Cilt Bakım Karlı havalarda cildiniz soğuktan çatlamasın diye kullandığınız bir krem var mı? mrcasual Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Malum soğuklar başladı, yakında kar da yağar. Soğuktan cildimizi korumak için ne yapmalıyız? Karlı havalarda cildiniz soğuktan çatlamasın diye kullandığınız bir krem var mı? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Nemlendirici kullanıyorum nivea 0 0 Yorumla
07Sacerdos Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Vaselin 0 2 Yorumla mrcasual +1 yıl işe yarıyor mu? Yorumla 07Sacerdos +1 yıl Vaseline markasını alirsan kesinlikle evet. Ama düzenli olarak kullandığım ise Nivea Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bephantol’ün ürünleri iyi geliyor 0 2 Yorumla mrcasual +1 yıl Spesifik bir ürün var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bephantol derma cilt bakım kremi olarak geçiyor derma serisi neme boğuyor zaten dudak için olanlardan kullanıyorum bende Yorumla
umuthepvar55 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Arko 0 2 Yorumla mrcasual +1 yıl Hangisi? Yorumla umuthepvar55 +1 yıl Nemlendirici Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nemlendirici kullanıyorum nivea
Nivea nın kremini kullanıyorum ben
Vaselin
işe yarıyor mu?
Vaseline markasını alirsan kesinlikle evet. Ama düzenli olarak kullandığım ise Nivea
Yoktur.
bephantol’ün ürünleri iyi geliyor
Spesifik bir ürün var mı?
Bephantol derma cilt bakım kremi olarak geçiyor derma serisi neme boğuyor zaten dudak için olanlardan kullanıyorum bende
Avonun vücut kremlerini kullanıyorum
Arko
Hangisi?
Nemlendirici