Cilt Bakım Yüz toniğinde sizin için ferahlık etkisi önemli mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yüz toniğinde sizin için ferahlık etkisi önemli mi?Benim için evet, ferahlık etkili olanlardan alıyorum o yüzden.#Edamedaciltbakım 💙 #EtatPur Yüz toniğinde sizin için ferahlık etkisi önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet oldukça önemlidir her zaman 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tonik olarak ben gülsuyu kullanıyorm gayet ferahlatıcı 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gül suyu da kullanıyorum, hem makyaj temizleme suyu olarak hem de bazen tonik olarak 🌹 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen makyajı iyi cıkarıyor Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gittiğim Kuaför bana bir tonik önermişti. Gerçekten onu kullandıktan sonra cildimin fazlasıyla ferahladığını hissediyorum. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Ferahlık lazım aşkım ben toniksiz yapamam🤣 1 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂 IAmarPresterAen +1 yıl Cintonik favorim 🤣🤣 Edameda06 +1 yıl O ne ay 🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Tabi ki eti cin yemekten bahsediyorum yedikçe içimin güzelliği ballanıyor 🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Aşkım fevkalade yağmur yağıyor bu yağmur damlalarini sana olan aşkım gibi düşün akar geçerim yağar dinmez sevdam 😍🤩😘😘😂 Edameda06 +1 yıl 😂 😂 😂 Burası dm değil Dur gelcem 🤣 Edameda06 +1 yıl 😘😘😘.. IAmarPresterAen +1 yıl Tamam gel dm me avme 🤣🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl 😍😍😍🥰🥰🥰😘 Edameda06 +1 yıl 😂💋 ...
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Ferahlik iidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet oldukça önemlidir her zaman
Tonik olarak ben gülsuyu kullanıyorm gayet ferahlatıcı
Gül suyu da kullanıyorum, hem makyaj temizleme suyu olarak hem de bazen tonik olarak 🌹
Aynen makyajı iyi cıkarıyor
Gittiğim Kuaför bana bir tonik önermişti. Gerçekten onu kullandıktan sonra cildimin fazlasıyla ferahladığını hissediyorum.
Ferahlık lazım aşkım ben toniksiz yapamam🤣
😂 😂
Cintonik favorim 🤣🤣
O ne ay 🤣
Tabi ki eti cin yemekten bahsediyorum yedikçe içimin güzelliği ballanıyor 🤣🤣
Aşkım fevkalade yağmur yağıyor bu yağmur damlalarini sana olan aşkım gibi düşün akar geçerim yağar dinmez sevdam 😍🤩😘😘😂
😂 😂 😂 Burası dm değil Dur gelcem 🤣
😘😘😘..
Tamam gel dm me avme 🤣🤣🤣
😍😍😍🥰🥰🥰😘
😂💋 ...
Kullanmiyorum oyle seyler
Ferahlik iidir
Önemli