Kırışıklık olmadan dolgu yaptırın derler. Katılıyor musunuz bu fikre?

Kırışıklık olmadan dolgu yaptırın derler. Katılıyor musunuz bu fikre?

Dolgu değil ama botox başlanmalı alın bölgesine özellikle. Çünkü bunu yaptığında yaştan kaynaklı kırısıklık oluşumun engellenecek.
Belli yaşlarda da retinol serumları başlanmalı. Ancak bunlar bir dermatologa gitmeden yapılmamalı. 25 -26 yaşlar botox uygulamaları için uygundur.
27 yaş gibi retinol baslanabilir ama cildi incelteceği için az kullanmak gerekli. Güneş kremi kullanmak kessssinlikle gerekli.
Güneş gözlüğü ve güneş kremi kırıksıklık olusumlarını engelleyecektir.
27-30 yaslarına kadar herhangi bir kırısıklıgın olmaması için de az mimik yapabilirsin ve yüz yogası öneririm.
35 ten önce yaptırmayın diyorlar. Bu konuda ne düşünüyorsun
Tamamen yalan.. Çoğu hastaya masseter botox uygulanıyor hatta 18 yaşının üstündeki herkese yapılıyor. Çoğu kişinin dişlerini sıkmaktan anksiyeteden çene kasları büyüyor. Yaptırmazsa dişini kaybedecek şimdi bu kişi yaptırmasın 35ini mi beklesin. Saçmalık!
Botox dediğin şey zaten bölgesel yapılan bir şey. Tüm yüzüne yapılmıyor. 35den sonra zaten kırısıklıkların çıkacağı için sadece görüntüsünü azaltacak. Ama 35 öncesinde yaptırmaya başladıkların oluşumunu engelleyecektir.
Dolgu dediğin şey ise eriyor, pek bir zararı yok. (Tabi ki doğru yerde yaptırmak doğru malzeme kullanılması önemli) Zaten eriyor diye de ucuz ürün yaptırmamak lazım.
Evet bu tarz ürünlerde ucuza kaçılmamalı diye düşünüyorum
Cevap
5Cevap
Ben yaptırmazdım
Senin için gerek yok ki
Gerek olmayan hiç bir şeyi yaptırmam
yok ya hayatta yaptırmam
yaptırdım gayet memnunum
Sevindim
Yaptırmam.
Barışığım kendimle diyorsun
Aynen ya. İşlem yaptırmaya karşıyım zaten.
Bir açıdan haklısın
Gereksiz.
Gereksiz mi dersin
Yaptırmam galiba
Ama galibası var
Hayır
Bence yapılmamalı
Neden ki
Yaptirmam
Yaptirmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?