Cilt Bakımı Gece sevdiklerinle dışarı çıkmayı mı, evde cilt bakımıyla kendini şımartmayı mı tercih edersin? Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Gece sevdiklerinle dışarı çıkmayı mı, yoksa evde cilt bakımıyla kendini şımartmayı mı tercih edersin?#Edamedaciltbakım 🍃 #EtatPur Arkadaşlarımla çıkarım 💃 Bakım yapar kendimi şımartırım 🌸 Erkenden uyurum ben 💤 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler6 ay Süper S. Teşekkürler @livaneli ve @Esra_bayram Gece sevdiklerinle dışarı çıkmayı mı, evde cilt bakımıyla kendini şımartmayı mı tercih edersin? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GigiKuşFenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 4 ay Gece sevdiklerimle dışarı çıkmadan önce güzelleşmek için bakım yapıp kendimi şımartmayı severim. :) 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Arkadaşlarımla dışarıya çıkarım cilt bakımını eve gelince de yapabilirim. 1 0 Yorumla
GokyuzuSeytani Takip Et Xper 4 Yaş: 32 6 ay Ben şahsen bakım yaparak kendim için bakmayı daha çok isterim çünkü artık dışarı çıkmak öyle sanıldığı kadar ekonomik özgürlüğü gerektiren bir şey bir durum ve aynı zamanda her şeyi Ateş pahalı olduğunu düşünürsek 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 31 6 ay Neden şıklarda YouTube da video izleyip zaman öldürmek yok 1 0 Yorumla
socialfollowers Takip Et Xper 3 Yaş: 24 4 ay yerine göre ama daha çok evde oturup cilt bakımı yapıyorum bu sıralar 26 olmanın kafası heralde 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 6 ay Cilt Bakımı konusunda 589 cevap paylaştı. Beraber film izleyelim aşkım 🥰😍 1 3 Yorumla Edameda06 6 ay Oluyy 🥰😁😘 IAmarPresterAen 6 ay Arada ciltcilikte yaparız bunu klavye çiftçilik olarak çevirdi 🤣🤣😂 Edameda06 6 ay 😂😂
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Cilt Bakımı konusunda 304 cevap paylaştı. Sevdiklerimle dışarda cilt bakımı yapmayı 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 36 , eic 82% 6 ay Cilt Bakımı konusunda 443 cevap paylaştı. bu aralar erken yatarım 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Cilt Bakımı konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yalnız takılmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gece sevdiklerimle dışarı çıkmadan önce güzelleşmek için bakım yapıp kendimi şımartmayı severim. :)
Arkadaşlarımla dışarıya çıkarım cilt bakımını eve gelince de yapabilirim.
Ben şahsen bakım yaparak kendim için bakmayı daha çok isterim çünkü artık dışarı çıkmak öyle sanıldığı kadar ekonomik özgürlüğü gerektiren bir şey bir durum ve aynı zamanda her şeyi Ateş pahalı olduğunu düşünürsek
Neden şıklarda YouTube da video izleyip zaman öldürmek yok
yerine göre ama daha çok evde oturup cilt bakımı yapıyorum bu sıralar 26 olmanın kafası heralde
Beraber film izleyelim aşkım 🥰😍
Oluyy 🥰😁😘
Arada ciltcilikte yaparız bunu klavye çiftçilik olarak çevirdi 🤣🤣😂
😂😂
Benim icin bakim önemli 🤣🤣
evde cilt bakımı...
Dışarı çıkma fikri daha çekici.
Dışarı çıkmak istiyorum
Sevdiklerimle dışarda cilt bakımı yapmayı
bu aralar erken yatarım
Yalnız takılmayı tercih ederim
Sevdiğim olsa da dışarı çıksam