Kışın cildim tahriş olacak derecede kuruyor, hangi kremi tercih etmeliyim?

La Roche Posay Lipikar Baume AP+M
Kuru, hatta çok kuru ciltler için eşsiz bir nem kaynağı olan La Roche Posay Lipikar AP+M, shea yağı, ya Posae ve niasinamid ile cildin nemlenmesini, yatımasını ve cilt bariyerinin onarılmasını sağlıyor. Çok kuruyan ve bir türlü yeteri kadar nemlenmeyen cildin bariyerini onarmak önemlidir. Bu noktada Lipikar Baume krem cilt bariyeri onarma özelliği ile fark yaratıyor. Ayrıca kuru ciltlerin diğer bir problemi olan kaşıntı hissini yatıştırmaya da yardımcı oluyor.
La Roche Posay Lipikar Baume AP+M tüm vücutta kullanılabiliyor. Özellikle yenidoğan ve bebeklerde atopiye eğilimi gidermeye yardımcı olma konusunda çok sık tercih ediliyor. Eğer cildin çok kurumaya eğilim gösteriyorsa, Lipikar Baume AP+M'nin çok işine yarayacağını söyleyebilirim.
Kiehl's Ultra Facial Cream
İçerisinde buzul glikoproteinleri ve zeytinden elde edilen skualan yer alıyor. Bu sayede de cildin yumuşacık olmasını sağlıyor ve ciltteki doğal yağlarla da uyumlu olduğu için ciltte ağırlık yaratmıyor, yağlı bir his bırakmıyor. Yapısı da çok hafif olduğu için cilt tarafından hızlı bir şekilde emiliyor. Bu harika özellikleriyle de kuru cilde sahip olanların favorisi! :)
teşekkürler
Rica ederim @mugebastug
Bioderma atoderm kuru ciltler için çok güzel ve yatıştırıcı bir krem. Ben yıllardır severek kullanıyorum. İçeriği de temiz üstelik, bebeklerde bile kullanılabiliyor
teşekkür ederim
Rica ederim, ben de teşekkür ederim 🌺
Cevap
3Cevap
Nivea nın mavi kutulu kremi baya yaglı hemde kolay bulursun
yağlı krem pek sevmiyorum
benim de cok kuruyor ya cok siniri bozucu of
düzenli nemlendirmek lazım
Zeytinyağını tek geçerim.
zeytinyağı her yere bulaşır, hayatta kullanamam
Zeytinyağı içeren kremleri tavsiye ederim.
Neutrogena'nın kremlerini tavsiye ederim.
teşekkür ederim
bioderma
her zaman favori markamdır kendisi
Bebe yağı
bebe yağı bana çok yağlı geliyor, edilmiyor sanki
aşırı hassas ve alerjenik ciltlere birebir o yüzden söyledim :)
Bepentol
baş ucu ürünlerimden biridir
Foto ne alaka
En İyi Cevap