Arkadaşlar son 5 yıldır sivilce sorunum var 22 yaşındayım hala sivilcelerim var bu durum normal mi?
2 ay
22 yaşında sivilce olması normal mi?

Merhaba
Evet gayet normal bir durum. Sivilcenin çıkması aslında yaşla alakalı bir durum değil. Yani her yaşta gayette çıkabilir. Bazısında çok erken çıkar bazısında ise çok geç çıkar. Sivilceler için özel üretilen kremlerden kullanabilirsin eğer hızlı bir şekilde geçirmek istiyorsan. Acnelyse kremi kullanabilirsin eczaneden satın alabilirsin. Bu krem sivilceler için oldukça etkili bir krem.
Teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Normal bence. Benim de dönem dönem sivilcelerim artıyor. Sivilce giderme konusunda Fito Kremi kullanıyorum izleri geçiriyor ve bölgeyi yatıştırıyor. Ayrıca bol bol su tüketmen lazım ki vücuttaki toksinler atılsın. Ayrıca yağ tüketimini de biraz azaltabilirsin.
Doktor gitt ama özel hastaneye devlet hastaneleri bi bok yapmıyor
Zortin tedavisi göremek istediğinı soyle doktara zoratin bir happ 4,5 ay icinde geciriyor ben kulanıyorum su ann
Yan etkisi oldumu reis
Bu gün 20 günüm benim 4 gün etkisini gördüm sadece dudak kuruklu var nemlendirici kulanıyorum iyi geliyor büyük bi yan etki olmadı bende şu anlık
Geçemeyen sivilceler varsa eyer kesin tavsiye ederim 20 gunden beri ekstira bi sivilce cikmadı olan sivilclerde kurumya basladı süreç 4,5 ay sürüyormuş her ay doktor gittmem lazım kan tağili ile ilacın gıramını sükseltiyor
Kanka cilt tipin ile alakalıdır
Normal mi yani ne yapmalıyım
Normal normal
En İyi Cevap