Cilt Bakım Doğru cilt bakımı sıralaması nasıl olmalı? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Biliyor musunuz nasıl yapıldı gerektgni Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Doğru cilt bakımı sıralaması nasıl olmalı? Doğru cilt bakımı sıralaması nasıl olmalı? Cevapla Cilt Soruları Sıralama Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. temizleme jeli sonra da nemlendirici 0 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Bu kadar şeyi üst üste sürünce nasıl cilt hava alıyor anlamıyorum 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Makyaj değil ki bu ve krem surdgnde cildine cildin emmio mu bunlar da öyle iste Yorumla
DanseAvecLaVie Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Temizleme jeli, haftanın bi kaç günü maske, göz kremi, serum, nemlendirici/ güneş koruyucu… 0 0 Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sivilce kurutucu kullanmıyorum. Onun dışında görseldeki gibi yapıyorum rutinim bu şekilde 0 0 Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bilmiyordum valla bunu öğrendiğim iyi oldu tersini yapıyormuşum çok teşekkür ederim 🌸 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
temizleme jeli sonra da nemlendirici
Bu kadar şeyi üst üste sürünce nasıl cilt hava alıyor anlamıyorum
Makyaj değil ki bu ve krem surdgnde cildine cildin emmio mu bunlar da öyle iste
Temizleme jeli, haftanın bi kaç günü maske, göz kremi, serum, nemlendirici/ güneş koruyucu…
Sivilce kurutucu kullanmıyorum. Onun dışında görseldeki gibi yapıyorum rutinim bu şekilde
Bilmiyordum valla bunu öğrendiğim iyi oldu tersini yapıyormuşum çok teşekkür ederim 🌸
Bu kadar şeyi üst üste sürmem
Bilmiyorum
Şeyda sen cildine dikkat et