Güzellik & Bakım Cildin kışa hazır mı? (Sayfa 3) Bioderma Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1813 Cildin kışa hazır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 31 kişi beğendi
Helin444 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hazir olmasa nolur ki 🤷♀️bi sey kullanacak durumumuz var 0 0 Yorumla
Çılgın_birii Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Hazır değilim, kışa hazır olmak için atoderm lazım 0 0 Yorumla
Phantaso88 Takip Et Xper 6 Yaş: 103 +1 yıl Hayır değil ve bu soğuk Hiç düzelmiyor bu yazı güzel ama denerim 0 0 Yorumla
dalgalideniz26 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Değil valla, hemen havalar soğudu ellerim kurudu :( 0 0 Yorumla
gayesoydan Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Cildim atopik resmen bana ilaç gibi bir krem onerdiniz teşekkür ederim 🙏 0 0 Yorumla
EFLATUN47 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kışı severim ama çok soğuk olunca cildimi fena etkiliyor 😬 0 0 Yorumla
suskunprensinöpücüğü Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl El ve yüzde sıkıntı yok ama dudak çatlamaları olabiliyor zaman zaman maalesef 0 0 Yorumla
bymghts Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl değil valla ayak uyduramıyorum hiç ya cildim mahvoluyo 0 0 Yorumla
goldrose200 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bence hazır. Her gün bakım falan yapıyorum, özenle ürünler seçiyorum. 0 0 Yorumla
Gezginn63 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yaz kış aynıyım kuruyup yumuşutor Allahtan elhamdülillah 0 0 Yorumla
ze27zey Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl cildimi yeterince hazırladım kremler bitene kadar iyi olucam 0 0 Yorumla
antalyamemurlar Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hiç değil, ekmek 5 lira olmuş ciltmi kaldı kış mı 0 0 Yorumla
kelebekmisaliaşk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Yaşarken neye hazır olduğumuzu bikmeden geleni kucaklıyoruz çok şükür. 0 0 Yorumla
ZeynepBereketoğlu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben kışın bitmesini bekliyorum sonrası hayrımıza :) 0 0 Yorumla
İsoo9559 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çok kaliteli gercekten bende kullanıyorum Tavsıye ederim 0 0 Yorumla
Muhteris381 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Sık sık cildim catliyor böyle bir ürüne ihtiyacım var 0 0 Yorumla
KeşfedilmemişbirRuh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Sayılır diyebilirim de zaten kış bitti neredeyse. 1 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Psikolojim hazır değil maalesef cildimden önce 0 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sakallarım koruyor cildi mi sağolsunlar 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim cildim 4 mevsim araba lastiği gibi merak etmeyin ve beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
İlkan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 78% +1 yıl Maalesef Kış bittiği için bşy diyemiyorum :(( 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Elimden geldikçe hazırlamaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ellerim soğuk havada kızarıyor ve kuru oluyor en iyi nemlendirici tavsiye eden? 0 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok el kremi falan kullandığım için iyiyim sanki 0 0 Yorumla
Saragizligüzel Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Tabi ki hazırım her an nemlendirici kullanıyorum 0 0 Yorumla
yersizyurtsuz35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hazırım tabii ki gerekenler halloldu 0 0 Yorumla
ŞerefBekirAşkın26 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Ben çok üşüdüm ellerim eksi 6 derecede dondu 0 0 Yorumla
sebebimsinaga Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 66% +1 yıl Her zaman hazır. Bilgilendirme için teşekkürler. 0 0 Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Hazır her herzaman suyla yıkamam yetiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
Hazir olmasa nolur ki 🤷♀️bi sey kullanacak durumumuz var
Hazır değilim, kışa hazır olmak için atoderm lazım
Hayır değil ve bu soğuk Hiç düzelmiyor bu yazı güzel ama denerim
Değil valla, hemen havalar soğudu ellerim kurudu :(
Cildim atopik resmen bana ilaç gibi bir krem onerdiniz teşekkür ederim 🙏
Kışı severim ama çok soğuk olunca cildimi fena etkiliyor 😬
El ve yüzde sıkıntı yok ama dudak çatlamaları olabiliyor zaman zaman maalesef
değil valla ayak uyduramıyorum hiç ya cildim mahvoluyo
Bence hazır. Her gün bakım falan yapıyorum, özenle ürünler seçiyorum.
Yaz kış aynıyım kuruyup yumuşutor Allahtan elhamdülillah
cildimi yeterince hazırladım kremler bitene kadar iyi olucam
Hiç değil, ekmek 5 lira olmuş ciltmi kaldı kış mı
Yaşarken neye hazır olduğumuzu bikmeden geleni kucaklıyoruz çok şükür.
Ben kışın bitmesini bekliyorum sonrası hayrımıza :)
Çok kaliteli gercekten bende kullanıyorum Tavsıye ederim
Sık sık cildim catliyor böyle bir ürüne ihtiyacım var
Sayılır diyebilirim de zaten kış bitti neredeyse.
benim cildim kışa yaza her şeye hazır
Artık her şey karşı hazırız
Psikolojim hazır değil maalesef cildimden önce
Kıs bitti la yaz içinde hazır zaten
Hazır kısa cildim herzaman ki gibi
ne badireler atlattı bu cilt :)
Sakallarım koruyor cildi mi sağolsunlar 😃
Benim cildim 4 mevsim araba lastiği gibi merak etmeyin ve beni düşündüğünüz için teşekkür ederim.
Evet herşeyi hazırladık bekliyoruz 😊
Kuru ciltliler napiyosunuz
Her zaman her koşula hazır
Cildim çok pürüsün ve narin
Tahminen hazir benim cildim
Kış geçti bahar geliyor artık
Maalesef Kış bittiği için bşy diyemiyorum :((
Teşekkürler kullanacağım bu üründen
Bahara geçiş yaptı bile..
Cildim kışa yaza hazir şu an
Elimden geldikçe hazırlamaya çalışıyorum
Ellerim soğuk havada kızarıyor ve kuru oluyor en iyi nemlendirici tavsiye eden?
Çok el kremi falan kullandığım için iyiyim sanki
Tabi ki hazırım her an nemlendirici kullanıyorum
Hazır galiba ama kış bitti
Hazır çok hazir kış bizim isimiz
Hazır sımsıkıı taş taş 🥳🥳
Hazırım tabii ki gerekenler halloldu
Hazır sanıyordum hazır değilmiş
degil sabun yapimi bencesi paylasin
Cildim gayet kışa Hazır 😂
Ben çok üşüdüm ellerim eksi 6 derecede dondu
Her zaman hazır. Bilgilendirme için teşekkürler.
Evet evet. oyle öyle evet.
Hazir degil random yasiyom
Peki kış benim cildime hazır mı 😂
Yog degil bebesmmm hazır degil
Evet her şekilde hazır kesinlikle😂
Hazır her herzaman suyla yıkamam yetiyor
Cildim kışın daha iyi oluyor
Kuru cilt icin napmaliyim
Kuru ayaz a hiç hazır değilim
Nemlendirici şart. Çatlıyor yoksa.
Cildim her daim hazır kış ayında
Hayır değil kış sert ayrıca soğuk