Güncellemeler
+1 yıl
Yüzümde çok şükür sivilce hiç yok sadece yanağımın altında sol tarafta lekeler çok sağ tarafta da aynı yerinde sadece çok az var birde çenem de var gibi lekeler nasıl geçer onu geçirme derdindeyim.

Ben küçük yaşta çok kötü sivilce çıkardım toplum içine çıkılmayacak derecede çok kötüydü sivilceler köklü çıkıyordu cildiyeye gittim tedavi gördüm bitti tekrar randevu alıp gittim en sonunda yüz bakım jelleri kullandım.
sonra yüzümde lekeler kaldı ve yüzümde çıkmayan sivilce vücudumda çıktı bacaklarım vs
Önce bebak serumlarını kullanmaya başladım düzenli olarak yatarken sürmeye başladım.
sonra 11 Nisan da cildiye ye gittim bana
MADECSSOL
NADİXA
MUNDERM
bu üç kremi verdi
düzenli olarak kullandım arada sadece tek tük unuttuğum oldu

4 yıl önce çekilmiş bir resim
Yüzümün kendine gelmesi için ne yapmalıyım yüzümde delik deşik şeyler de var siyah nokta gibi yani gözenek bu arada gözeneklerim de çıkmaya başladı önceki resimlerime baktım sa yüzümde leke dışında hiçbir şey yokmuş
ne yapabilirim bana öneri verebilir misiniz?
be alıp kullanmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bitkisel bir şeyler denedin mi mesela aloe vera ve sarı kantaron yağını çok önerirler, ikisi ayrı ayrı.
zoretanin ama doktor yazması gerekir
Bel , bacak , ayaklarda var sadece yüzümde hiç yok
zoretanin Hapı yüzünde ki lekeleri geçiren bir tedavi olmadığını biliyorum ( yanlış biliyorsam beni düzeltin) o hapın sadece sivilce tedavisinde kullanıldığını biliyorum
Hiç bir şey kullanma daha iyi olur