Burundaki çilek görünümün önüne geçmek için siyah nokta maskesi uyguluyor musunuz?

Burundaki çilek görünümün önüne geçmek için siyah nokta maskesi uyguluyor musunuz?

Hayır maske uygulamıyorum.. ama şöyle maskeler var 1,5 tatlı kaşığı kil1 tatlı kaşıı badem yağı1 tatlı kaşığı balMalzemelerin hepsini karıştırarak cildinize sürün. 40 dakika beklettikten sonra yıkayın. Yüzünüzü yıkadıktan sonra cildinizi bir de soğuk su ile yıkayın. Bir nemlendirici sürerek işleme son verebilirsiniz. Bu maskeyi haftada 1 kez uygulayabilirsiniz. Hazırlanışı: Çilekleri köklerinden ayırıp küçük parçalara kestikten sonra çatal ya da bardak yardımı ile onları ezin ve bir kâsenin içine yerleştirin. Limon suyu, esmer şeker ve balı ekleyerek iyice birbirlerine karışana dek karıştırın. Elde ettiğiniz sonuç tutarlı değilse istediğiniz malzemelerden fazladan katabilirsiniz. Tüm yüzünüze uyguladıktan 10 dakika sonra sıcak ve ıslak bir bez ile yüzünüzü temizleyin.
Henüz çilekler çıkmadı iki haftaya çıköaya başlarlar. Bunu düşünebilirim. Mantıklı geldi hem limon hem çilek asidik bir formüle benziyor
Cevap
8Cevap
bende yok ama kese yaparım küçüklükten beri ondan sanırım
Muhtemelen
Burun bandı
Temizleme apartı
Kil maskesi
Ve tonik kullanmak işe yarıyor
Aparat derken metal aparat mı
Yok hayır vakum gibi bir cihaz var onunla temizliyorum 10 günde bir
Hiç kullanmadım ama mantıklı bir yaklaşım iz bırakmaz
Yok yok bırakmıyor ve cıkan kiri görünce hayret edersin tavsiye ederim
Trendden alınabilecek bir cihaz mı
Evet orada var link paylaşılmıyor burdan yüz temizleme cihazı yazdığında cıkar görüntüsü böyle bir şey
200 kira bile değil fiyatı oldukça uygun
Aynen daha uygunlarıda var sanırsam ve faydalı bir ürün üzerine doğru tonik ve temizleme jeli kullanırsan baya kayboluyor
Çok güzel böyle net cevaplar aldığım görüşleri ayrı bir seviyorum 😍
Kendim çok şey denedim ve çok şikayetci olduğum konuydu o yüzden yardımcı olabildiysem ne mutlu ☺️
Bir kaç daha faktör daha var ama o sağlık sorunlarına girer tabi
Çok teşekkür ederim 🌹
Rica ederim 💕✨
Siyah nokta bandı kullanıyorum duştan sonra haftada 2 kez.
Peki bu bantlar siyah noktaları arttırıyor diye bı rivayet var doğru mu?
Bende öyle bir durum olmadı.
Hangi bant bu? Adı falan
Markasını tam hatırlamıyorum gratiste satılıyor.
Anladım bende bı bakiyim. , Bende Nivea , clean Clear , neutrogena , Garnier , var bakın için
Ben de kullanıyorum
Saç için bişi kullanıyormusun?
Burnumda siyah nokta yok
Cildim bebek poposu gibi
Tabire bak
Ne varmış tabirde
Sakal traşi olunca öyle der erkekler
🤣🤣
Hayır siyah nokta sorunum artık yok. Eskiden de hiç maske falan uygulamamıştım burnuma.
Çok nadir kil maskesi yapıyorum ama zaten her gün düzenli temizleyiciyle yikadigimda siyah noktalarim oluşmuyor
Ne güzel
Sayende parlak parlak dolaşıcaz 😅
Evet öyle
Hayirrr uygulamıyorum.
Ne güzel
Evet arada yapıyoruz bişiler
Çok yardımcı oldun 😅
Bakım şart
Kesinlikle
çok şey deniyorum ama net çözüm yok gibi
Bence de illa oluyor
Burnumda siyah nokta yok :/