Garnier c vitamini serumu aldım ama sivilce yaptı, diğer serumlara baktığımda ise yine sivilce yaptığını yazmışlar. Yeni başladım bu cilt bakımı rutinine. Önereceğiniz bir serum var mı yağlı ciltler için?
Cevabın nedir?
Garnier çok kötü bi marka hiç kullanma bence.
The Purest markasının serumlarına toniklerine bakabilirsin. She vec ve maruderme de bakabilirsin maruderm bir tık daha uygun diğerlerine göre ama purest ve she vec indirimlerini takip edebilirsin. Düzenli bir cilt bakım rutini oluşturabilirsin kendine. Ama yüzün çok asite kimyasala alışkın değilse birdenbire bir sürü serum tonik falan basma yavaş yavaş alıştır yoksa kusma yapabilir. Şimdiden kolay gelsin.16 Yorumla- 1 yıl
The Purest serumunun yorumlarına bakmıştım o da sivilce yapmış. Genel olarak serumlara baktığımda sivilce yaptığını söylüyorlar. Ben tavsiye üzerine bu c vitaminini almıştım ve çok sevilmiş. Ancak elimde kaldı. Bunu değerlendirmenin bir yolu var mı acaba?
Cilt bakımı için tonik nemlendirici falan almıştım ama serum fos çıktı serumsuz kullansam bir işe yarar mı? Yeni başladığım için hiç bilmiyorum. - 1 yıl
Bu bahsettiğim markalar biraz daha ismini duyurmuş çoğu kişi tarafından da memnun kalınan ürünler. Öncelikle cildine uygun temizleme jelini toniği c vitamini vs belirlemelisin. 1 2 hafta temizleme jelini nemlendiricini günes kremini düzenli sür. Daha sonrasında 2 güne bir vs bir tane serum al ona bi yüzünü alıştır 1 aya kadar da toniğini kullanmaya başlayabilirsin tonik zaten hafta da 2 kez sürülüyor yüze. Umarım işine yarar şimdiden kolay gelsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Kimyasal bir şey kullanma hatayı burada yapıyoruz kimyasalı yüzümüze sürüp daha da beter hale getiriyor sabunla güzelce gün içinde temizlemem daha faydalı
13 Yorumla- 1 yıl
She vec al benim cildim de karma ama hiç sivilce yapmadı. Ama önceden cildini temizle kullan.
13 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca garnierin hiçbirşeyini kullanma mümkünse.
- 1 yıl
Rica ederim 🪻🌿
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben de kullandım onu ama hiç sıkıntı yaşamadım. Cildimi ışıl ışıl yaptı üstelik.
Eğer bütçen varsa la Roche posay bakabilirsin 😊
11 Yorumla - 1 yıl
garnier çok dandik kullanma onu
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar