Yağlı ciltler yüzüne ne tür doğal maskeler yapmalı?

#Edamedaciltbakım 💜 #Bioderma
Yağlı ciltler yüzüne ne tür doğal maskeler yapmalı?

#Edamedaciltbakım 💜 #Bioderma
Bence yağlı ciltler için daha çok kil maskeleri olabilir diye düşünüyorum. Yağlı cilt tipine sahip insanlar yağlı cildi bir problem olarak görürler. Oysa yağlı cilt de doğru bakım yöntemleriyle kontrol altına alınabilir özelliktedir. Özellikle yüz bölgesindeki parlamalara, sivilcelere, siyah noktalara ve geniş gözeneklere karşı yağlı ciltler için maske yapılmalıdır. Karbonat Maskesi de yapılabilir. Karbonat ve limon ciltteki fazla yağın emilmesinde oldukça etkilidir. Yoğurt ise cilde nem vererek cildinizin nem dengesini korur. birde Zerdeçal Maskesi var, Zerdeçal özellikle yağlı ciltlerin problemi olan sivilcelerin hızlı bir şekilde kuruyup iyileşmesini sağlar. Bal ve süt ise cilde nem vererek cilt kuruluğunu önler.
kil maskeleri, yağlı ciltler için en etkili bakım ürünlerinden. Hatta yağlı ciltler için sivilce maskesi olarak da kil maskeleri sık sık kullanılıyor.
Cevap
5Cevap
Bal sürsünler arılar çiçek getirip polen molen derken iki tane atepunkur iğnesi de cabası arılardan al sana doğal bir bitki örtüsü yüzü 🤣
😂 Çok mantıklı 🤣🤣
Aşırı profesyonel 🤣🤣
😆😁
yüzü fazla yağdan kurtarmak lazım olduğu için cildi kurutan maskelerin yağlı ciltlere iyi geleceğini düşünüyorum
Merhaba
Bence bunu doktorunuza eczacınıza danışsanız daha iyi olacaktır çünkü rastgele maske yapmak cilde zarar verir
Ben cildim yağlı / karma.
Kil maskesi uyguluyorum
Ph dengeli antibiyotik etkili şeyler
Bu arada bayağı güzelsin.
para tuzağına düşmeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?