Excipial Lipo cilt için nemlendirici bir krem. Genelde kuru ve çok kuru ciltler için öneriliyor. Cildin nem dengesini koruyarak yumuşak ve pürüzsüz olmasına yardımcı oluyor. Özellikle cilt kuruluğu şikayeti olanlar için ideal. Duştan sonra ya da gün içinde cilt kuru hissettiğinde kullanılabilir. İçeriğinde yoğun nemlendirici maddeler var, bu yüzden ciltte yağlı bir his bırakmadan hızla emiliyor. Eğer kuru cilt problemin varsa düzenli kullanmak baya faydalı olur.
Excipial Lipo Nemlendirici Olarak Kullanılır Mı?
Evet, Excipial Lipo kesinlikle nemlendirici olarak kullanılabilir. Özellikle kuru ve çok kuru ciltler için çok etkili. Cildin nem dengesini sağlayarak yumuşak ve pürüzsüz bir cilt hissi verir. Gün içinde cildin kuruduğunu hissettiğinde rahatlıkla kullanabilirsin. Ayrıca cilt tarafından hızlı emildiği için yağlı bir his bırakmaz. Düzenli kullanımda cildinin kuruluğunu ciddi anlamda azaltabilir. Ama eğer cildin aşırı hassas ya da alerjikse önce küçük bir alanda denemek ya da doktoruna danışmak iyi olur.
ben vicuduma uyguladım ama yüzümede uyguladım sorun olmadı ama ciltten cilde farklılık gösterebilir bence sivilce oluşmadı ama sende oluşmaz diye garanti veremem denemeden öğrenilmez mesela arkadaşım bir krem kullanıyor adını hatırlamıyorum ona çok iyi geldi ben kullandım sivilce bastı
Aslinda haklisiniz her urun her ciltte farkli etki veriyor. Bunu öneren doktora daha once de muayene oldum verdiği kremler iyi gelmisti. Ben en iyisi her gün olmasa da haftada 2 veya 3 kez kullanayim bunu. Bir bakayim nasil etki edecek
Annem hastanede calisiyor. Doktora danismis doktor da bunu onermiş. Bir bakalım kullanmaya basliyim eger iyi gelirse devam ederim, gelmezse dediginizi alirim mutlaka. Teşekkurler bilgilendirdiginiz icin🙏
bunu sakın yüzüne sürme bunu hangi doktor yüz için vermiş çok saçma bu yağ bazlı yüzünü mahveder aynısının hydro olanını kullanman gerekiyor su bazlı olanını bu vücut için
hydro sana iyi gelir bana iyi gelmez önce denemesini önermen lazım sana çok iyi gelen bir şey ona iyi gelmemeye bilir mesela bana hydro hiç iyi gelmedi bu yağlı krem iyi geldi ama işte kişiden kişiye değişiyor o yüzden kimseye kendi kullandığım kremi önermem önce denemlisin derim doğru olanda bu
doktor musun bana iyi geldi diyorum belki ona iyi gelmez sanane benim ne kullandığımdan ben direk al bunu kullan demedim senin gibi hydrolu kremide denedim ben olmadı bu oldu ama kişiden kişiye farklılık gösterir
@irrigate1993 Doktor değil ama laboratuvar kimya analistiyim ayrıca 3 senedir ciltlerle ilgileniyorum. Doktorum Canan Şişman'a sormadan hareket etmiyorum. Komedon ve emülsiyon sivilceye sebep olur. Egzema gibi kuruluklarda kol, dirsek gibi alanlar için kullanılır. Hydro tamamen yüz için üretilmiştir. Sana yaramadıysa La roche gibi markalar denemelisin ama tutup da Lipo sürmemelisin.