Düşürt cevaplar alalım :) Hangisi size daha iyi hoş geliyor
Doğal
Estetikli/dolgulu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düşürt cevaplar alalım :) Hangisi size daha iyi hoş geliyor
Her zaman doğallıktan yanayım. Estetik bence gerekli olmadığı sürece yapılmamalı diye düşünüyorum. Eğer estetik gerektirecek bir durum var ise estetik olunmalı diye düşünüyorum. Ama yok ise tercih edilmemeli bence. Ben her zaman doğallıktan ve doğal güzellikten yanayım. Eğer memnun iseniz bence estetik olmayın derim. Bir kadının bence en güzel hali doğal hali.
Çoğu erkek doğal der ama nerde estetikle aşırı makyaj ile şebek haline gelmiş kim varsa onunla aldatır ya da ona bakar
Hayır ne diye yazayım sana
Kaybol
Doğal diyip estetiğe bakarlar öyle denmesine bakmamak gerek sözlerine
Cevap
15Cevap
İlgiyle alakalı değil aslında.. Dürüstlükle alakalı, Üstelik estetik yapay duruyor. (Sağlık nedenleriyle estetik durumlarına saygılım.)
Doğal bi kadınım, ve doğal kadınları severler sanırım
estetiğe karşı değilim ben ama çok yapay olduğu zaman yakışmıyor bence ama bende minik dolgular yaptırmayı düşünüyorum, doğala yakın estetik hoşş olabilir
dogal kadinlar tabii ki estetikli olanlar aldaticidir sahtekarliktir degersizdir ve gecicidir her kadin estetikle guzellesir onemli ve degerli olan dogal guzelliktir
Söylediklerine değil, takip ettiklerine bak.
Her yerde dolgu dudak var. Normal geldi.. 18 yaşındaki çocuk bile 27 gösteriyor. Doğal daha iyi her zaman
aynen dogal kadin ariyorsunuz. ben erkekgim yemesinler.🤣🤣🤣
doğal tabi ki ne öyle bir sürü amelîyat geçirmiş 100 ton makyaj yapan kızlar mo güzel
Düşürt cevap veriyorum, estetikli kadınlar 🤣
doğal kadınlar tabiki
Dağal ama bakımlı temiz
Tabiki de doğal olan kadınlar!
Doğal derler estetikli kadınlara bakarlar
Çağımızda bütün kadınların ruhu dolgulu...
Estetiklilerden daha güzel olan doğallar tercihim
Farkederse kahrolayim
bence doğal halimizle daha güzeliz
Doğal
Herşeyin orjinali iyidir
Doğal.
En İyi Cevap