Faydası dokunur mu sizce? Bepanthol morlukları düzeltir mi? Bepanthol göz altına sürülür mü? Bilgi verirseniz çok sevinirim. bepanthol göz altı morluklarına sürülür mü?
Göz altı morlukları için yatmadan önce bepanthol sürsem işe yarar mı?
Bepanthol her yere sürülür dersem abartmış olur muyum :) Bence abartmış olmam. Çünkü gerçekten mucizevi bir ürün. Vücudun her yerine iyi geliyor diyebiliriz. Bepantol krem göz çevresi için ideal kremlerdendir. Bepanthol® Cilt Bakım Kremi El ve yüz için günlük nemlendirme kremi mesela. Bepanthol ürünleri arasında en çok güvendiğim, kullandığım ve tavsiye ettiğim üründür. Göz altında sıkıntı olur mu diye korkuların varsa diğer ürünleri kullanmak yerine cilt bakım kremi olanı kullanabilirsin. Çünkü zaten yüz için üretilmiş bir ürün.
İçinde Provitamin B5 olduğu için göz altına çok iyi gelir ve morartıları en aza indirger. Yağlı bir his bırakmıyor çünkü su bazlı bir krem. Ayrıca D vitamini de sağlıyor. Ki bu vitaminler göz altımızın en çok ihtiyaç duyduğu şeyler. Fiyatları da gayet uygun. 30 gr olanı 30 TL. 100 gr olanlar ise 72 TL. Ürünü hem eczanelerden hem de kozmetik mağazalarından temin edebilirsiniz.
bepanthol krem göz çevresi
Kremden başka bir şey kullanmak istiyorum diyorsan yani doğal ürünler kullanmak istiyorum dersen sana bir iki maske önerisinden bulunabilirim.
Göz Altı Morluklarına Ne İyi Gelir?
Salatalık maskesi: hem nemlendirir hem de canlandırır göz altlarını. Canlandırdığı için morartıları azaltır. Kullanımı da çok basit. Yarım saat dursun yeter.
Patates maskesi: göz altı şişliklerine en iyi gelen şifalı bitkilerdendir. Ayrıca canlandırıcı bir özelliği bulunuyor. Uyandıktan sonra yarım saat bekletmeniz kafi.
Buz maskesi: göze ani şok uyguladığı için göz altındaki kan dolaşımını arttırır. Bu nedenle de ordaki morartıları hemen bitirir ve sağlıklı bir görüntüye kavuşursun.
Çay maskesi: demlendirilmiş çayı gözünüzde tutarsanız göz altını çok iyi dinlendirir ve dinç bir görüntü verir.
göz altı morluklarına iyi gelen şeyler
Umarım bu yazdıklarım işine yarar. Keyifli günler. :)
Kullanılmış soğuk poşet çay koy gözlerine 20 dk bekle iyi gelir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bizzat uygulayıp memnun kaldığım uygulama şu Yatmadan önce ya nemlendirici krem ya da sebamed pişik kremi ile 3 4 dakika göz altına fazla bastirmadan peeling yapıyorumdum. Ertesi gün bembeyaz oluyordu. Bu bir kan dolaşımı rahatsızlığı. 3 5 günde bir birde coraspirin alıyorum düzeldi gitti
Bepanthol krem günlük nemlendirici olarak çok güzel bir krem ancak göz altı için uygun bir krem değil bence. Ayrıca ben uzun süreler kullandığım halde göz altı morluklarına herhangi bir etkisi olduğuna şahit olmadım.
Bephantol genellikle cilt yüzeyini yeniler ve besler. Egzama, sedef, kuruluk, çatlaklık, diyabet çatlakları ve kurulukları veya normal cilt kuruluklarına iyi gelir. Göz altı morlukları için tavsiyem göz altına maske yapmandır. Ev yapımı maskelerden şunlara bakabilirsin; Ev yapımı maske tarifleri_göz altı morlukları için maske_ Oldukça pratik evde yapılabilecek çkça doğal yöntemler var. Bunların dışında günde en az 1,5-2 litre su içmen gerekiyor. Susuzluk birçok hastalığın öncüsüdür aslında. Eğer doğal yöntemler arıyorsan sana bunları sunabilirim.🌸
Farmasi ve Oriflame da göz altı morlukları için kremler var dene derim. Ayrıca çay pamuğa dök koy oda iyi gelir ama bir hastalık belirtisi vitamin eksikliği vs de olabilir bunun için önce bir doktora git derim.
En İyi Cevaplar