Cilt Bakım Cilt bakımı yorgunluğunuzu alıyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Benim alıyor da sanki. 🌸#Edamedaciltbakım 🤍 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Güncelf Güncellemeler+1 yıl Bu da Süper soruymuş yeni fark ettim :/ Cilt bakımı yorgunluğunuzu alıyor mu? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet benim alıyor 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Biraz önce pc ekranını sildiğim kurumus ıslak mendille yüzümü sildim sanki iyi geldı 😂 2 13 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😨😱 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ne oldu kız 🥺 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mikrop kaparsın Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Seni cok uzerler be eda 🥺 yapar mıyım kız öyle bir şey 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne bileyim be 🤣 yapan iğrenç erkekler var Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İğrenç deme ama 🥺 şaka şaka onlar pislik harbiden ya. 2 bardak cay içtiğim bardakla bir daha çay bile içmem illa yıkarım o bardagı. Yüzüme gözüme krem , kımyasal surmem o ayrı Yorumla Edameda06 +1 yıl Aferin, tıpkı benim titizliğim ve pimpirikliğimdensin 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Pimpirik ne kız 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yani bir çok şeyden nem kapan gibi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl https://ibb.co/YhhvH3RŞu ellere bir bak eda sence öyle mi 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl İş ayrı 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yok yok pimpirikli degılım ama cogu seye dıkkat ederim. Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de Yorumla
isimbulunamıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendimi güzel hissettiğimde yorgunluk hissi kalmıyor gibi 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Az buçuk 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Bazen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet benim alıyor
Biraz önce pc ekranını sildiğim kurumus ıslak mendille yüzümü sildim sanki iyi geldı 😂
😨😱
Ne oldu kız 🥺
Mikrop kaparsın
Seni cok uzerler be eda 🥺 yapar mıyım kız öyle bir şey 😂
Ne bileyim be 🤣 yapan iğrenç erkekler var
İğrenç deme ama 🥺 şaka şaka onlar pislik harbiden ya.
2 bardak cay içtiğim bardakla bir daha çay bile içmem illa yıkarım o bardagı.
Yüzüme gözüme krem , kımyasal surmem o ayrı
Aferin, tıpkı benim titizliğim ve pimpirikliğimdensin 🤣
Pimpirik ne kız 😂
Yani bir çok şeyden nem kapan gibi
https://ibb.co/YhhvH3R
Şu ellere bir bak eda sence öyle mi 😂
İş ayrı 🤣
Yok yok pimpirikli degılım ama cogu seye dıkkat ederim.
Ben de
Kendimi güzel hissettiğimde yorgunluk hissi kalmıyor gibi
Alıyor tabi rahatlïyosun
Yenileniyorum çok iyi geliyor.
Yorgunluğu alır.
Hayır yorgunluğumu almiyor
Kiehls herzaman kiehls !
almıyor
Daha çok mayıştırıyor
Evet
Hayır almıyor
Az buçuk