Cilt Bakım Köpüren maskeyi (bubble mask) denediniz mi? Minirea Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Korelilerin bubble maskesini deneme fırsatı buldunuz mu? Eğlenceli bir cilt bakım yöntemi :D Köpüren maskeyi (bubble mask) denediniz mi? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha önce deneme fırsatım oldu. Biraz kaşındırıyor ama cildi yumuşacık yapıyor beğenmiştim. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Bana kendimi kilolu ve kötü hissettirir kullanacağımı zannetmiyorum😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu yaparken yalnız yapmak lazım yoksa karşılıklı gülmekten maske etkisi göstermez herhalde 😂 0 0 Yorumla
reynalandın Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Denemedim ama deneyen birine şahit oldum çok komik görünüyordu xjjxjxnc harbi eğlenceli de 0 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Hayır denemedim, ama denemekte istiyorum 0 0 Yorumla
hazalxxyy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Mamskskked çok eğlenceli duruyo denemek isterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Denemedim
Daha önce deneme fırsatım oldu. Biraz kaşındırıyor ama cildi yumuşacık yapıyor beğenmiştim.
Bana kendimi kilolu ve kötü hissettirir kullanacağımı zannetmiyorum😂
Bunu yaparken yalnız yapmak lazım yoksa karşılıklı gülmekten maske etkisi göstermez herhalde 😂
Denemedim ama deneyen birine şahit oldum çok komik görünüyordu xjjxjxnc harbi eğlenceli de
Yaaa ben bunu nasıl kaçırmışım 😀
Hayır denemedim, ama denemekte istiyorum
Hamstera dönmüş kız :D
İlk defa duydum. :D
Hayır, ama komik duruyormuş he 😂
Denemem bunu görsem
Hayır hic denemedim
Sağlıklı değil normal şartlarda
Mamskskked çok eğlenceli duruyo denemek isterdim
Demedim, çok komik ahahha
Daha denemedim
Hiç denemedim