Benim favorim c vitamini ve niacinamide. Senin cildine en iyi gelen içerik hangisi?

C vitamini
Niacinamide
Hyaluronik asit
Retinol
Diğer (görüşlerde belirteceğim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim favorim c vitamini ve niacinamide. Senin cildine en iyi gelen içerik hangisi?

İnce çizgi, koyu leke oluşumu, ton eşitsizliği gibi durumlar sıklıkla görülmeye başlar. C vitamini serumu ile cilt için gereken vitamin desteği sağlanabilir ve bu olumsuz görünüm en aza indirilebilir. C vitamini güçlü bir antioksidandır. Bu sebeple serbest radikallere karşı güçlü bir etki gösterir. Cildin kendini yenileme sürecine oldukça iyi bir katkı sağlıyor.
Yaşlanma belirtilerini en aza indirerek cildin sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olması için pek çok markanın sunduğu C vitamini serumlarından kullanmak mümkündür. En iyi C vitamini serumu ise içeriğine bağlıdır. Pek çok marka olduğundan ötürü alınacak C vitamini serumu cildin ihtiyaç duyduğu tüm bileşenler içermelidir. Bunu içeriğini kontrol ederek öğrenmek mümkündür. Zaten markalar ürünlerinin içeriklerini detaylı bir şekilde belirttiklerinden en iyi C vitamini serumu seçimi de oldukça kolay olacaktır.
cevabın için teşekkür ederim.
Rica ederim.
Cevap
0Cevap
Cilt tipine cildinin ihtiyacına göre değişiyor herkese aynı ürünler iyi gelmez
sana hangileri iyi geliyor peki? onu sormuştum aslında. senin cildinin ihtiyaçları neler?
Niasinamid içeren serum kullandım yuzumde kucuk kucuk sivilceler çıktı normal mi
her içerik herkese iyi gelmez, kimine çok iyi geliyor ama sana iyi gelmemiş demek ki. deneme yanılma yöntemi ile öğrenmek en güzeli.
C vitamini olmazsa olmaz. benimde cildime en iyi c vitamini geliyor
En çok hangi faydasını gördün. Genelde cilde ışıltı verir diye biliniyor ama lekeler üzerinde de etkili.
Serum kullanmadım sanırım araştırmam gerek
evet, ciltipine ve cilt ihtiyaçlarına göre araştırıp almak gerek
Colajen içeren
kolajen içeriğini çok severim
Serum kullanmıyorum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?