben kendi açımdan diyeyim evet biraz fazla bakım yapabilirim kendime.
Krem maske bilmem ne anlamam sabundan şampuandan başka bir şey kullanmadım
Evden çıkmadan parmaklarımla saçımı düzeltiyorum. Sayılır mı
Saç dökülmesi için bir şey sıkıyorum birde yüzümü yıkamak için bir şey var
Saç sakal tıraşı yaparım bir de bazen yüzümü sabunla yıkarım, hemde dove sabunu. 🤓
Yaparız tabi niye yapmayalım, nasıl bakımsız kadın hoşuma gitmiyorsa ben de karşımdakine karşı düzgün görünmeliyim. Kaldı ki sebep sadece karşı cinsle alakalı değil kendini seven bakımını yapar.
evet sabah uyaninca yüzümü yıkıyorum. dislerimi duzenli fircaliyorum. adam olana cok bile😁
Yapar tabiki. Siyah madke kil madkesi burun kili alma. Yanak ve kasin etrafindaki tuyler vs. Birtek bakimi siz yapmiyorsunuz:)
Yüz temizleme jeli ve güneş kremi. Başka yok.
Son zamanlarda ayda bircilt bakımı yaptırıyorum. Yüzümdeki gözenekler için kapatıcı etkisi olan bi serum kullanıyorum
Siyah nokta maskesi yapıyorum
Düzenli kullanımda, acısız çözüm chdh
https://imgyukle.com/i/rx0D5o
reklam yapmıyorum.. yoo hayır hayır..
Erkeği kadını yok herkes bakım yapmalı
Selammm ✋😇
Tabi ki yapar, maske, cilt bakım, saç bakım ve daha bir sürü bakımlar
@Beyyyfendi_ #Beyyyfendi_
Lazer yüz bakım kas bakım herşeyi yapıyorum
Birazcık yaparım ya öyle aman aman özenmem de
Yapanlar var ve ben genel olarak bakımlı erkek severim (yani saçına tıraşına önem veren erkek😅)
Hepsi için değil ama ben aşırı seviyorum kendime bakım yapmayı
Yapıyorlar ve bu çok hoş.
Yapanlar var. Yapsınlar bence.
Bazısı yapıyor ama yapmayan daha cok
Elimizi yüzümüzü yıkıyoruz sayılıyor mu :D
Koreli erkekler yapıyor
Güzelse bakarız ya neden bakmayalım
Evet her sabah yüzümüzü yıkıyoruz
Sizin kadar abartılı değil
Arko traş Kolanyası kullanıuorum!
yves rocher‘İn bakım ürünleri hoşuma gidiyor benim
Evet yapabilirler. Gayet normal.
Banyo yapmak ve traş olmak bakım onlar için😂
Gerekli bakim malzemelerini
Hayır bakım bizim neyimize
Hacı şakir yeterli oluyor
Kullandigim bir kac ürün var
Bazıları yapar
Erkekler de bakım yapar
Ben balon kullanıyorum
Bakım yapan erkek gaydır
tabikii yapıyoruz ne sanıyon sen
Yapar tabi sen erkekleri ne sandin arkadas
Bakimsiz erkek mi olurmuş
Yaparım, sana ulaşamadım bir türlü dm bekliyorum en azından.
Evet vitamin takviyeleri, kremler
dikkat ediyoruz :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?