Cilt Bakım Hiç pembe kil maskesi denediniz mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Pembe kil maskesi denediniz mi hiç?#Edamedaciltbakım 💕 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Güncelp Hiç pembe kil maskesi denediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır denemedim 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Denemek gerekiyor, çok dövüyorlar Edameda06 +1 yıl Övüyorlar* 🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet abla.. u Barış_LonelyForever +1 yıl Maske yapanı dövüyorlarmış 🤣 Edameda06 +1 yıl 😂 😂 😂 😂
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Denemedim ama denemek istedim şimdi.Bioderma etiketi yapmışsınız. Bioderma markasının mı pembe kıl maskesi var? 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır o etiketi hep yapıyorum ben 😂 bioderin yok sanırım yani büyük ihtimalle yok Yorumla
WinchesterD Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yok denemedim. Şimdiye kadar da ne denediğimş hiç bilmiyorum arada sevgililerim yapıyordu 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm anlıyorum Yorumla WinchesterD +1 yıl Pembe kil maskesi yapınca ciltte ne gibi değişiklikler oluyor Yorumla Edameda06 +1 yıl Cilde daha canlılık, yumuşaklık, ponçiklik falan veriyor sanırım, ben de daha yapmadım 🤣 Yorumla WinchesterD +1 yıl Ama sende daha yapmamışsın deneyimle ve bizimlede paylaş. Yalnız cilde ponçiklik deyince pembe kil maskesinden bi uzaklaştım 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hahhah 🤣 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Pembe panterim aşkım pembe dizi de izlerim ama maske cıks 🤣 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç denemedim 2 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dene o zaman 🤣 Yorumla
littlespace Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Denedim. Cildim bi tatlı durdu, kokusu rahatsız etmedi, ışıltı verdi. Öneririm. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl İlk fırsatta deneyeceğim 🌸✨ Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. ciklet gibi olurum 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Pembe şekerli sakız Yorumla aysekaptan +1 yıl aynen canım ♥ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌺🌺 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. En sevdiğim ayooll 😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hahahaahy 😆 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pembe degl beyaz yesil ve altın maske denedm 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben şu altın maskeyi Hâlâ denemedim 🤣✨ Yorumla
BelşaDonna Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Denedim 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Peki nasıldı sonuç? Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Denemedim. 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Deneyiniz Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl Sivilcelere iyi geliyor mu Yorumla Edameda06 +1 yıl O konuda fikrim yok ama cildi güzel yapıyormuş Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl O zaman önce kıçımda deneyim. Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂 😂 😂 Yorumla
BenLookie Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Hayir 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Erkekler de pembe kil maskesi yapabilir bence Yorumla BenLookie +1 yıl Sen ver yaparim Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen al yap ne ben vercem oğlim Yorumla BenLookie +1 yıl Benim yasimda kac oglun var Yorumla Edameda06 +1 yıl Sıfır Yorumla BenLookie +1 yıl Tesekkurler Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Denemedim. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Deneyin erkeklere de iyi gelir Yorumla
Berkantq Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Hayır denemedim 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Deneyiniz Yorumla Berkantq +1 yıl Denerim jdjdjdjdjdjdjd Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂👍🏻 Yorumla
istanbully34-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Denemedim 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Deneyiniz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır denemedim
Denemek gerekiyor, çok dövüyorlar
Övüyorlar* 🤣
Evet abla..
Maske yapanı dövüyorlarmış 🤣
😂 😂 😂 😂
Denemedim ama denemek istedim şimdi.
Bioderma etiketi yapmışsınız. Bioderma markasının mı pembe kıl maskesi var?
Hayır o etiketi hep yapıyorum ben 😂 bioderin yok sanırım yani büyük ihtimalle yok
Yok denemedim. Şimdiye kadar da ne denediğimş hiç bilmiyorum arada sevgililerim yapıyordu
Hmm anlıyorum
Pembe kil maskesi yapınca ciltte ne gibi değişiklikler oluyor
Cilde daha canlılık, yumuşaklık, ponçiklik falan veriyor sanırım, ben de daha yapmadım 🤣
Ama sende daha yapmamışsın deneyimle ve bizimlede paylaş. Yalnız cilde ponçiklik deyince pembe kil maskesinden bi uzaklaştım 😂
Hahhah 🤣
Pembe panterim aşkım pembe dizi de izlerim ama maske cıks 🤣
😂 😂
Hayır hiç denemedim
Dene o zaman 🤣
Denedim. Cildim bi tatlı durdu, kokusu rahatsız etmedi, ışıltı verdi. Öneririm.
İlk fırsatta deneyeceğim 🌸✨
ciklet gibi olurum
🤣🤣 Pembe şekerli sakız
aynen canım ♥
🌺🌺
En sevdiğim ayooll 😂
Hahahaahy 😆
Pembe degl beyaz yesil ve altın maske denedm
Ben şu altın maskeyi Hâlâ denemedim 🤣✨
Denedim
Peki nasıldı sonuç?
Denemedim.