Cilt Bakım Göz altları için bakım her zaman gerekli mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Göz altları için bakım her zaman gerekli mi?#Edamedaciltbakım 🖤 #Bioderma Göz altları için bakım her zaman gerekli mi? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence gereklidir 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl göz altları yüzümüzün çok dikkat çekici yerlerinde olduğu için devamlı bakım gerektirdiğini düşünüyorum 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl cacık yaparken salatalık kabuklarını asla israf etmem :D 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Az çekin az o zaman gerekmez 😂 1 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Neyi az çekelim Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ot , bali , tiner 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙄 Ne alaka be Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bunları çekince göz altları morarıp çöküyor 🥺 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yoo sadece o yüzden olmaz 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Stres , uykusuzluk , vitaminsizlik falan hep yapar. Ama yine de az çekin. Anlıyorum ülke ayık kafayla çekilmiyor ama günde 1 dişek ya da 2 kapak yeter 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂 Hiç yapmadığım şeyler :) Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Stres , uykusuzluk falan mı kız? Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır ya bali çekmek falan 🤣 Ay Allah korusun Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kız zaten ihtimal bile vermedim 😂 kendimden örnek verdim diye gömeyim kendimi 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Bakım şart 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence gereklidir
göz altları yüzümüzün çok dikkat çekici yerlerinde olduğu için devamlı bakım gerektirdiğini düşünüyorum
cacık yaparken salatalık kabuklarını asla israf etmem :D
Az çekin az o zaman gerekmez 😂
Neyi az çekelim
Ot , bali , tiner 😂
🙄 Ne alaka be
Bunları çekince göz altları morarıp çöküyor 🥺
Yoo sadece o yüzden olmaz 😂
Stres , uykusuzluk , vitaminsizlik falan hep yapar. Ama yine de az çekin.
Anlıyorum ülke ayık kafayla çekilmiyor ama günde 1 dişek ya da 2 kapak yeter 😂😂
😂 😂 Hiç yapmadığım şeyler :)
Stres , uykusuzluk falan mı kız?
Hayır ya bali çekmek falan 🤣 Ay Allah korusun
Kız zaten ihtimal bile vermedim 😂 kendimden örnek verdim diye gömeyim kendimi 😂
🤣🤣
Bakım şart
olabilir